Hata bizde, bu kansızların kağıdı mı alınır...
Printable View
Hata bizde, bu kansızların kağıdı mı alınır...
Ne kadar zararınız var
Patron ersuda %12 ye ulaştı sene başındaki seviyeye geldi. Bundan sonra alım yapar ise gerçek alım yapmış olacak.
Şayet yamazsa da çökecek öyle mi
Vallah artık bu ersunun ne yapacağı belli olmaz anladık ocean zararın ne kadar
Yok ya ben umutsuzum da artık ondan sn ocean benim anlamıyorum bunları inanın ki böyle bir günde bir kdm gitmedi ya
Zararla çıktım
Allah kurtarsın
Daha ne yapalım patron hissesinin arkasında durnuyor ki k.y de dursun
Çok teşekkür ederim
Ekonomisine güvenerek iş yapmış, borsadan hisse almış bu ülkenin güzel insanlarının yüzü daima gülmelidir güldürülmelidir
Takdir ettiğiniz gibi başka hissede uzuncuyum
İsim vermem doğru olmayabilir lakin bence banka hisseleri geride kaldı hatta bazıları hala dipte sayılır
Yurdumuz 1960lı yıllara kadar günümüz parasıyla 488milyar dolar Osmanlıdan kalan dış borcun tamamını o günlerde ödeyebilmiş, zor da olsa bu yükün altından kalkabilmiş haliyle Ülkeme ve ekonomimize güveniyorum bu kötü günleri atlatacağımıza inanıyorum çünkü o yılların o güzel insanlarının evlatlarıyla bu zamanda beraber olmak inanılmaz güç veriyor
Efendim bunlar benim naçizane düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi olarak lütfen algılamayınız
Estağfurullah efendim ne demek ama çok doğru bir karar aldınız halk iş bunlar hep aslında ucuz kaldı inşallah sizde ekmeğinizi yersiniz bu hisse gerçekten sabihi olmayan bir kuruluşun hissesi olarak kalacak bunu da anladık en azından ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Patron 30.000 daha almış borsa1978 ne dersin daha dolmamış mı limit demekk ki
Bi hareket yapsa artik
Yanılmıyorsam,
geçen sene ödediği cezayı holdinge bağlı kuruluşundan borç alarak ödedi,
geri ödemiştir ...
Bu sene çok ilginç,
sosyal medyada millet coşmuştu bir ara, 1,70'ler falan telaffuz ediliyordu,
sanırım o'ara patron payını kote dışı kızına devretti.
Ardından firma Bist üzerinden milyon üzeri yüklü satış yaptı.
Son 2-3 aydır falanda küçük alımlar yapıyor.
:notr:
4 milyon 302 binlik pay oranı var %12 ama tık yok yani bu hisse bu şekilde gider hikaye filan olmazsa bence artık 1 ler bile zor geliyor gözüme
Şirket 150.000 daha almış bakalım kaçta yığacaklar
sirket 50k daha almış.. bu kadar alıma karsılık son 3 ay da satanlar kim takip eden var mı
virman' la paylarını resmiyete mi dokuyorlar diye dusunmeden edemiyorum..
Vay arkadaş her gün yorum yapılırdı artık kimse yorum bile yapmıyor bu kağıt illeti hakkında
Aylık hareketini de yaptı, her seferinde aynı...
Arefeyi gösterip bayramı göstermeme, çoğu hissedarın maliyeti yüksek ya giderse ümidi ile trade de yapamıyor...
Bu sefer gidermi gider belli olmaz
Biz trade yapamiyoruz ama sayın patron kralını yapıyor.
Haklısın bilmiyoruz yada beceremiyoruz acaba biz küçük yatırımcımıyız 😀😀😀 patron duygularımız ile oynuyor. 😉😎😎
Patron 100.000 daha almış nereye kadar alacak
,.........
Dikkatli bakınca Melisa akmanda 21.58 duruyor. Akman holdingte 13.24 e ulaştığı görülüyor. Yani 1.200.000 lotu satan akman holding. Dolayısıyla hesap tutuyor. Yanlışlık yok
Şimdi demek ki 1.200.000 hissesini geri aldı mı bunlar
1.11 kademesinden 1.200.000 lotun satılması çok enteresan. Bence bir cepten diğer cebe şekilde yapılan işlemler. Son zamanlarda gelen alım haberleri ile yeni yatırımcı çekmek hedefleniyor kanımca. 30.mil lot hissesi olan kağıtta yaklaşik 1.5mil lot alım yapılıyor ve hisse kımıldamıyor[emoji848][emoji848][emoji848].