Bu benim analizim ve görüşüm. Bana sorulduğu için cevapladım sadece. Sizin analiziniz farklı olabilir. Saygı duyarım.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu benim analizim ve görüşüm. Bana sorulduğu için cevapladım sadece. Sizin analiziniz farklı olabilir. Saygı duyarım.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim de nacizane çalışmam budur...olaya bir de haftalık bazda bakıldığında ortaya çok ilginç bir görüntü çıkıyor...
https://i.hizliresim.com/yzXWMa.jpg
bu teknik çalışmadan ortaya şu sonuçları çıkarıyorum...
1- hisse 20 lik emayı hep referans almış....burayı hep destek olarak kullanmış...bu desteği kırıldığında hep aşağıdaki bolingerin alt sınırlarına kadar inmek istemiş...indikten sonra tekrardan 20 lik emayı hedeflemiş...emayı yukarı kesince de bu seferlik yukarıdaki bolinger üst sınırını hedeflemiş...
şu anda bu ema seviyesi 1,14 seviyelerinde...bolingerin üst sınırı halihazırda 1,50 seviyelerinde görünüyor...
2- hacim çok düşmüştür ve bir çeşit dip yapmış veya yapmak üzeredir...
3- volume de yine diplerdedir..
4-rsi de 0 referans çizgisine ulaşmıştır...yani buda dip yapmıştır...
5- macd diplerdedir ve yavaş yavaş açısını kapatarak fiyatı yukarı kesme eğilimine girmiştir...
kısacası teknik göstergeler hissenin dip yaptığını ve yavaş yavaş yukarı yönde çıkmaya hazırlandığını gösteriyor...
benim bu teknikten gördüklerim bunlardır...tabi bunları yazarken bu hisseyi alın anlamında söylemiyorum...ben de merakımdan bir tekniğe bakayım dedim...normalde çıkma potansiyeli olmayan hisselerde ve kaliteli olmayan hisselerin topiklerinde yorum yapmam....işte o yüzden de bu yorumumu görüp de aha bu hisseyi alayım diye düşünmeyin..ben sadece bir çalışma yaptım o kadar...ben herkese başarılar diliyorum..
bende senin ile aynı fikirde olacağımı söyleyecektim ama sen benden daha hızlı çıktın...haftalarca düşen bir hisseye günlük bazda bakmak yanlıştır...ama her yatırımcının her hisseyi doğru analiz etmesi çok zordur...herkesin yanılma payı vardır...sayın kırımlının geçmiş yorumlarını da okumuştum...çok kaliteli bir arkadaştır ama son teknik yorumuna bende katılmıyorum...
şu anda hisseyi yakından takip ediyorum...bu gün endeks eksili olmasına rağmen hissenin artılı olması ve çıkma isteği bizim düşüncemizin gerçekleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor...
bu arada son gelen kap haberinde rusyadaki bir iştirakinin satılması ve böylece bir kamburdan kurtulmuş olması hürriyetin yavaş yavaş satışa hazır hale getirilmesine yönelik bir uygulama olarak görüyorum...geçmişte hürriyetin satılmasının gündeme getirildiğini hatırlıyorum şu ana kadar yapılan uygulamalar sanki buna yönelik adımlar olarak bana görünüyor....artık gerçekten de satılır mı satılmaz mı bilemem...ama bana bu yönde işaretler veriyor...satılırsa hisse nerelere gider onu da bilmiyorum...çünkü bu hissenin temeline bakmış değilim...
bu hissede bende kendi düşüncelerimi dile getirdim dostlar...lütfen bunu al olarak algılamayın....zaman zaman temeli ve tekniği göz ardı ederek bazı topiklerde yazıyorum...bu gün yazdıklarım da bu manadadır...
haftalık teknik verilere tekrardan baktım artık bazı göstergeler başlarını yukarı kaldırmışlar...yavaş yavaş çıkış işaretleri oluşuyor...artık hayırlısı olsun diyorum...umarım bu hissede zararı olan dostlar en kısa sürede kara geçerler....
yılı güzel yerlerden kapatacak
Eğer 1,21 güçlü bir şekilde aşılırsa gerek Fibo gerek fincan kulp hedefinin örtüştüğü 1,40 seviyesi potaya girer,ancak OBO nun tam hedefine kadar düşmemiş olması olası geri çekilmede 2.bir dip olarak 0,8X seviyelerini bende hala canlı tutuyor.1,13 stop seviyesi olarak takip ederim eğer burası kırarsa 1,0x maliyetli aldığım 2.1/3 ümü ufakda olsa bir karla verir aşağıda 0,8X leri bekler gelirse oradan fullerim.Yok eğer yukarı devam ederse elimdeki 2/3 lük payla uzun vadeli hedefimi sabırla beklerim.
