Printable View
Alıntı: Originally Posted by çağrbey Bu gün 80 kapatabilsek, yarın makas alıp yanından geçeriz keratanın:) Alıntı: Originally Posted by Gentleman Alyag 79 - 80 Dedim ya, yarın makas alır geçip gideriz diye:)
Alıntı: Originally Posted by çağrbey ben 93 te yaptım. Burdur 58. er eğt.tuğ.kom.da... ben 8. ve son donemdim, ozel taburdaydim, Bulent Yuzbasimiz vardi. benden 1 donem oncede Can Dundar vardi....
332k lot calisti 80 den......
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 332k lot calisti 80 den...... 546k oldu.....
Alıntı: Originally Posted by Gentleman ben 8. ve son donemdim, ozel taburdaydim, Bulent Yuzbasimiz vardi. benden 1 donem oncede Can Dundar vardi.... Bizde de çoktu, ünlüler, üst düzey yöneticiler, bakan çocukları vs...
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 546k oldu..... 800k lot calisti 80 den.....
Alıntı: Originally Posted by Gentleman https://i.hizliresim.com/3q9Ra4.png Teşekkürler dostum. Sayfada cefaks üstat da paylaşmış. Hareket ve işlem süper.Bakalım kilitleyecekmi:he::notr:
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 800k lot calisti 80 den..... Tavana kadar kaç lot kaldı? süpürmemi yapıyor acep?