https://i.hizliresim.com/cxXF4p.png
Aylık takas.. bol kazançlar.
Printable View
https://i.hizliresim.com/cxXF4p.png
Aylık takas.. bol kazançlar.
2.20 den sattım tüm portfoyu altına gelirse alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayırlı olsun, inşallah karlı satmışsınızdır. avgyo tahtası 2,20 lere saplandı kaldı.. kesin birinde kalın mal var!! ağa tahtayı götürecekse de o kalın malı almadan götürmez! 10 gündür 2,25-2,26 lara tahtayı çıkarıp geri indiriyor! muhtemelen malını istiyor!! mal geldi geldi; aksi taktirde hep beraber böyle bekler dururuz!! bakın mepet tahtasına; 4-5 sene oldu; maliyeti 4-5 lerde olan bir sürü insan bekliyor! muhtemelen hep beraber dolu lotlara daldık ağa da mepeti çaktı hepimize o zamanlar! ben zararına kol kestim mepette...vs ha birde var olan hisselerinde çok harika işler yapıyormuş gibi otobüslerin olduğu şirketi halka arz edecekmiş!! yeni üye kaydına hazırmısın ky?? ytd..
AVGYO yu makyajlamaya başladılar. SPK onayı öncesi kurumsal kimlik oluşturmak için bir takım çabalar göze batıyor.
1. YÖNETİM KURULUNU 3 YILLIĞINA yeniden oluşturdular.Bayan GÖZTÜRKLER yönetimde
2.avgyo için _garimenkul değerlemesi yapıldı.Şu meşhur 17.kat , ofis nitelikli 187 nolu bağımsız bölüm
3.Yabancı alımı artıyor ( Gürcistan ) Bu gün kapa gelen habere göre Melek Hanım 500.000 tl lik mal almış ( Georgia )
Yükseliş olacaksa eğer düzeltme yapması normaldir gereklidir. Motorlarımı soğutuyor geri vitese mi hazırlanıyor göreceğiz.
Kimbilir burada maliyetleri olanları da dökmeye çalışıyor olabilir Yüce majesteleri
YAZDIKLARIM çizdiklerim YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
kardeş yabancı alımı dediğin diye birşey yok ki!! kendi alıyor yine; yani spk nın sunduğu şartları yerine getirmeye çalışıyor! yanlış hatırlamıyorsam dolaşımdaki hisselerin %20 sini takasbank ta ipotek ettirecekti spk nın şartlarından birine göre!! yabancı dediğin şey gürcistandaki kendi şirketi! oradaki toplam oran ne oldu peki? en son açıklamaya göre %18.89 oldu.. yani takasbanka ipotek ettirmesi gereken oranı yakalamış gibi birşey!! dinleniyor mu geri vites mi yapacak bilemem ama kağıt buraya bir nevi hisse geri alımı gibi bir durumla geldi!! düşer mi bilemem ama görünen bir tık daha çıkıp %20 oranını yakalar ve bırakır diye düşünüyorum!!
bu tık 2,30 olur 2,40 olur 2,50 olur bilemem; onu ağa bilir!! kaba hesabıma göre %20 için 400-500 bin arası bir lot daha lazım!! dün bukadar lot 2,21-2,25 arasındaki 4-5 kademede mevcut idi.. yani kendi lotları değilse kademedekiler isteseydi 5 kademede işi bitirmişti! velhasıl ağam bizle eğleniii... yazdıklarımın hiçbirisi tavsiye değildir, kişisel görüşlerimdir..
2,24-2,25 te toplam 470 bin lot var şu anda. istese %20 için alım işini 2 dakikada bitirir. bir fırıldak dönüyor ama anlamadım!! ytd.
Yüce majesteleri METRO da MEPET te pokere oturdu.
Yalnız poker oyuncularının bir yada ikisi gözküklü, herkesin elini görüyor.
Rahat kazanacağından emin.
Parayı kazanınca yan masadaki AVGYO masasına cebinde paralarla dolu
halde gelir umarım.
Kimbilir gelmeden önce belki bizim masaya biraz korku salıp öyle gelir .
Bugün kü saçma sapan hareketin sebebi neydi ki, kap haberi için ne düşünüyorsunuz
kağıdı şubat gibi 2,00 lardan aldım! önce şehit haberleri ile 1,51 gitti geri geldi, o ara geri çıktı ve 2,34 oldu satmaya elim gitmedi! sonra virüs kriziyle 0,93 e kadar indi!! sabrettim ve 2,40 lardan malı boşalttım! sonra kendimi tutamayıp tekrar aldım!! olanlar ortada!!
bundan sonra ne mi olur ?? çaycının ne kadar üye kaydı yaptığına bağlı!! mepeti 12 lere çıkartıp sonra malı çaka çaka indirip 1,00-1,40 arasında 5-6 sene bekletmiş bir güruhla karşı karşıyayız!! kap haberleri falan hikaye!! o zamanlar elimde mepet varken bas bas bağırdık her yerde bunun hisselerini almayın diye!! zararı çıkarmak için oradan oraya seyirttik!! girdiğimiz küfürün haddi hesabı zaten yok!!
kısacası kap haberleri falan hikaye!! BU-LAŞ-MA-YIN!!! SİZ ALMAZSANIZ ÇAYCI ANCA Bİ TARAFINI KAŞIR!! YTD!!
