Hazır bir rüzgar yakalamış gerek yok herkesin aklı fikri var suyu bulundurmaya gerek yok mübarek günlerde paydaşlar belki de para kazanıyorlar kazansınlar kazanalim...
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hazır bir rüzgar yakalamış gerek yok herkesin aklı fikri var suyu bulundurmaya gerek yok mübarek günlerde paydaşlar belki de para kazanıyorlar kazansınlar kazanalim...
Benim sizlerden farklı bir şey bilme şansım yok herkes gibi kamuya açık olan bilgilerden kendimce bir derleme yapıp tecrübelerim ışığında kendime bir yol çizebilirim herkes kendi yatırım kararını verir kaldi ki kimseye bir al sat tut önermesi içeren bir şeyde söylemedim.
Diğer konuyla alakalı olarak bu topic ve forum hiç kimsenin tekeli altında değil yasal çerçeve dahilinde herkes fikrini belirtebilir buna bende dahilim sizde dahilsiniz sizin yaz yada yazma demeniz önemli değil sn paydasim. Yenide tüm paydaşlarıma hayırlı bereketli bil kazançlar dilerim umarım herkesin beklentileri doğrultusunda olur
Bugün bütün topicler de yatırımcı paydaşlar malesef barut gibi herkesin canı yandi anlayabiliyorum benimde yandı ama birbirimize saldırmak itham etmek doğru değil umarım herkes kazasız belasız bu kötü günleri atlatır.
Geçen yıl ekonomi dergilerinde 1-2 kez eczacı gurubunun yapı gurubu işlerinden çıkabılecegiyle ilgili haber çıkmıştı. Kimi japonlara satış kimi Ruslara satış dedıkodusu yapıyordu. Yapıyı satıp intemi bırakırmı???
Hatta Ocak’ta vatandaşın bırı twıtterde yazıldı intem satılıyormuş diye yazdı burada
Sanırım ateş olmayan yerden duman çıkmıyor
Olası bir atraksiyon için şirketler sadeleşiyor ayrışıyor
Akabındede bilançoların güzelleşmesi gereklı
Bakalım süreç hızlımı yavaşmı ilerliycek
Eczacı borsada satmaz bence
Sanki satışı direk baskı unsuru olarak kullanıp kimseyi yanaştırmıyor
Ama zaman kısıtlı kusursuz fırtına yaklaşıyor
Fırtına öncesi balıkları avlayıp limana gırmesi lazım eczacının
1 komplike bi durun var anlamak guc
neden ?
sirket alacak verecek sorunu var ...
bunun ustesinden nasil gelecek ?
gecmis yillar zarari cok fazla
2 serma ye si 4.6 mn ve kayitli sermaye tavaninni %100 den 1000 olacak sekildee yukseltti
3-) 4.6 sermayen var 72 mn pay satiyorsun ...izlemeye degecek alana alma satana satma diyecek durum degil
o nedenle ucacak kacacak cakilacak yorumunu yapmak dan cekinilir
bi babayigit ciksin soyle olsun desin
borcu olmasa gecmis yil zarari olmasa gayet olumlu dersin ama simdi kimse olumlu yada olumsuz diyemez...
lakin su var eger eczytda satisa hazir degerlerini satarsa iste o olumlu etkilenir ona da etkilenmez diyen babayigit ciksin desin ...
intem bu satis haberi eczyt i gozumde dahav kiymetli kildi...
Tavanda kaç lot var acaba? Yarın için öngörünüz nedir.
35K
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durumda ne kadar var acaba tavanda? Emeğinize sağlık.
25860 lot alista
Düşük 29.00 yüksek 32.20 yi gördü şimdi 30.68
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cuma günü en yüksek 19 lardan Alınabilen Hesse bugün 32’den bile gidiyor du 2.5 günde deli fark
Günlük takas yok mu
İyi akşamlar arkadaşlar ben 41 maliyetle bekliyorum 6 aydır 200 lot elimize yapıştı
Arap attı gibi maşallah en düşük 27.26 en yüksek 32.78 şu anda 28.70 aradaki farka bak
güzel silkeledi spek efendi
Günlük takas verebilecek arkadaş var mı şimdiden teşekkürler iyi bayramlar
ky mal kalmadı herhalde ki ne yorum ne yazan var Bilo herkesi bıktırdı ilacındada yatırımındada isyan var burası en azından zik zaklarla dikkat çekiyor.
İntema nın 10 ila 20 ye bölünmesini bekliyorum,bir kısmı bedelsiz bir kısmı bedelli olabilir.secimden sonra birkaç ay icinde bölünür fazla uzamaz diye düşünüyorum,bilinene kadar fiyat ne olur onu bekleyip görücez,bisey diyemem.Ben tekrardan hisseyi izlemeye aldım ?????
Takas atabilecek var mi
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bölünecek çokta uzatmayacak ayak sesleri geliyor hareketler normal değil direksiyon ellerinde ytd.
***INTEM*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
20.06.2018, 18:31:45
***INTEM*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [INTEM] İlgili Fonlar [] Türkçe BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, INTEM.E payları 21/06/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 05/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.* Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
parası olanı sahneye alalim diyor parasi olmayan uzak dursun diyor a grubu olduğu için açığa satış var kredili alim satim da yok perşembe ve cuma da yükselirse cuma akşamı %100 brüt takas gelir kurtuluşu yok
http://www.resimag.com/p1/7fca9e6aee.jpeg
http://www.resimag.com/p1/1b1ec52959.jpeg
http://www.resimag.com/p1/a919c430ba.jpeg
Sen 40 o gör gel 35.60 a
32.46 brüt garanti artık
Asansöre yanlış yerden binmeyin dikkat... zarar edebilirsiniz
yatırım tavsiyesi değildir
Bir günde tam 4 kez devre kesici çalıştı ortalama 15 er dakikadan toplamda tam tamına 1 saat işlem görmemiş oldu...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son devre kesiciden sonrada işleme açmayı unuttular
Hisse a grubu değil yanlışın var biraderim...