nedense yakın zamanda mehape den akapeye al sana bombe diye bir hediye bekliyorum
:drunk:
Printable View
nedense yakın zamanda mehape den akapeye al sana bombe diye bir hediye bekliyorum
:drunk:
Bu forum bağımlılık yapıyor.Din,düşünce,siyasi tercih,hayat felsefesi,yaşam tarzı vs...FARKLI BİREYLER OLSA DA, toplum
ortalamasının çok üzerinde zeki,derinliği olan bireyler var...Forumdan çok şey öğrendiğimi ifade edebilirim.
alevilerin meşhur yada bilindik bir hikayesi vardır ben bizzat tatildeki biryerde dededen dinlemiştim.
rivayete göre...
adamın biri.. tepeden kendini yuvarlıyormuş böyle dik bir yokuş .. paldır küldür yuvarlana yuvarlana aşşağı iniyormuş
tabi ordan geçen biri bakmış bu adam belli süre izledikten sonra adam aynı şekilde ykarı çıkıp başlmıyormuş kendini aşşağı salmaya yine paldır küldür aşşağı yuvarlanıyormuş. tabi izleyen adam merak etmiş yaw sen napıyon ? adamda demiş ibadet ediyorum.
tabi şaşkın vaziyette diğer adam ona yaw sen salakmısın böyle ibadet mi olur :he:
rivayet odur ya.. o arada tanrı girmiş araya..
hacı sen hayırdır ?? kulumla benim arama nasıl girersin diye.
buradan konuyu viopa nasıl bağlarım bende bilmiyorum amatahminimce yuvarlanan adam kaldıracı abartmış olabülü :drunk::drunk:
Navlun ve konteyner fiyatlari iniyor.
Enerji ve emtiya fiyatlari iniyor.
Gubre ve Gida fiyatlari iniyor.
Avrupada ki marketl raflarinda basta gida olmak uzere fiyatlar gerilmeye basliyor.
Bizde ki uyaniklar ise vatan ve millet ugruna kendimizi feda edip Ocak ayinin sonuna kadar fiyatlari sabitlledik dediler....
Sonra serbest gecirmece piyasasina devam.
Ya lafı güzaf süt ve süt ürünlerine bastılar zammı. Çocuk olmasa çaya talim edecem de...Sıpa süt peynir ne varsa süpürüyor. Kime çekmişse artık...
Bu tv100 deki sadat reklam olayı basit bir tehdit değil, bu işte yürütmenin ve iletişim bşknının haberinin olmadığı düşün0lemez.
Ülkeyi çok karanlık günler bekliyor, yada referandum daki gibi kk kaybettik deyip oturacak. Aksi durumda afgan ve pakiden gelen militanlar sahaya sürülecek. Bu işide sadat organize ediyor.
Umarım yanılırız.