Memedabi yetiş!
Printable View
Memedabi yetiş!
Inflection poynt dion mu sen onu söyle sayko başkan.
Keşke baktığın ettiğin bir grafik vs varsa paylaşsan. Ha sen ne paylaştın dersen orası şöyle;
Ben grafik analiz vs paylaşmıyorum arkadaşlar. Iki sebebi var.
1. Kodluyorum. Tek grafikte bütün sistemimi çözersiniz. Poz. Paylaşmam bile hata. Burada 50 milyonu olan bi abeyim yazsa benim sistemi, kısa sürede ikimiz de para kaybetmeye başlarız.
2. Hakikaten çok değerli kişiler var kendimi öğrenci olarak görüyorum burada paylaşacak yetkinlik görmüyorum kendimde.
Temel analiz ile uzun vade aldığım sattığım vs yazarım, bazen burada anlık poz da yazıyorum. Ama fazlası için ciddi mal varlığı yapıp ego tatmini noktasına gelirsem ancak. Nasip belki gelecekte. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin. Burada bir arkadaşı mesaj vermiş. O sıralarda ben dışarıdan hisseleri izliyordum.
https://www.hisse.net/eforum/archive...p/t-44207.html
Serenler
29-03-2010, 01:13
Az önce bir özel mesaj aldım. Yazan kişi onun şifresiyle buraya giriş yapıp aşağıdaki mesajı bana yolladı. Olay eğer doğruysa aşağıdaki şekildeymiş.
öncelikle iyi akşamlar diliyorum. ben K.B.B uzmanı bir hekimim.forumunuzda nostraoptima nicki ile kayıtlı olan yegane dostum beyin sapında bulunan ve artık aciliyete giren bir tümörden dolayı ameliyata alındı.şu an kendisi fransada bir hastanede yoğun bakımda yatmaktadır.ben forumda yazan birisi değilim üyede değilim ama kendisi ile yıllardır borsada ortak hareket ederiz buradaki şifresinide bildiğim için yazma gereği duydum bazı arkadaşların bilgi varmı dediğini okuduğum için. umudumuz keşke o değilde ben hasta olsaydım diyebileceğim kadar çok değer verdiğim dostumun bir an önce sevdiklerinin yanına geriye gelmesi. en azında yoğun bakımdan çıkıp ses vermesi. dualarınızda onuda anarsanız sevinirim. selamlar saygılar....
Topiği herkesin görebilmesi amacıyla buraya açtım.
Nostraoprima dostumuz önemli bir ameliyat geçiriyormuş ve bizim dualarımza ihtiyacı varmış.
Değerli üyemiz dostumuz Nostraoptima'nın bu hayati operasyonu kazasız belasız atlatabilmesi için dua edelim.
Ondan haber alan varsa bildiklerini burada paylaşsın.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Tar tar tarıyor
Bir problemim var.
TC Kimlik numarası, adı soyadını bildiğim ama vefat etmiş bir kişinin yakınlarını nasıl bulabilirim.
Nerede yaşadıklarını bile bilmiyorum.
Mahkeme yolunun denemek istemiyorum. Belki avukat arkadaş vb .vardır bu konuda yardımcı olacak.
Nüfus, tapu, vergi dairelerinden bilgi alamadım. KVKK'den dolayı
Çağrı paylaşıyorum ya topik açarak daha ne yapayım