Son 1 haftalık takas var mı
İşlem de yapmıyor artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Son 1 haftalık takas var mı
İşlem de yapmıyor artık
Var hocam
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.80 tavana 10 bin loy yazmış bizim spek silecek mi bakalım yine
Her zamanki gibi silecektir , bu hissenin zamanı daha gelmedi ...
Evet sildi
Alan satan görebilen varmı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kerevit %2650 bedelsiz açıkladı bu bizi ne derece etkiler .
Evet, kervt bedelsiz ne kadar etkiler acaba?
İi olacak inşşallah
http://fs1.directupload.net/images/180412/hvsgg9q8.jpg
3 aylık pasta
http://fs1.directupload.net/images/180412/3kgxkjln.jpg
3 aylık takas
ARkadaşlar hissenin zamanı geldi gibi bence kemerleri bağlayalım!! Silkelemeler olacak ..! Bu arada ytd dir sadece kendimce bir yorum !!! jongalt kardeş sende bi yorumda bulunurmusun 😊
Ufukçu ark larda nerde ? Kimseden ses Yok , gün bugündür ark lar, jongalt kardeşim kervitaş bedelsiz yapmış beklediğimiz haber geldi değerli yorumlarını bekliyoruz ...
offffff ralli beee bugun rokettttt zararlar çıksın kara geçelim bu ne ya offfff
Ufukta ne kadar alıcı var tavan da
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış alarm
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pisikolojik oynarlar , ağa eğleniyor 😊
Eşleşme ne alemde
Açılış 290 kapanış 230. Fark %20 üzerinde negatif. Sadece psikoloji mi acaba tecrübeli arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Bu gün borsa tarihinde görülmemiş şeyler oldu kerevitte. Ne yapacağımızı şaştık 3 kuruşla rezil olduk
Gözüm sen 3 günde zengin olcağınımı sandın 😊 Tabiki silkeleyecekler , bu hisse sabırlı Ve panikçi olmayanlar için ederine gelecektir !!
Sn bereli, bana mı cevap bu anlamadım (kim ne kadar zamandır burada ya da kaç kuruşu var muamma) ama benim demek istediğim şey farklı. Burda farklı bir şey var gibi. Bu işlerde çok iyi olanlar bile kerevitte ne olduğunu anlamadı. Çünkü hep "başka bi iş var" heralde moduna girildi. İlginç!
Bugün ii dayandı
2.30 ve alti ufak ufak ufuklandigim yerler 800 cuk daha kasaya koyduk
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,20 lerden fulleseydin ufak ufak fuklanmaya çalışmana gerek yoktu, hatta bence acele etme ufuklanmak için... Böyle beynamaz patron başımızda olduğu sürece hele hiiiiç acele etme bence. Ama Reis onunda icabına bakacak merak etmeyin, yok öyle paraya çevireyim yurtdışına çıkarayım, ben hisse aldım büyük zarar ederek verdim ... Ben parama göre % zarar yazdım bana göre çok ama patrona göre devede kıldır bu miktar. Eeeee patronun elindekiler ne olacak reis şu işe bi bakın diyince? Bakalım kim daha çok zarar edecek, hodri meydan diyorum bende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....................
Kraliçenin ***i is başında
Tavan
Eşleşme tavan yine 2.52
Spek unuttu tavandaki lotlari silmeyi 43 bin lot eşleşme var 2.52 de 11 binde bekleyen var
UFUK Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2270407
[emoji1319]
ne zamanki yakin izleme pazarindan cikar ozman yuksek ufuklar gorunur. bunun icinde bilancoda kar rakamlar gorulmeli. beklemeye devam.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muro şok ve penta elinde patladı artık ufugu satmaktan başka çaren yok. Satmak için de g.t altımdan çıkması lazım.
john galt nr oldu yazmaz oldu
vay bu mübarek oruçta annası bacısı köprü altına düşen vay.vay evlatlarından hayır görmeyesin vay. vayki ne vay onun bunun evladı.
Kümaşı ufuk alır mı acaba diye çok içimden geçirmiştim en rezil şirketine ortak olmuşuz neyse 1 yıl daha buralardayız