Hakikaten bu artı yatırımla olan durumu hakkında bilgisi olan varmıdır. Bu adamlara hisselerini rehin vermişlerdi. Sonucunda ne oldu ne bitti bı bilgi bulunmamakta
Printable View
Olay öyle olsa tamam da. İş başka...
İşin içinde ya manipülasyon varsa?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski forma baktım burada yazılanlardan sonra.....galiba arog nick li şu an tam hatırlamıyorum ama,,,onun m.d. olduğu söylendi...o dönemde şahit olmadığımdan kesindir diyemem ama,,,şirketi bir büyük holdinge sattırmış,,,kaynağıda oradan geçen bir temizlik işçisi imiş....yoldan geçen temizlik işcisinin sözüne inanarak hisse alanlar olduysa alanlar kaybetmeyi hak etmişlerdir.
Murat muhtemelen evli biridir....acil paraya ihtiyacı olmuştur,,,bir miktar yukardan satmak için yaptırmıştır bir hareket...o kadar olur yaaa....alım yapan keklerin hiç mi suçu yok ohaber üzerine
Mesut bey kardeşim diyeceğim o ki burada yazan herkes 2 kişi dışında,fabrikanın internetteki fotoğrafına aşık olarak,bilançolardaki muazzam karları görerekhissenin 35.000 li rakamları gördüğünü gördüğümüzden,iso da ilk 500 de oluşumlara inanmaya kendimizi zorladığımızdan burda yolunduk...yani ava giderken avlandık,,,dut kurusuyla keklik avlıyacaktık,,,avlandık gerçekleri görmek istemedik,eski bakanlardan kürşat tüzmen burayı terketti,cihan sütşurup 0.50 kuruşa kadar elindeki malları bastı,,,hisse almaya çalışıyorlar dedik,müjdat elinde kalan 2 milyon lotu verdi,,,kendi adamlarına veriyor dedik....EEEE BİZE İYİ OLDU....slmlar
dediğim 2 kişi ise,,,aslında onlarda bizlerden farkı yok ama son tahlilde her şeyi biliyoruz havasındalar,,,eh onlar da bize karşı öyle tatmin oluyorlar....napsın arkadaşlarımız...
Onu bırak hisse 10 liraya çıksaydı yine alırdım. Emin ol sen de alırdın. Niye 10 liraya çıkarmadılar ki sonradan?
çıkarırlardı tabikii,,,demek gene de insanlık varmış adamlarda....slmlar
İnsaf etmişler yine...
Bu arada Murat Doğan'ı veya herhangi birisini ben de şikayet etmedim...
Son zamanlarda ibini dibini kurcalamadan forumda ciddi alıcı olarak yazıyordu sanki...
mesut hocam onun tek derdi bence elindekilerini satmaktı...alıcı gibi görünüp,elinde olanları 25 kuruşa satmaktı,,,elinde de en fazla 40-50 bin vardır....gerçi buradaki eski paylaşımların birinde elinde sade ce 5-6 hisse kaldığını yazmış ama...inandırıcı değildir.....elinde olan azami 40-50 bin lotu kakalamaya çalışıyordu bence....kime satmaya çalışıyordu dersen,,,bence mesut kemal beye veya vatsap gurubunda bulunan paralı birisine..sadece tahminim...ytd
hatta ben elimdekileri 50 kuruşa veririm diye yazdığımda hiç ilgilenmemişti....hissede beklentisi olan gizli bilgileri bildiğini yazan birisi...50 kuruşa mal almaz mı sence....şirketin kurtulacağını bilen birisi mal almak ister...kurtulacağını bilen birisi hisse almak istiyorsa 5-10 kuruşun hesabını yaparmı sizce
Yapar.
Yüksek fiyat verse millet işkillenir.
Spekülatörler Bıktıra bıktıra almayı çok sever... Maalesef bu iş böyle yapılıyor... İyi haber gizli tutulur alttan alttan alınır...
