Ulen ne bant vermişik 33500 de coniler birbirini yiyor:)
Printable View
Ulen ne bant vermişik 33500 de coniler birbirini yiyor:)
33200 den kapatır kıllık yapıcak ya:drunk:
33500 önemli haklısınız. Haftalık pivot aynı zamanda.
DJ da 50 haftalık ortalama altında 3. hafta kapanışı. Zayıflıyor iyice. Bakalım fişi ne zaman çekecekler.
Coinlere, brent ve altına giriştiler. ABD nin Rusya dan almaya devam ettiği petrolün , artık alınmama kararı tartışılıyor haberi geldikten sonra.
https://i.hizliresim.com/lt3ih2z.png
sıkıntılı bölgelerde
https://i.hizliresim.com/d158xe1.png
buda bizim haftalık graf,
zaman içinde günceleyecem.
Millet 2 ay önce vıop topiğinde ve kuş sitesinde 2400 - 3000 leri yazıyordu hacısı , hocası, ustası , vıop topiğnde paylaşım yapaken ne dedik ozaman hikaye yok testereli bilanço dönemi ile mal dağıtımı olabilir dedik.Dün akşam paylaştığım graf haftalık şuanda 2 ay önce yaptığım analiz doğrultusunda hareket ediyor .1.bölge bitti oraya takılmayın şuanda 2. bölge içinde testereli çalışma mevcut , bu bölgedeki çalışma bittiğinde 3. bölge atağı gelecek tahmini aralık ta grafta mevcut.
Dün akşam paylaştığım DAX endeksi %20 lere yakın bu hafta altına kaymaya başlarsa Ayı piyasasına girecek , Avrupa piyasalarında sert satışlar olurken ,bizde ve Dow da satışlar daha zayıf oluyor , nedeni bana göre dağıtılamayan mallardan dolayı , bizim durumumuz belli zaten yabancı yok yukardan malın bir bölümü yerli oyunculara verildi.Bu yüzden kontrollü borsada dönüşlerde , aşağı gelişlerde makinalarla sert oluyor bunlar seanslık hareketler olarak kalıyor.Dow da durum biraz daha yedire yedire geldi yukarda bu hafta borsalar için önemli bir hafta .
Sayın bulut;kısaca bu hafta bu hasta iyileşmez mi:)YTD
Doktora gittiğinizde bile kimseye ileşeceksin diyemiyor hemen tedaviye başlıyor süreci takip ederek sonuç alınmaya çalışılıyor.Süreci takip edicez çünkü haber kaynaklı bir süreç olduğundan graflar da bozulmalar mevcut.Olumlu haberler gelmesi gerekki graflarda toparlasın .pıst 100 de 1980 altı saatlik barlarda geçen hafta belirttiğim 1950 bandı na yolculuk başlar.
Petkim iyi bir trend başlatmış gibi görüyorum bulut dostum.ereğliden sonra sırada petkim mi var bademcukların aklında?
Şuanda indir bindir karşılıklı HACİM makinaları çalışıyor , gün içi bu şekilde son nokta KAPANIŞ fiyatına bakıcaz .
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
1 sa
Rus ve Ukraynalılar tatil rezervasyonlarını iptal ediyor, sektör temsilcileri bu iki ülkeden yaz için talepler durdu diyor
Türk turizmi için 2022 de 'kayıp yıl' mı olacak
haberler gelmeye başladı turizmle ilgili,
Yabancı yok diyoruz ya , yabancı olsaydı PIST 100 içinden geçerlerdi:)Şuanda tutunmamız bu yönde ama bu bademcuklerinde hesap keseceği zaman dilimi olacak , geçen hafta belirttiğim rus borsası açılırsa kısa vadede bizde onunla beraber fatura öderiz KIRMIZI adisyon olarak.:)Yalnız algılara kapılmayın bizim borsa düşmez diye.
düğmeye bastım
Rus borsası açılışı ile ilgili haber yakalayan buraya yapıştırsın .
pıst 100 de 1980 tutunuyormuş gibi gözüküyor yalnız teknik öyle demiyor , saat 12 den sonra ki barlar 1980 altına dönerse aşağı hareket sertleşir bana göre.
https://i.hizliresim.com/msg29w0.jpg
Avrupa bankaları bu şekilde paylaşılmış.
Çelikler,kozalaklar,petrolculerle pıst 100 daha fazla hasar almaması için savaş veriliyor.
Dışarısı biraz toparlanır gibi teknik bir hareket mi izleyelim görelim
Dışarısı teknik olarak alt bolinger takılmış durumda onlar gitgel yaparken ,
bademcuk te al ver yapacak , sabah söylediğimiz gibi kapanış oyunun kuralı,
çelikler,kozalaklar,petrolculer,yonca cık bunlar kapanışın durumunu belirler.
bana rus borsası açılış net haberi getirin :)
kolay gelsin ilerleyen saatte görüşürüz.
