Beklenir aga ben 1.70 ten alıp erken satmıştımSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beklenir aga ben 1.70 ten alıp erken satmıştımSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi uzun zamandan beri takip ediyorum....
kendime göre iyide paralar kazandım....
hala artma potansiyeli olduğuna da inanıyorum....
lakin 90 kuruşlardan bu fiyata geldi bunuda gözardı etmeyelim. biraz daha dikkatli olalım derim ben....
Dikkatli olmakta herzaman için fayda vardır, ancak hısse sağlam rasyolarla yukselıyor, balon yok, şişme yok, malı pazarlama mal verme yok... Şu arazileri bir gerı alalım şirket ne yapacağına karar versın sonra düşünürüz..ben uzun vade buradayım tabıkı karda zararda bizlerin herkes kendi kararını kendi versın... Hep kucuk duşunup buyuk lokmayı kaybetmedik mi acelemiz yok... Hısse çıkar düşer ama uzun vadede bu şirket kaybettirmez bence...
Yorum yapmayın.. Uyuyun.. YATIRIM TAVSİYESİDİR
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım panikleyenlerin ya da kar yeterli görenlerin satışıdır.
Adamın bırı 4.70 gosteriyor tahtada :)...
Tavan gösteriyor agalar, olurmu olur... :)...
4,40 az birsey yazmis idim, 4,70 yazdigini gösterdigine göre vermeyecekdir.
Twitci ekip arada pedala köklüyor, ertesi güne fırlıyor tahta. Ky kendi içinde küçük ama Total de bir büyük grup oluyor
dardanel..hissesi inceleme alanima girmistir..satislari ve izellikle ihracati ciroyu devamli artirarak geliyor.. artik birclarini calisarak ve onceden kapatmaya basladi..egerki arsalarini geri aldim haberi gelirse fiyati tahmin bile edemeyiz..ben bu dardanele guvenim sonsuzdur.
mallarini satmama gibi bir riski yok nerdeyse tekel konumunda yuzde 64 vuvari piasa elinde dardanelin..ihracat desen artirarak devam ediyor..bulundugu sektor krizlere de takilmaz..dardanel devam..canakkale koprusu isin baska bir ayagidir.
Her şey çok güzel beni tek korkutan bir şey var.....
Borsanın sürekli artıyor oluşu.....
Kar realizasyonu olurmu olursa ne kadar olur ? ibi sorular var kafamda....
Ek 24098
kapanıs da alımlar ..
Dardanel onentas
5,35
% 17,58
21/01/2020 09:55:08
alış: 4,95
satış: 4,96
net: +
en yüksek: 4,95
en düşük: 4,71
hacim (tl): 1.282.158,89
hacim (lot): 262.151,00
Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bilgileri neden paylaşıyorsunuz? Merak ettim doğrusu
Burada ana sorun şu dönen para 1,2 milyon TL yani hisse 1,2 milyon TL ile tavanda hani buna yarın 200-300 bin TL lik bir alım çaksak hisse gene tavan yapacak cidden ilginç gözaltı pazarı yüzünden bu sanırsam.
Grafiğe baksan hisse aya çıkmış ama piyasa değerine baksan çöp fiyattan işlem görüyor.
Az biraz soluksansa burda biraz, iyi olur
Bu art niyetli bakış nedir, illa ekran görüntüsü mü paylaşayım istiyorsun.
Hızlı cikistan sonra Tahtası internet üzerinden alım satıma kapatılan reysas olmasın, yavaş yavaş değerini bulsun
mantıklı bir satıp cıkıs noktası hesaplayan var mı?
hepimizi yıllardır bekliyoruz ama is artık cıgrından cıkmak üzere..
ya fabrika ya kar acıklaması gelmezse sonumuz iyi degil .. YTD
-56 kademe birden aşağı almışlar.....
nedensiz şekilde çok çok hızlı bir şekilde yükselmişti. olumlu gelişmeler vardı ama % 700-800 arttı bir kaç ayda.... o kadarda değil yani....
Balonun patlayacağı aleni belli idi....
yine dikkatli olmak lazım dostlar....
twitter da malum kişiler hisse 1,5 tl iken batık dediler, sonra gelip gazladılar.. spk malesef film izler gibi izliyor, siber birim kurup böyle üfürükçüleri cezalandırmalı..
Yahu hisse 5.5 ayda 90 kuruştan 7.30 lara kadar çıkmış.. Bu dip hatta fazlası da normaldir.. Piyasa değeri 100 milyon dolar üzeri olmadan satmam ben.. Çünkü olması gereken budur.. 3 TL ortalama maliyetim var.. Ytd.. İyi akşamlar
Bugünde 66 kademe düşmüş......
Taban yapmış.... Tabanı daha düşük olsa dahada düşer.....
2 günde 139 kademe düştü.....
%18-19 değer kaybetti.....
dikkatli olmak lazım....