Bir ara elindeki lotları satmak için uğraşan Hamza sürekli Deniz Bey kaçtan alırsınız bendekileri diye soran en sonunda da sattım stresten kurtuldum diyen Hamza... Şu ana kadar şu fiyattan şu kadar alırım demeye başladı... Dünde 0,05 oldu diye ağlıyormuşuzda neden Murat Doğan'a satmamışızı sorguluyordu. Benim hisselerim bence bitti kabullendim ağlamıyorum da sadece bir kaç bin kazanmak niyetinde değilim de belki Batan kağıt kolleksiyonu yapıyorumdur olamaz mı? Satıp stresten kurtulmuşken hala hisse almaya çalışmak forum takip etmek birilerinin elçisi olmak ... Büyük üstad ne dedi kimse sizden 1₺ ye almayacak unutun o hayalleri... Gün gelir derki evet 1₺ den almadı 2₺ den aldı yani dediğim yine oldu... Jeneratörü bırakmaz yorumundan sonra laf söyledi bal kabağı olayına döndük iyice :)
ne lan burası mahkeme salonuna dönmüş kimsiniz siz hesap soruyorsunuz hakim felanmı yoksa? yok öyle dedin yok böyle yazdın. alırım da satarımda alırım dediğim zaman satsaydın. satarım dediğim zaman alsaydın ne yazacaktım burada hayat hikayemi anlatacam hayırmısın?
Madem batık senet, niye yırtınıyon o zaman hele bi de bakam...
Ucgene bir bassaniza.
3 ay burda 50 kere yazip 0.75'den mallarini satmaya calisan, sattiktan sonra da sriket magdurlarinin mallarini 0.05'ten almaya calisan sark kurnazimiz biraz tatil yapsin. O kinalari da Murat'iyla beraber... yeni masraf olarak gecsinler.
Arkadaşlar gerekçeli iflas kararınin şirkete tebliğ edilip edilmediğiyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
patronunuz müjdat eğer sizi seviyorsa son bir kıyak yapıp gen yatırım ın yüzde 93 olan payını bir başkasına devrederse jenaratör de olan payını devrettiği an bu hisseler de gelecek olabilir aksi halde bitti bu iş hisse çöplüğüne gitti aynı çbs boya çbs prantış gibi tüm gen hisseleri çöp oldu eğer patron son dakika hamlesi yapmazsa bu iş böyle
sırf borsada hisse alanları ceza vermek için
bir daha borsa oynamayın
dünya da örneği yok
bu şekil iflasın
20 milyon kısa vadeli finans borcunu 300 milyon ödenmiş sermayesi olan
dünyanın en büyüğü olan
sektöründe
ödemiyor
hileli
bu iflas gibi
sizin paraları çöpe atmak için
ileride başka
bir isim ile devam ederler
borsa dan hisse almayın
böyle kumar işlerinde çoluk çocuğunuzun rıskını verirsiniz devlete ve onla ortak çalışan lara
örnekleri çok emsanlar on kere batarlar on kere aynı isimle başka bir şirket gibi devam ederler olan hisselerini alanlara olur belki bu da aynısını yapacak bu batacak yerine aynı isimle başka bir şirket kurulacak olan hissesi ni alanlara olacak onların paraları batmış olacak aynı emsan alanlar gibi
yine raks alanlar gibi
raks on kere batıyor
ama yine aynı isimle başka bir firma gibi devam ediyor
ben size ne zaman burda " JENERATÖR FABRİKASINI SİZE BIRAKIR" dedim...
her zaman şunu demişimdir: " HİÇ KİMSE, KOCA FABRİKAYI VERESİYE SİZE SATIP, GELECEK YIL KARLARINDAN BORÇLARINI ÖDEMENİZE İZİN VERMEZ"........
bu dünyadaki " TEK UYANIK SİZSİNİZ, ÇOK AKILLISINIZ YA"......böyle bi hayalle yaşadınız ve hisse aldınız......." müjdat, çok baba adam" dediniz.....ve gördünüz babayı......
sonuç: ELİNİZDE HİÇ Bİ ŞEYİ , VARLIĞI KALMAYAN Bİ HİSSE VAR ARTIK.......
