bist %2 oldu. bizim pel pel bakıyor.
Printable View
bist %2 oldu. bizim pel pel bakıyor.
Senin gitmen için borsa %10 mu artması lazım yav
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tomruk spek. bak sana tüyo. bilanço kötü gelecek. paranı kurtar. sat gitsin. ytd. diyorum bakarsınız tomruk beni şikayet eder.
Gerçekten bu rezil kağıdın şirketinde bir anormallik var dostlar.Bir kağıt bu kadar tuvalet kağıdından beter olurmu allahaşkına.
uyan oğlum tomruk uyan balığa gideceğiz.
Allah seni bildiği gibi yapsın şu aziz mübarek günde
arkadaşlar bu arsa satışından kaynaklı 60 mln tl karın 35 mln tlsimi yansıtıldı 9 aylık bilançoya?
biliyormusunuz
bu borsa istatistiklerle oynanabilecek bir oyun deyildir senin düşündüğün bilanço analizini speklerde düşünüyodur yada sistemi ona göre kurmuşlardır zaten, oyuzden hissenin düşmesini yada çıkmasını herhangi bir sebebe bağlamak yada sebep aramak yerine siz kafanızda kendi blançonuzu ,limitinizi, sisteminizi oluşturup ve zaman zarfınızı belirleyip olumlu yada olumsuz sonuçlarına katlanmayı göze alıp ona göre hareket ederseniz spekler deyil tahtayı siz yönetmiş olursunuz. ytd
Yanlış çimentodayız anlaşıldı [emoji34]
Sabahleyin %8 eksiye inen ADNAC' öğleden sonra %8 artıya geçti.Sevgili AGA'nında dediği gibi her kağıdın ayrı bir hikayesi var .Bizim rezil kağıdın hikayesi biraz karışık olduğu için anlamak mümnkün değil.Maliyetler elimizi kolumuzu bağladı.Son dakikalarda bir sürpriz yapıp haftayı 8.00 veya üstünde bitırsek ümitleneceğim doğrusu.
ADNAC'yede nazar değdirdik.Bu satırları yazarken sıfırlamışlar
Adanada iş bitti afyona doğru bi gel ağa
SEvgili ACAİBAMCA kardeşim hayırdır yazmıyorsunuz.Bir küskünlükmü var yoksa.
Siz yazmazsanız kim yazacak allahaşkına.Kırgınlık yok.Rezil kağıda kırıldığımız yetipde artıyor bile birde birbirimizi kırmayalım kırılmayalım.
Şu spek denen adi heriflerin yaptıklarına bakarmısınız.ADNAC'yı yeniden %7 eksiye götürdüler.Borsanın resmi takipçileri bu anormal jhareketleri nasıl görmüyorlar anlaşılır gibi değil.Biz bu hareketleri çok yaşadık.Azıcık bir artışda devre kesicileri devreye sokanlar bu haREKETLERİ GÖRMİYECEKLERDE ne görecekler
Bi dur be rezil kağıt .Sabahdan beri 7.80'i yokluyor gibi hava atan kağıt 7.70'in altına inmek peşinde.
Amca daha Önce ADS1940 tı ama şifremi unuttum:) Adana eklenince çok uzun oluyor:)
sanırsam yine pata küte aşağıya. bist boynunu eğdi gene. ytd
ne olacak acep. bilanço gelir mi bugün.
ADNAC'den daha fazla düşerse hiç şaşmam ama bir şeyler var gibi . hayra yormak istiyorum.Bir anda 7.66 yı gösterip yukarı çekmenin bir nedeni olmalı doğrusu.
tomruk nasılsın. para kazanabiliyor musun.
saçma şeyler.
Bu TOMRUK yakıştırmasını tuttum sevgili ACAİBAMCA.Kapalı odadan 7.72 çıksa bari tomruğun kağıdı.
kap açık bekliyorum. bakarsınız okkalı bir haber düşer.
Okkalı bir haber düşecek olsa şimdiye iki tavan çekmişti zaten...
Gözlerimizde donan iki damla yaş...
Ama önemli olan afyon çimentoya yatırım yapmış küçük yatırımcıya etkisinin ne olacağı.inşaallah iyi olur,beraber kazanırız umut bizimki
5-7 bar sonra yön konusu daha belirgin bir görüntüsü olabilir..şart artık 7.51 altı olmamalı..7.97 seviyesi dikkat çekici..
Herkese iyi geceler. Bir kaç haftadır sessiz takip ediyorum. Fiyatlar belli bir aralıkta sıkıştı. Alçalan trendi yukarı kırdı kıracak gibi. Kapanış diplerini yukarıda kapatıyorlar özellikle. Cuma günü endeks son yarim saat düşerken Afyonu bir önceki günün kapanışının altına indirmedi kaptan spek. Daralan üçgen içerisinde hareket ediyor hacimli 8 direncini kırabilirse ilk hedef 8.50 seviyesi. Terside mümkün tabiki ancak piyasa yada Dow 30 yönünde olumsuzluk yasanmazsa teknik olarak olumsuzluk gözükmüyor.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayıları tuzaklamadan gıtmez bu
Bugün tavan olacak gibi duruyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bu gün afyon bir farklı geldi bana.bir daha girdim bu lanete.bakalım sağlığımız ne kadar müsaade edecek?
Karıştırmişım herhalde tuhhh bana