Hocam kağıt 28 kuruşa düşmüş halen sahip çıkmıyorlar.ne diyim bunlara
Printable View
Yeni yıl için dileğim bu iş bilmez ,beceriksiz,hissedarlarını umursamayan insanlar yerine bu firmayı Allah korkusu olan ,becerikli insanların yönetmesi
28 e az satış koymussun bugün ya. Arttır biraz lütfen
Ortalama düşürmek gibi bir dertleri olabilir. Çağrı zorunluluğu olursa hisseyi ucuzdan almak isteyebilirler. Ama o da mantıksız bu kadar düşük fiyata buradaki KY vermez. Almak isteyen adam fiyatı makul seviyede tutar değil mi?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net
Bir de bu habere göre bence ayrılma hakkı zaten belli. 33 kuruş
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/721339
gözlerim yaşardı 28 i kaldırdılar:)
Cuma ya göre(iptal olmazsa) az da olsa alıcı var. inş birileri kağıdı keşfeder de bu zulüm biter.
Herkese iyi yıllar
Hocam ayrılma hakkı bu işleme yönelik olmayabilir. Mesela halı üretiminin sonlanması olabilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün tavan olur mu acaba dedim.tavanı bile 33 .kağıdı ne hallere düşürdüler
kıratik seviyeye geri döndük ..bakalım yılı tavanla kapatabilecekmiyiz...ytd
anlayan anlamayana anlatsın ortada top çeviriyorlar
vardır ...benim yaşadıgım ilde akp belediyesi,ne kaptırdık geçen seçimde ...yerine gelen akp li başkan önüne gelen yeri para karşılıgı imara açtı ..o yüzden bundan sonra imara açılacak yerlere çevre ve şehircilik bakanlııgı karar verecek denildi...burda amaç belediye başkanlarının hırsızlıgına dur demek ...çevre ve şehircilik bakanlıgı demek saray izni demek malum ..sadece bizim il deyil bu uygulama türkiyede bi çok ilde bu imar işi böle onaylanıyo artıkın ...o yüzden bu muracat seçim öncesi iyi olmuş ..onaylanacagı kanatindeyim ...kısa sürede ...svg
Seneye 29 la başladık yine. Hayırlısı bakalım. Kademeler boşsa göstermelik bir tavan gelir belki
30 da bir şey yok
Öğlen arası 23 lot alıp 30 yaktım ama ısrarla 29 a veriyor spekcik
30 da da 152.000 lot satış var. Bugün 30 kapanış zor gibi
Şirket artık 15 gün çalışacakmış.borsada da haftada 1 gün açıksa olsa yeter bence
Şaka maka kağıtta hacim 0. Spekcik te şaşkın.Aynı kurumlar arası al-sat yapıyor.
Adamların bir tarafında patladı 41 den aldıkları lotlar
Beter olun oç ları
29 a 200.000 lot alım girmiş. gözlerim yaşardı:)
29 alımları iptal etti. 28-29 . Madem çapın yok niye yazıyorsun oç
Arkadaşlar alanı satanı kaç lot yazıldığını takip edinceye kadar TC nin SPK, BİST, CİMER gibi kurumları var. Oralara mail ile veya dilekçe ile müracaat etmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum.Ben 15 gün önce bu 3 kuruma mail attım.Spk dan bugün cevap geldi. SPK dedi ki tüm şartlar oluşmuş ise ortaklık yani şirket müracaat etmesi gerekir diye uzun uzun açıklamalı cevap gönderdi.Hayrettin bey ile görüştüm o yazıyı ve benim talebimi mail olarak istedi. Ben de maili ve SPK dan gelen cevabı Hayrettin Beye gönderdim.Ocak ayının 21inde yk toplantısı olacak orada talebinizi yk üyelerine iletecem dedi.21 Ocak’ta şirket olarak gözaltından çıkmak için müracaat etmelerini bekleyecem.Cimer ve BİST’ten cevap gelirse yazarım foruma.Bu arada bu 3 kuruma attığım mailllerde ygyo, yyapı, nugyo, spor kulüplerin borç ve sermaye rasyosu olarak çok kötü olmalarına rağmen A grubunda işlem gördüklerini , gözaltı pazarına geçtiği 2016 yılı Aralık ayından bu tarihe kadar 2 defa bedelli sermaye artırımı yapıp borçluluğunu azalttığını belirttim. Dedim ki ya diğer şirketler neden o borçlulukla gözaltında değilken brko neden hala gözaltında diye soru sordum.Gelen cevabı foruma yazarım cevap gelince.Sonuç: Forumdaki herkes burada yazdığı yazı kadar bu 3 kuruma yazı yazarsa bazı işlerin hızlanacağı kanaatindeyim.Bu arada 2 ay önce brko aldım.Proje falan değil sermaye yapısı düzeldiği için gözaltından çıkar kısa sürede diye aldım.Herkese iyi akşamlar dilerim.