şimdi de diyorum ki: " HİÇ KİMSE BU HİSSELERE 1 LİRA ÖDEMEZ"........
hamza ve murat doğan meselsi hakkındaki yorumum......
iki tane hissedar ( ORTAK).......ortak hareket etmek istemiş olabilir , ya da anlaşıp ortak hareket etmiştir.......
SİZE NE.......ADAMLAR ADI ÜSTÜNDE ORTAK.....KENDİ ÇIKARLARINI KORUMAK İÇİN, KENDİLERİNCE ORTAK HAREKET ETMİŞLERSE, NE KÖTÜLÜK VAR BUNDA......
sizlere, kim " GELİN BERABER HAREKET EDELİM, GÜÇ BİRLİĞİ YAPALIM" dediyse, onu " MÜJDAT KARDEŞİMİN PARALI KÖPEĞİ OLMAKLA" suçluyosunuz.......
sizler, oturacaksınız diye, herkesi oturacaK BEKLEYECEK SANMAYIN.
Ne açıklanmaz gerekçeli kararmış
Deniz nerde bilen var mi? Kayboldu gitti, basina birsey gelmis olmasin arkadasimizin. Ozledik.
Son gelişmelerle ilgili şirketten bir açıklama gelmedi. İstinfa gidilip gidilmediği ile ilgili bir duyumu olan var mi
Neyi açıkladılar ki bunu açıklasinlar. Yüzleri kalmadı. Kime neyi anlatacaklar. Allah büyüktür insanlara yalan söylemek kandırmak kul hakkı almanın özetini bilmeliler. Bilmiyosalar yazık onlara.
istinafa gidecekler....
genel kurul çalışmalarına devam ediyorlarmış......( sanırsın ULUSLARARASI UZAY ÜSSÜNDE toplantı yapacaklar da, NASA dan vesaire İZİN ALMAYA çalışıyorlar.......
ayrıca HEPİNİZ OLMASA DA , BAZILARINIZ " KÖTÜNÜYETLİYMİŞ, FIRSATÇIYMIŞ".....
"GENYATIRIM, ÇOK DÜZGÜN ÇALIŞAN BİR ŞİRKETMİŞ, SÜTTE LEKE VAR AMA ONLARDA YOKMUŞ"......
( BEN DEMEDİM......ONLAR DEDİ)........
Deniz bey vatandaşın beyanı esas,Ancak bunların belgeleri ile beyanları örtüşmüyor
Hakketen ne demek oluyor şimdi. Genel listeye baktığımızda iflas etmiş veya kottan çıkarılmış şirketler. Genyh var ama gnpwr hol. Yok. Ben bişey anlamadım. Anlayan bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim.
10 yıldır işlem yapılmayan 0,709 lot Genyh hissesi fona devrolmuş. Onu satıyorlarmış.
Hayrına biri şunu 5 liraya alıversin.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...135adbb97c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b801d37039.jpg
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Gerekçeli karar yokmu henüz... Bilgisi olan....slmlar
Sitem yazılarımızı bile siliyorlar. Yanlış bişey söylemiyorum ki . Gerçek neyse onu ilettim
her yazdığımızı şikayet edip sildiren kim?
bazı mesajlarımın silinmesine eyvellah.....
ama geçen gün sadece mahkeme süreci ile ilgili bilgi verdim, onu bile silmişler.......
Yine bana iftira atmayin, kilolarca kina harcamayin. 1 haftadir cezaliyim, simdi acildi.
şimdi son durum ne müjdat mı karar verecek oysa bu iş tamamen bitti mi?