Hemşo valla bu kafayla kaybetmeye mahkumsunuz ,, hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz ,, Millet ne düşünüyor dinlemiyorsunuz
Printable View
Hemşo valla bu kafayla kaybetmeye mahkumsunuz ,, hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz ,, Millet ne düşünüyor dinlemiyorsunuz
neyse sen yazmaya devam et, heyecanlı oluyor, sabah keyif çayını içerken okurum artık...
Benim liderim belli,
ata binişiyle, sofra adabıyla yemeğini yiyen, asaletiyle, savaşta askerinin başında, dış politikayı bilen (İtalya'ya bana çizmemi giydirmeyin), yurtta; çiftçisiyle, esnafıyla, memuruyla, hukukçusuyla nasıl konuşacağını bilen...
Var mı böyle bir lider.
Var hep kalbimde.
Atatürk.
Sonsuza dek Türk milletinin kalbinde olacak.
O'nun kurduğu Cumhuriyetin ve yönetim şeklinin değiştirilmesine karşı çıkacak o millettir.
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları bunları bilsinler.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bazen doğruyu anlayabilmek için yanlışı seçmek gerekir, zira yanlışı seçtikten sonra yanlış olduğunu acı tecrübeler ile anlamak en sağlıklı ve kalıcı çözümü getirir. Her türlü ikna çabasından kuvvetli ve tartışmasız olan bu tecrübe aslında toplumdaki kutuplaşmayı da sona erdirecek olan tek çözümdür.
O nedenle evet demek belkide milletimiz için en hayırlısı olacaktır.
Hamamda cariye kovalarkene düşüp ölen veya şarabı aniden kesip geberen liderimiz hiçmi yok? :oleyo:
bir insan kendi tarihine neden düşman olur psikologların ve sosyologların incelemesi gereken mevzu
ben dedemi kabul ediyom ama dedemin dedesinden itibaren geriye doğru hiç birini kabul etmiyorum düşmanım onlara
deme hakkına sahip miyiz yada böyle dememiz kendi kendimizi inkar değil midir?
Akşam üstü bir ara hava almaya çıkmıştım.
İstanbul çeliktepe ve sanayi mahallesi arasında eski büyükdere caddesi üzerinde yürüyüş yaptım.
(ki bu iki semt de malum partinin seçmenlerinin çok bol olduğu yerlerdir, hele sanayi o partinin kalesidir resmen)
Evet çadırının önünde yandaş gençler "evet gazetesi" dağıtıyor. insanlara uzatıyorlar, kimsenin aldığı yok.
Yanımdaki adama da uzatıyorlar, adam "hayır gazetesi yok mu" diyor. Gazete dağıtan genç bozuluyor ama belli etmiyor.
Yürüyüşün dönüş turu, yine aynı noktaya yaklaşıyorum. Evet gazetesi dağıtanlar ısrarlı, neredeyse halkın gözüne sokacaklar ama kimse almıyor. Hatta yüzlerine dahi bakmıyor vatandaşlar.
Önümdeki adama sıra geliyor, adam gazete uzatan genci tersler gibi yüksek sesle "hayır hayır!" diyor.
Gazete dağıtmaya çalışanların nafile çabası, bana burada ve çeşitli forum sitelerinde sabahtan akşama kadar mesai yapan üç beş yandaşı hatırlattı.
Karşılarında artık onların dayattığı ucuz yemleri yemeyen kum gibi insan olduğunun farkındalar. Ama yapabilecekleri daha iyi bir seçenek yok. Referanduma kadar ısrarla çabalamaya devam edecekler.
Biz sıradan vatandaşlar da napalım, sanalda da sokakta da onların bu zırıltısına katlanacağız bir süre. :)
rumoş hala anayasanın değişecek 18 maddesi ve altındaki gizli değişen 61küsur maddesini tek tek açıklayamadın.
Yok şu da tek adamdı, yok hayırcı teröristir demeden açıkla lütfen.
Sünnet olacak çocukları kandırır gibi korkma hiç acımıycak diye göz boyamadan tek tek açıklarmısın.
İşizlik 17 nisanda şıp diye bitecekmiş, dolar 2,50 ye gelecekmiş, ihracat tavan yapacakmış.
Yav ahanda madem elinizde yarın yapın da olsun bunlar.
Bebek bile güler bunlara.
Atam dedem dediğiniz tarihimizdeki padişahların karılarına bir bak bakalım Türk kadını var mı?
Ben padişah soyundan gelmiyorum.
Eğer sen öyleysen padişah dedenin karılarını araştır.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Mutlak güç insanı bozar.. ister Erdoğan olsun ister Kılıçdaroğlu .. denetlenmeyen birseyi sınırlayamazsınız. Yakın zamanda gücü elinde tutan fetonun neler yaptığına tanık olduk. Erdoğan süper yetkilere eriştiginde başımız göğe ermeyecek. Hayır çıksa yine bir şey değişmeyecek maalesef Erdoğan tarafsız olması gerektiği makamında tarafgirligine devam edecek halk bu tür davranışları hoşgördukce bu böyle sürüp gidecek. Evet çıkarsa Türkiye parti devleti olacak. parti İl Başkanı hakim savcı atamasinda dahi rol alabilecek bunlar basit şeyler değil evetci arkadaşların şapkayı öne koyup düşünmesi gerekir bunun geri dönüşü yok..