2.20 den sattığım hisseleri salak gibi 2,25 ten geri aldım az sabredemedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daha çook bekleriz hep beraber!! takaslardan gördüğüm kadarıyla ağa yine üye kayıtları yapmış. :))) hayırlara vesile olsun inşaallah!! yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir haa!! ona göre..
4 kağıdım var 4 ü de tavan
rygyo
ıhlgm
skbnk ( tavandan 1 kademe eksik )
AVGYO TAVAN 2.57
En çokta AVGYO sevindirdi beni.
Borsa hayatımın en güzel günüydü bugün .Umarım böyle seviçleri sizlerde defalarca yaşarsınız.
Demek ki sabır iyidir.
Sağ ol ağaa
Aheyyyyyy aheyyyyyy :halay:
AVGYO TAVANNN:halay:
Tahminim bu hafta perşembe cuma artık bedelli için tarih verir. Öncesinde 3-4 gün sağlam yükseltir. Tipik bedelli öncesi hareketi bu hafta yapar diye düşünüyorum.
Sonunda %9 ları gördük ama kapanış iyi olmadı en kısa zamanda tavan yapması lazım bedelli yapması için bera bile nereden nereye gitti
Citi haftalıkta 642 bin lot niye alır ki hemde avgyo da bizim bilmediğimiz ne var...kimseler yazmıyor yakında tavanlar başlar
vay arkadaş ne kagıtmış ya...metro iyi avtur iyi bizim kagıt yukarı gitmemek için direniyor...ama yay çok sıkıştı yakında patlatacak gibi...
bekle yarın yukarı ve şuna inan ,ki şu rakkamları birdaha gormeyeceksinizzzz yakın zamanda 2,katına cikacağını biliyormusunn ulkerde aynu yuzde 20si varrr
hayırlı olsun kap geldii yol uzun
Bedelli tarihi bellimi acaba
slm pik.. Bedelli tarihi belli değil.. Spk sartlı onay verdi ve 6 ay süre verdi süre ekim sonu bitiyor... Sartlardan 1. Si yerine getirildi.. 2. Si içinda bugün a1 den patronun lotları farklı banka kurumlarına teminat için dağıtıldı... Tahminim yakın zamanda spk ya sartları yerine getşrdik yazısı gider... Spk kabul eder etmez bilemem ams durum bu... Ayrıca fk sı 3.5 pd/dd 0.77 lerde... Eski zirvesi 1.80 dolar ve 4 doları görmemesi için neden yok:)) fakaaaatttt bu galip ağanın tahtası... Ya rezil ya vezir olursun... Ytd
Yapacağı projenin değerleme raporu istendi... 6 eylül de kap geldi... İkincisi de proje bedelinin yüzde 20 si kadar teminat... Şı saate kadar patron lot sattı haberi helmedi eğer yarında gelmezse bilki lotlar dağıtıldı 5 milyon kadar. Ama yarıns kadar beklemek lazım... Avod akyho falan bedelli başvurdu.. Onlarıda bir incele:)
https://i.resimyukle.xyz/bNWdBK.png
https://i.resimyukle.xyz/QaKbWS.png
Son iki günün satış haberleri. Bugün satan piramiti merak ediyorum kimin malını satıyor?!
pik patron satışları devam ettiği sürece durum karışık.. Yatırımcı ilişkileri ile konuştum.. Arsa için ruhsat alacaklarmış daha ama teminat kolay diyor.. Kısacası bedelli süreci uzayacak gibi... Ben ruhsat haberi gelmeden tekrar giriş yapmam... Dünkü çıkışta verdim hisselerimi.. Ama sonuç olarak uzunda gayet iyi yerlere gelebilir ama kısada zor...
Piramitten şikayet ederken global çıktı başımıza. Zor tahta.
https://i.resimyukle.xyz/xGOPBx.png
atlas 1.400 bin satıyor payı sıfıra iniyor...metro yo 1507 satıyor onunda payı sıfıra iniyor...hisse o kadar satışı iyi karşıladı bence...ama çok zor ve ilginç tahta...bir dümenler dönüyor ama hayırlısı...
Paylar sıfırlandı.. Mtryo Atlas vs.
21.09.2020 tarihinde Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (AVGYO) payları ile ilgili olarak 2,07 -2,28 TL fiyat aralığından 5.050.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.Bu işlemle birlikte Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (AVGYO) sermayesindeki paylarımız 21.09.2020 tarihi itibariyle % 4,10 olmuştur.
Son sakasini yapdi 5 milyon lot satmis hemde bu piyasada kim inanir buna kimse 5 tl oncesi son numara ilk hedef 3 tl sonra 5 tl
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlış hatırlamıyorsam bedelli şartları arasında projenin ruhsatını almakta varmıydı acaba? bu öyletık diye iki üç haftada olmaz herhalde diye düşünüyorum
bu hisseyi not aldim, biraz nakit yaratabilirsek araniza katilmis olacagim insallah
enteresan sirket %99'u halka acik !
3.5 fk - 0.77 pddd ve borcsuz bir yapiya sahip olmasi ilgi cekici
ama piyasada ki hisse daginik duruyor
yoksa buralarda kalmasi imkansizdi
bu edirne projesi bedelli sermaye artirimi yapilan hasilat paylasimi basli basina konusulmali
bi de bu gurcistandaki varliklarini borsaya kote etme konusu var
ilgimi cekiyor potansiyel var , notumuzu alalim
yatırım tavsiyesi degildir