bildiğim kadarıyla
bu yerli kiripto para işi tutmaz
Diye düşünüyorum.
Ortada Kiripto para ruhunua aykırı bir durum var.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bildiğim kadarıyla
bu yerli kiripto para işi tutmaz
Diye düşünüyorum.
Ortada Kiripto para ruhunua aykırı bir durum var.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://media.giphy.com/media/l0HUfR...HINq/giphy.gif
Dansa devam..Ama sandalyeye yakın dans etmek lazım...
BTC nin toplam markete oranı %40 oldu az önce. Alt coinler nakit(btc) sıkıntısı içinde.
BTC düşer altcoin daha da düşer modu hala ON...
Pisti terketmiş olabilirsiniz ama benim gibi hala SALON dasınız...Mümkünü yok el mecbur kripto dünyası herkesi saracak...Dansı seyretmeniz yeter. Nasıl olsa dans pisti yakında BENCE boşalır. Bomboş salonda biz oynamaya başlarız elbet sonra seyretmeye gelenler olur, "bende dans edecem banane" diyenler olur. O sırada otururuz..Bu pist daha nicelerini terletir. :oleyo:
Not : Ben de çoktan oturdum sandalyeye de işte seyrediyoruz dans edenleri..:cool: Çok kıvırtkan var bu haftalarda..Seyret seyret..hahahah..3 belki 4 yıl dans ettim yeminle daha yeni oturduk..
Bitcointalk : Date Registered: February 21, 2014
Bitcoin haftanın ilk gününde -4.14 % oranında yine düşüşe geçti. Gerçekten aklım almıyor dün 40 binde olan bitcoin hiç şaşırtmadan düşüşe geçti. Ethereum şu an 3275.4720 -2.35 % oranın da düşüşte. Ne olacak bu coinlerin sonu? Deli gibi takip ediyorum. Sürekli canlı grafikleri analiz ediyorum. Ah be bitcoin artık yükselde güldür yüzümüzü.
Bitcoin canlı takip
Ethereum canlı takip
40bine 60 bine yükselmesini aklın alıyor da %4 gerileyip 38bine düşmesini mı aklın almıyor. 😂