Ata Yatırım
ALARK – Alarko Holding için hedef fiyatını
164 TL ve tavsiyesini “al” olarak sürdürdü.
https://rotaborsa.com/alarko-holding-alark-hisseleri-icin-hedef-fiyat-aciklandi-3/
Printable View
Ata Yatırım
ALARK – Alarko Holding için hedef fiyatını
164 TL ve tavsiyesini “al” olarak sürdürdü.
https://rotaborsa.com/alarko-holding-alark-hisseleri-icin-hedef-fiyat-aciklandi-3/
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 04.11.2024 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 83,95 TL - 83,00 TL (ağırlıklı ortalama 83,41 TL) fiyat aralığından toplam 119.500 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
2.327.343 + 119.500 = 2.446.843
ben de geri alım yapacağım da benim kirazlık satılmıyor...
metrekaresi 350 lira keçiborluda sivil havacılık yüksek okuluna 150-200 metre. hadi biriniz alın da hepsini ALARKa gömeyim ve üzerine beton dökeyim :) :) :) ...
şimdi akıllı olan ben miyim deseniz mazeretim hazır. 6300 metrekare arsa niyetine beklesem daha fazla edebilir mi edebilir ama kirazlık hususunda bakım yapmam için asli işimi ( mahduma bakıcılık) bırakmam gerekecek. veya ona bakıcı bulmam ki satma nedenim bundan mütevellit...
böyle bir süreç olmuş muydu geçmişte bilmiyorum. bu kadar karamsarlık oldu mu hisselerde acaba...
uzun vadeciyiz desek de etkileniyoruz bu süreçten. ekrana bakmamak en iyisi ama bir şekilde her gün bakıyoruz. hele de dışarıda işimiz olmadığında iyice kafayı yemek mümkün...
bilginin işe yaramadığı dönemler vardı. mesela halka arz çılgınlığı gibi. bu dönemlerde insanlar kıtlıktan çıkmış gibi alıyor ve kazanıyorlardı. biz bilinçli yatırımcıydık ya alınmaz dedik ve bir şekilde epey bir kardan olduk. gerçi o kar benim için doğru muydu bilmem. ama sıra gelecekti bizim hisselere... flamingolar gelecekti...
flamingolar gelmedi... ümidimiz uzun vadeye dayalı olduğu için yeisimizi örtebiliyoruz ama ya kısa vadeciler... abi 6 ayda şu kadar kazanır borçları öder kendimize de şunu yaparız diyenler. siparişleri gelmedi ve gerçekten bir çoğu mahvolmaya yakın durumdalar... son ümit sarılıyorlar spek hisselerine. almayı ve satmayı bilmediklerinden oralarda da çarpılıyorlar...
ümidimiz 2028 yılında... orada da eşek yok ise görün bizdeki avazı...
:party::bravo::halay::whistling::vk::vk::party:
tübekar abem.....
ben mezara kadar değil, pazara kadar ortağım diyorum...... fakat
Şair nasıl demiş....?
Yere düşmekle cevher, sâkıt olmaz kadr-ü kıymetinden be yaaa...
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 05.11.2024 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 84,00 TL - 81,75 TL (ağırlıklı ortalama 83,51 TL) fiyat aralığından toplam 179.500 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
2.446.843 + 179.500 = 2.626.343