qnb finans ile invest olmalı bu tahtanın oyuncuları onlar olduğunda tahta tavanı bozmadı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
qnb finans ile invest olmalı bu tahtanın oyuncuları onlar olduğunda tahta tavanı bozmadı
bugün tavan fiyattan yaklaşık 500 bin lot işlem oldu.
bu işte bir bit yeniği var. bu 4. bozuşu. ya korkutuyor. ya mal iteliyor tavandan birileri. anlamadım.
evet tekrar tavan . yalama yaptılar tavanı bugün. iyide dökülen olmuştur kanaatimce. 17.30 itibari ile 120 bin var tavanda bekleyen. inşallah tekrar bozulmaz. bol kazançlar iyi akşamlar.
162K
191k
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöyle 1 milyon olacak ki sağlam olsun
195K
250K
Kapanış 305k
ytd
Bu onemsiz benim için yuksek maliyetleri toplarlasa biraz artık ytd beklentim.yuksek maalesef
Habermi var...nereye kadar gider
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz onaylanmadi yine haftaya umitler.beyazin bedelsizi onaylanmis bu yok daha
Arkadaşlar bugün bedelsiz beklentisinden tavan yapmamıştır galiba. Inşallah yarın çıkışına devam eder.
Flap la beyazın alakası nedir bilen var mi. Spk bülteninde beyaz da ki işlemler nedeniyle flap a ve 3-5 kisiye işlem yasağı gelmiş.
Yanlış anlaşılmasın işlem yasağı flapta değil beyazda.
Beyaz onaylandıgına gore buda yakındır herhalde.
BEYAZ ve FLAP tarih yanlışsa düzeltin lütfen 11 Nisan da başvurmuşlar.. Flap içinde daha en az 1 hafta beklenti var.. Bu beklentiyi kullanıp nereye sürerler bilemedim... ytd.
7.ci maddeyi yorumlayabilecek arkadas var mı acaba?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bu ismi listede olanalr ne yapmış tam anlamadım
[QUOTE=skulent;2368997]7.ci maddeyi yorumlayabilecek arkadas var mı acaba?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/
Kimsenin fikri yokmu arkadaslar?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu şahıslara işlem yasağı getirileceği zaten biliniyordu. karar açıklandı kötü beklenti bitti. şimdi iyide sıra. ytd
Listede Flap’ın da adı var.7. Madde.
Sahıslara uygulanabilir ama sirkete nasıl uygulanır??
Beyaz tahtasında manipülasyon yapmışlar. Birileri de sanırım flap ın kurumsal kimliğiyle işlem yapmış ve spk da siz 2 yıl boyunca beyaz tahtasında işlem yapamazsınız demiş.
Olayin flap tahtasındaki işlemlerle ilgisi yok. Olay tamamen beyazla ilgili.
Kap verisine göre beyazın %18i flapa aittir.
ytd
Teşekkürler [emoji3]
gun sonu var midir
gun sonu atar misiniz
Beni tek rahatlatan şey finansmanın 1inci sıradaki alıcı olması..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...58875a1b4b.jpg
ytd
flap'ın sert hacimli yükseldiği seanslarda alıcı tarafında mutlaka qnb finans ve invest az vardı şimdi yoklar şu halde tahta el değiştirdi bir de pasta atarken maliyet ve diğer hanesi olmalı daha sağlıklı olur cefakstan rica edeyim
Eski haberleri yeni haber gibi ortaya çıkarıyorlar Ocak 2018 deki haberin aynısı, yasaklı isimler aynı ve sadece 2 yıllık cezadan 6 ayı düşülecek olarak eklenmiş o kadar pek önemi de yok haberin
http://imageturko.com/?di=CARW
Yarın iyi al sat imkanı verir, yeni alıcılar gelirse devam eder, haberlerin hiç etkisi olmaz.. ytd izleyecez.alicilar yeni ve maliyetleri yüksek...
Yüzümüz gulmeyecek mi nereden çıktı bu haber yarin ivmeyi kirar mi bu iş ytd
http://www.resimag.com/p1/e1fdcd1d90.png
6.83 kesin stoploss ile 233 günlük üstünde daha güzel yeni bir trend için yatırım tavsiyesi değildir.
Yarin sert duserse
LG-D723 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşünce çıksın duaları yükselince insin bedduaları... Flap sahiplerine işlem yasağı gelmiş, bundan sonra hisseyi manipüle edemeyecek, istediği gibi at koşturamayacak diye ben anlıyorum. Bu haberi içeriden alanlar meydana indi, şimdi söz bende diyor, özellikle finansmanın alıcı lider olması benim için yeterli, beklenen bir bedelsiz var ki haftasına girmiş bulunuyoruz bu da benim için yeterli. Gerisi, dediğim gibi dua-beddua... Bol kazançlar...