Kendime notlarımdır hiçkimseye yatırım tavsiyesi değildir.
Ek 12407
daha sert olmalı
sabah seansı
https://i.hizliresim.com/rJrMYM.png
devamlı ve sert olmalı.saatte bir atak olmuyor
Daha sert olmali
Tavan mı mesela
Bu haber nedir okuyan oldumu arkadaşlar. Haber geldiğini gördüm ama okuyup değerlendiremedim.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler sayın osma
Yönetim Kurulumuz'un 20.12.2017 tarihli (bugün) toplantısında; tamamen ödenmiş 10.274.042,93 Türk Lirası sermayesine %100 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan bağlı ortaklığımız Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 11.167.438,00,-Türk Lirası'na artırılmasında, artırılan 893.395,07 Türk Lirası sermayeyi temsil eden beheri 1,-Türk Lirası itibari değerli, tamamı nama yazılı toplam 893.395,07 adet "B" Grubu payların, Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ‘ye özgülenmesi suretiyle Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından iktisap edilmesinde, 1,-Türk Lirası itibari değerli beher pay için bağımsız değerleme kuruluşu raporu ile tespit edildiği üzere 31,12 Türk Lirası ilave emisyon pirimi de hesaplanmak suretiyle, beher pay 32,12 Türk Lirası olacak şekilde Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Şirket'de pay sahibi olmasını teminen; Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin tek ortağı olarak, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin 20 Aralık 2017 tarihinde (bugün) yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanan mezkur sermaye artırımında yeni pay alma hakkımızın kullanılmamasına karar verilmiştir. Söz konusu sermaye artırımının tescili ile birlikte Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki pay oranımız %92 olacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646475
sanırım yukarıda adı geçen şirket,
www.hurriyetemlak.com
Ben 1,31 vedalastim, alan hayirini gorsun.
Hayırlı olsun.
Buraya da not düşmüşsünüz.. Üzülmeyin de..
Tatil parasi cikti yilbasindan sonra tekrar denerim...
Kötü kapanışta yaptı kalanların sırtına yükledim. Hamallar taşıyın şu paraları harcayayım tekrardan bineceğim sırtınıza..
Anlaşıldı usta KOSTA
Yazdığın mealen bu şekilde ve herkese küfür babında geldi..
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Alan hayrını görsün..
Arkasından nasılda çaktım mesajı...
Çok etik bulmadım...
Bana neyse de sattığın arkadaşın maliyeti şimdi 5 kademe yukarıda kaldı..
O sizin yazdıklarınız hakkında ne düşünüyordur..
Artık orasını siz düşünün..
Neyse çok uzattık..
Hürriyet emlakı 330 milyon TL olarak değerlemişler.Eğer doğruysa Hürriyet.com kaç lira eder.Düzgün bir değerleme yapsalar bence 1 milyar eder demektir tahminimce.İnternet reklam gelirleri yanılmıyorsam 130 milyon TL. filan gibi bir rakam.Asıl bitcoin burada uzaklarda aramayın bence.Yalnız tek sorunu borç sarmalı ve finans ihtiyacı.Onuda herhalde grup içinde halledecek.Mesala bazı şirketlerini DGZTE'ye satabilir(Aldığım bir haber yok sadece Tahminlerim)Zaten bunun benzerini Hürriyet emlakın bir bölümünü %25'ini DGZTE'nin sahibi olduğu Öncü girişime satarak gösterdi.Ama turpun büyüğü heybede.Ana sitesini ayrı bir şirket haline getirip değerleme yaparsa milyarlar edebilir.
Burada yer alan paylaşımların hiç biri yatırım tavsiyesi veya yatırım danışmanlığı değildir.Buraya bakarak kesinlikle yattırım yapmayın
Teknik olarak kapanış güzeldi.. Bakalım hayırlısı. Ytd
Yorumunuz için teşekkürler sayın bist
Merhaba sayın osma,
Bu gelen haberle ne amaçlanıyor? Yıl sonu şirket bilgilendirme gönderilme zorunluluğu mu var? Başka bir sebepten mi acaba?
Merhaba arkadaşlar gelen son haber rutin bir haber midir? Yorum yapabilecek var mı? Saygılar
Mesel almanyadaki şirkete 300 milyon avro yatırdım diyor ama satarsa kaça satar bir buna bakmak lazım.bir de 300 milyon avrodan zararlar çıkınca ne kalmis ona bakmak lazım.goremiyoruz bunu.bu nedenle 300 milyon avro havada kaliyor