Yönetim için ne kadar lot lazım?
Printable View
Yüzde 10 alması lazım diye biliyorum
Emin değilim ama
Yüzde 5 ile de oluyor eminim
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakın zamanda birşeyler olacak, bugün 1 saat 10.50 den başlayarak dalga geçer gibi 44.444, 44.444 , 4444 , 4444, 4444, 4444 kademeleri doldurdu son 15 dakikada sildi bakalım ne yapacak bir planları var herhalde, satanın malını 10.5 üzeri alırım sinyali idi sanırım
Ama burada kimse bu fiatlardan mal satmaz.20 li rakamlar belki :cool:
ytd
Sayin keremc ben tahtacı olsam verirdim o lotlari ,,,, tahtacı dediğin cesaretli olur kazanır da kaybederde
yazan kendisi zaten mal arıyor:)
I[QUOTE=keremc;2925540]Yakın zamanda birşeyler olacak, bugün 1 saat 10.50 den başlayarak dalga geçer gibi 44.444, 44.444 , 4444 , 4444, 4444, 4444 kademeleri doldurdu son 15 dakikada sildi bakalım ne yapacak bir planları var herhalde, satanın malını 10.5 üzeri alırım sinyali idi sanırım
Ama burada kimse bu fiatlardan mal satmaz.20 li rakamlar belki :cool:
ytd[/QUO
Kıymetli Arkadaşlar ben 17 den vereceğim.tabi ağa alırsa almazsa canı sağ olsun.Ağa elimde hatırı sayılr yok ha!
Filmin sonu ne acaba biraz sesli düşünelimmi Denizli cam satışı , Paşabahçe halka arzı, Önceden güzel bir haber alan kişinin şirket yönetimine girip servetine servet katması, Aracı kurumların 2019 yılı için Cam sektörünü portföylerine şimdiden almaya başlamaları, Cam sektörü ihracatının beklentilerinin çok üzerinde yılı kapatmaları (bu haber gazete haberi beklenti 4,3 müş revize edilmiş 4,8 milyar dolar kapatılacakmış yıl):whistling:
ytd.
ilaveten sermayesi daire fiatında 6 milyon, yılsonu güzel bir kar rakamı ve yüksek montanlı sermaye arttırımı olabilir.
ytd.
Sayın Keremc
1-Şişecam sizce bu şirketi satar mı?
2-Satarsa Alıcı çıkar mı?
3-Fiat sizce ne olur?
4-Abdullah bey yönetime girebilir mi Girerse biz k y faydası olur mu?
5-Paşabahçe Halka arz olur mu?
6-Hazineye devir işi bizim için olumlu olur mu?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tşk ederim.
Bizim dalyar ağanın eli korkak.. Sert bir şey yapmayacak havası var.. Işin arkasında bizim bilmediğimiz bir şey vardır umarım.
Bayram değil seyran değil eniştem niye yüzde 6-7 mal toplar ki?
Ağa demek vermeyle olur ondan dir belki yüzde 7 fazla mal toplar , hadi ağam maliyetime az kaldi
Ağa mazot mu bitti almiyon
Ağa mazot bitmediyse yarın bi güldür yüzümüzü bekliyoruz,,
Bu hafta Denizlide grafik olarakta işliyorlarsa d*****n kuyruğu kopacak hep beraber izleyelim bakalım.
ytd.
Bu yükle havalanamaz.Sadece zigzag yapar.Aklınca yıldıracak bıktıracak bizi.Ama bizdeki sabrı bilmez ölmek var dönmek yok,kısacası geri vites yok.Bakalım elmi yaman bey mi?YTD
Tahta yapıcı olsam 13 tavan yapar oradan zaten tüm ky dökülecektir.Burdan istediğim yere götürürdüm😀
Ytd
Sayın Keremc kimse kalmadı topu topu 5-10 kişiyiz.
Ben elinde yüz bin lot olan tanıyorum ama onunda hedefi uçuk rakamlar satmaz yani
Zor yemez
Herhalde bu hareketler klasik aralık hareketleri pek umudum yok tavana
Piyasa bozuk olmasa tavan yapacaktı kısmet değil tüm göstergeler yukarı gösteriyor
Ytd
Sayın Keremc 100.000 lotu olan arkadaşın yukarı hedefi nedir?
Uçuk😀😀 İnan çok yukarılar
Kendi yorumumu yapayım ama sadece beni bağlar piyasadan yaklaşık 400 bin üzeri toplayan şahıs dolar 3 küsürlü rakamlardayken ortalama 12 li rakamlardan topladı sizce maliyeti kaç olmuştur.Ayrıca bir beklentisi olmasa bukadar sığ tahtada aylarca azar azar toplamasının sebebi nedir
Ytd
zamanı gelince alıcısına toptan işlemler pazarında istediği fiyata satar..
onun için sorun olmaz..
ayrıca kime neden aldığınıda bilmiyoruz..
kendi başına almışsa sabrıda varsa tahtayı götürmek isteyenler
onunla perde arkasında irtibata geçip alırlar..
önemli olna bizim maliyet..
Ne iş yapıyor
Birde kendi aşınanı alıyor veya paravan kişi mi😁
Başkası adınada alım yapıyor olabilir
Gayrimenkul sektöründe
Öyle olacağını sanmıyorum.
Sayin keremc 100 bin lot ancak tahtacı da kalmıştır alınan takas sonuçlarına gore benim tahminim abdullah bey i çıktığımda toplam dönen lot sayısı tahtacı dahil 630bin lot civarı olması lazım 100 bin tanidiginiz arkadaşın ki olsa geri kalan 530bin kalır o zaman şöyle diyelim,,,benim lot nerede sizin lotlar nerede diğer arkadaşların lotlari nerede tahtacinin lotlari nerede ,,,,,yatırım tavsiyesi değildir
Sadece tahminim ve düşüncem şahsi algılamayınız