Devlet parti devleti olursa vatandaş arasında nifak , ayrılık tohumları yeşerir, milli birlik bozulur. Dava kaybeden vatandaş karşı taraf iktidarın partisindendi, ben davayı o yüzden kayıp ettim derse ona ne denecek. Gariban vatandaş kömür almak için kaymakamlığa başvurup kömür alamazsa, zengin JÜLYEN-RUMENİGGE iktidar partisinin adamı onlar kömür aldı ben alamadım derse ona ne diyeceksin. Devlet tüm vatandaşlarına eşit olmalı, tarafsız olmalı, devlet kapısının anahtarını bir partiye, bir kişiye verirsek o kapıdan herkes geçemeyecektir. Millet arasında bölünme ve ayrılığın fitilini ateşler bu...
Anayasanın 123/3. maddesi değişecek. Başkan isterse Tüzel kişilikler kurabilecek. Bu eyalet yapmanın yolunu açıyor...pkk hayır diyormuş, bizde safız ya inandık hemen..
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...hayir-1741259/
Başbakanlar bir daha asılmasın diye, başbakanlık makamını kaldırıyoruz diyen akp il başkanı ve Otizmli yunus kardeşimiz..o Yunus kardeşimiz gibiler oldukça hiç şansınız yok evetçiler....
Açıklayamadığınız anayasa değişikliğine evet diyorsunuz.
Cahil olsanız bile bunu yapmazsınız.
Türk milleti milleti zekidir...
Ülkemizi Bölecek Maddeler :
123. Madde.
Eyalet, Özerk Bölge Kanunla veya Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile kurulur.
Bu cümleyi neden eklediniz ?
ABD - AB - İSRAİL - PKK
REFERANDUMUNDAN "EVET" ÇIKMASI İÇİN DÖRT GÖZLE BEKLİYOR !!!
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...-etti-1741591/
İşte AKP nin yeni Türkiyesi....Kabe de diz çök, öyle evlilik teklif et...Lafa gelince Allahtan başka kimsenin önünde eğilmem derler...
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...-etti-1741591/
Bunlar müslüman ama Çanakkalede 14 yaşında bıyıgı yeni terlemiş çocuklarla, mermisi bitip süngü ile şahadete koşanlarla 7 düvele karşı destan yazan, Osmanlının namusunu kurtaran, İstanbulu işgalden kurtaran, tüm dünyaya Türkün gücünü ve inancını ispat eden Mustafa Kemal kötü hemi...Geçiniz efendiler kötü dediğiniz o adam trablusta, Çanakkalede o çok imrendiğiniz badişahıda, hilafetide kurtarmıştır..Allah tüm şehitlerimizin ruhunu şad etsin, minnetle anıyoruz...
Bu vatanın tapusu 102 yıl önce Çanakkale şehitlerinin kanıyla mühürlendi.
Tek adam ve ailesine vermeyiz.
Bu abi bu ülkenin Başbakanı ve diyor ki; Hayır derseniz PKK bitecek. Eh o zaman napiyoruz, referandum da hayır diyoruz.
Kadir Topbaş, İstanbul için özerklik istedi !
muhtar seçilme yaşı 25 sanırım..milletvekili 18 e indirildiğine göre..muhtar yaşını da.. aslında 15 e indirselerde..muhtarlar toplantısı çocuk eğlendirme veya 23 nisan çocuk şenliği gibi bir şey olsa iyi olurdu...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...i-doz-40398853
Memleketin hali bu...
Nasıl HAYIR demeyelim bunları gördükçe...
2010 referandumundan evet çıktı... 6 seneye kalmadı dakkeliler darbeye kalkıştı.. niye... çünkü ne istiyorlarsa alıyorlardı...
2017 referandumundan evet çıkarsa... 6 seneye kalmaz, ya imam hatipliler, ya yandaş medya, ya da yandaş müteahitler darbeye kalkışırlar.. niye.. ???
anayasa değişikliğini kısaca özetleyin derseniz
bu değişiklikten sonra halkın iradesi iktidara tam yansıyacak
hiç bir iktidar seçimden sonra efendim şu icraatı yapacaktık bürokrasi-askeri-siyasi engeller oldu yapamadık
diyemeyecek
halk sana iktidar görevini verdim hesabını mazeretsiz bana ver diyebilecek
Eskiden şöyle zulum ettiler, biz daha çok zulum edelim, eskiden şöyle çaldılar, biz daha çok çalalım...Değiştirin şu kafayı artık, yanlışı yanlışla düzeltemezsin..
Geç bunnarı rumenigge..
Koalisyon şöyle, Erbakan böyle, falan oldu filan oldu deme...
1974 yılında koalisyon vardı.. Hemi de Ecevit'inen Erbakan'ın koalisyonu vardı.. Biz güm diye Kıbrıs'a çıkmıştık..
Mesele, siyasi efendilik meselesi, mesele siyasi etik meselesi, mesele memleketi ve milleti düşünme meslesidir....
İstikbal, istikrar, istiklal diyenler, kendi istikballaerinin, kendi istikrarlarını ve kendi istiklallerinin peşindeler... Memleketin ya da milletin değil..
Geç bunnarı, geç..
7 haziran seçimlerinde muhalefete hükümet kurma görevi vermeyen cunta değil, demokrat yani, seçim hükümeti kurulacak mhp, chp girmem dedi hdp 3 bakanlık aldı, giresunlu vekil ben kabul etmem deyince 3. bakanlığı niye hdp ye vermedin, bu cunta değil demokratlık yani...biraz dürüst olun..bu arada pkk uşagı hdp nin.........anlaşılmıştır galiba...