Originally Posted by
lutfu001
Selim bey pasta işleri kesat talep fazla yok :) zaten en fazla 5-6 tane oluyor benim uygulama mobil olduğu için talep görmüyor sanırım, aslında benim bile işimi görmüyor, bir dahakine bunu değil normal olanı alacağım nasipse,
Aslında ben sadece borsa genel duruma ve 3-5 hisseye bakıyorum, ama sadece bakıyorum işlem yapmıyorum :) aracı kurum bana hesap açtığına pişman olmuştur o seviyede yani :)
Ama yinede borsa yorumu yapmam gerekirse bende dünyanın geri kalanının baktığı yere bakıyorum Dow Jones, ama bizim Bist orayı açık ve net takmıyor yada takamıyor, benim görüşüm dün yazdığım gibi BİST’te karşı bacak yok, herkes uyandı düşenin altına kimse girmiyor onlarda düşüremiyor, bakın dün Dow bugün Dax biraz toparladı ama Bist zayıf kaldı çünkü zaten düşememişti,
bugün Dow iyi başladı ama bu kadar agrasif düşüşlerden sonra bu toparlanma ölü kedi sıçraması dedikleri şeydir bence... genel görüş olan piyasanın yukarı gideceğine inancım var o yüzden mal satmadım :) ama dün yazdığım gibi yeni mal almak isteyen abim ve enişteme bekleyin dedim, dünya endeksleri sakinleyince bizim yönümüzde yukarı olur inşallah ama yukarı yöne giderken bizim kağıtlar ne kadar gidecek önemli olan o :)
Kendi adıma bir ara yazmıştım BİST’te bence en önemli beklenti sıfırların atılması bakan konuşurken Nisan ayını işaret etmiş, eğer dünyada bir bozulma olmazsa bu beklentiyle oluşan artıştan sonra ben yavaştan kenara çekilmeye başlarım diye düşünüyorum, tabi bunlar şimdilik hep kazanmak üzerine kurulmuş bir kurgu yada hayal diyelim :)
Birde çöküş başlıkları var borsa genelde ben o başlıkları görünce rahat ediyorum malum borsa 70 binde o başlıklardan çok vardı sonra 100 bin olunca yine geldiler, şimdi yine buradalar demek ki bir rahat %20 gideri var bu işin :)
İşte acemi bir borsacı borsaya böyle bakıyor Selim bey :)