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
4d
Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba ile Antalya'da bir araya gelecek
bu haber havuç olarak geldi piyasaya , bu konuşmalar hikaye şuan putin herşekilde hedefimize gidicez diyor bana kalırsa 2 tarafta zaman kazanma derdinde
Kuş sitesinde takipçilerine seslenen borsayı yalamış yutmuşlar:)
çıkmışlar şimdide rusya dan çıkan fonlar bize gelecek diye seneryolar oluşturuyor.
1.si nasıl çıkacak o fonlar , sonra rusya swapları ruble ile borç ödeme karrının ardından temerrütü fiyatlıyor hadi sizi kırmayayım çıktı fonlar Türkiyenin neyini satın alacaklar hikayesi ne , neymiş ucuzmuşuk kime göre :)
TL bazlı koronadan beri %193 yukarı hareket yapmış pıst 100 DAX %93 2-3 takipçi yapıcam diye bu kadar desteksiz sallamayın , ha şimdi benim bu yorumuma çıkarlar dolar bazlı ucuz olduğumuza geçerler :kahkah: bu şekilde bakış açısı artık değişti yerli milli borsa oldunuz , tek hikayeniz kontrollü ve sistem üzerine oluşmuş bir borsa sabah söylediğimiz gibi dayak da ona göre atılıyor borsada.
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
3d
Kremlin Sözcüsü:
- Ukrayna, Kırım'ın Rusya'ya ait olduğunu, Donetsk ve Lugansk'ın bağımsız olduklarını tanımalı
- Eğer bu şartlar karşılanır ise Rus ordusu operasyonunu o an durdurur
şimdide bu havuç geldi piyasaya
Bloomberg
@işletme
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yabancı alacaklılara ruble olarak geri ödeme yapmasına izin veren bir kararnameyi imzalamasının ardından Rusya'nın hükümet borcunu sigorta ettirmenin maliyeti rekor seviyeye yükseldi.
bu şekilde içinden geçilmiş rusya bu kadar rahat masaya oturmaz bana göre
Askeri harekat için Putin çok geç kaldı. Ukraynanın kuzey kesimleri yoğun orman ve ilkbaharda bazı bölgeleri geçici bataklığa dönüşür. Zaten videolarda da Rus araçlarından balçığa saplanmış çok fazla araç görüyorum. Muhtemelen Çin deki olimpiyatların bitmesini beklerken toprağın donuk olduğu zamanı kaçırdı. Şuanda artık sadece Ukraynalılarla değil sınırdışından gelen bir sürü yabancı gerilla ile de savaşacak. Her geçen gün ekonomik ve askeri olarak kayıpları artar.
Putinin insan kaybını umursadığını sanmam, 2. dünya savaşında 27 milyon insan kaybetmiş ataları o da önemsemez ama para konusu ayrı.
Bakalım neler olacak
Rusya sadece zaman kazanıyor. Büyük ihtimal asker dinlensin ve arkadan da lojistik desteğin gelmesini sağlıyor.
Olumlu açıklama yaptılar bugün ama bombalamaya devam ediyorlar. Yani söylem ve eylem farklı.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
700 küsür hava yolu uçağı batılılarınmış..
El koymuş Rusya..
Yurt dışı uçuramıyor..
İç hatlarda kullanır..
Neyin ne olacağı belli değil..
KGB ajanı başarılı olmazsa kısa vadede
Asıl Rus devlet erkanı darbe yapabilir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
56d
ABDnin Ukrayna Gündemi;
Biden, Almanya, Fransa ve İngiltere liderleriyle video konferans yapacak
ABD Kongresi Ukraynaya yardım için Bidena baskıyı arttırdı
Uçuşa yasak bölge yok, uçak gönderme değerlendiriliyor
ABD, Rus gazı ve petrolüne yaptırım açıklayabilir
ytd
https://i.hizliresim.com/lpud26g.png
buda dow saatlik sabah burada yine uyarımızı verdik,
bizde herşey net , 33500 altı kaldığı sürece formasyon hedefi 31800 bandı .[/QUOTE]
cuma günü paylaştığım graftaki 33100 bölgesi yoklanıyor ,
Tweet
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
ABD Savunma Bakanlığı;
ABD Avrupaya 500 asker daha gönderecek. ABDnin toplam asker sayısı 100 Bine yaklaştı.
Rusyanın sınıra yığdığı askerlerin (150-170 Bin) tamamı şu an Ukrayna topraklarında.
ABD, Doğu Avrupa ülkelerine hava savunma sistemi sağlayabilir.
YTD