Serkan bey, en çok isyan eden sensin. 41krştan milyonlarca lira bedelliye para yatıran amcalar düşünsün.Unutma zenginin parası ky nin parasından daha kıymetlidir.O kadar para yatıranın vardır bi bildiği rahat ol biraz. Rant büyük brko da. Kimse mal vermediği için aşağı aşağı sürdüler. Bedelliyi de hisse alamadıkları için yapmışlardır diye düşünüyorum. Bedelliden önce ne kadar lot vardı bedelliden sonra ne kadar( 120.000.000) lot var. Azdan az çoktan çok gider Serkan bey milyonlarca lotu olan düşünsün derim.Ben şayet öyle yapıyorum.
Adamlar öyle böyle projeyi yapacaz diye çırpınıyorlar görünüyor. milyonlarca lira para yatırdılar paraları pul oldu.Şu an tam anlamıyla mallandı amcalar.İşi bilseler bu saatten sonra önce şirketin gözaltından çıkmasını sağlar, sonra gayrimenkul değerlemesi yapsalar( 5 altı yıldır değerleme yapılmamış) değerleme tutarı ile bilançoda özsermaye sermayenin 4 katına çıkar.Ticari arsa bu haliyle satılacak olsa m2 1000 tl eder herhalde. 445.000 m2 x1000: 445.000.000 tl eder.Yani brko bu fiyatları HAKETMİYOR.
Bir de 34-33 krştan bana mal kaptırdılar benden malı almak için vurdular 27 kuruşa diye düşünüyorum.Benden mal ALAMAZLAR .Hayırlısı bekleyip görecez kim sabırlı bakalım.
Gözaltından çıksa 60 kuruşa değerleme yapılsa 1 tl ye gider.yatırım tavsiyesi olmayıp gönlümüzden geçendir.projeyi hiç hesaplamıyorum bile.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/ZXkP7A.jpg
mekta ne anlatıyorsun yıllardır köylüsüne yatırımcısını resmen soyan bir yönetim var nasıl güvenecegiz halı üretimini yanlızca kendi bayilerine bayileride sirket yöneticileri 1 kuruşa üretigi halıyı 1,1 kurusa kendi satan sirketi soyup bedelli parasını şirket kasasına koyup o parayla kendilerine bedelliden hisse alan bir yönetim var karsında nasıl güveneyim bu söyledilkerine yatrım tavsiyesi degildir ne imarından baghsediorsun adamlar kendi aliesine kendi köylüsene birkoyo birko yapan dedelerine saygısı yokki yatrımcıya saygısı olsun kendi yöneticiler arasında bile birbirlerinin arkasından iş çeviren birlerine hiç güvenmiyen bir gurup var bunlar bu kafayla birkoyu batırmazise iyidir mart nisan banka kredileri başlıyacak ödenmeye kar etmeyen bir halı var neyle ödeyecekler bedeliden gelen paraları hiç ettiler yatrım tavsiyesi degildir imar işimde yalan çok icrat sıfır 100000 likleri konut olarak çevreşehircilik bakanlıgının onayladıgı bir planaı nasıl imar çıkartamazlar bu tam bir orta oyunu yarın bir gün bunlar para lazm surdaki araziyi satmamızlasım diyim kendi piyasedegerin altınalıp aldıktan sonra imarı çıkarmıycakalrının garantisini kim vere bilir çok yazacak şeyvar bunların ardarı çatlamış ne ailerine saygısı kalmış nede çocuklarına helal lokma yedirme peşiindeler bunlarda dan yarımcı olarak be beklenir yönetim kurulundaki arkadaslar içki massında baya anlataıyorsunuz 0,80 den caktım malları sonra 0,40 tan aldım diye şişede durdugu gibi durmuyor bu işer çocuklarınızın suratına nasıl bakıyor sunuz yatrım tavsiyesi degildir
1000 tl eder herhalde. 445.000 m2 x1000: 445.000.000 tl eder.Yani brko bu fiyatları HAKETMİYO metre karesşine suanki haliyle 900 olursa kyonlu köylüsü hazır hislerini saymaya ve arsayı satırmaya çok güçlü hi kendi bellietmeyenler var şirket yönetimde sanki onlarla olup dışarda köylüve dışardaki guruple mahdur olmasınlar diye hareket eden hemen ofiyata sattırıılar rsayı sen alacak bu ofiyata yatrım tavsiyesi degildir yazdıkalrım hep hayal ürünüdür
Hadi spekcik tırsak. Yazdığı 50-100 bin lotları yazıp sonra iptal ediyor.
Ama 29 a yazılan 34 lotluk iptalin mantığı nedir ya
Toplam lot 3539.Bu rekor olabilir. Hacimsizlik rekoru