Buyrun size lot 13 000 16.44-45-46 da bekliyor.
Printable View
sayın bombalar bugün ne yapar bizimki.
Direncini geçebilirse başka mecralara ...Hayal mi bilemem ama direncede daha çok var. ytd
Yavaş yavaş havaya giriyor
Sn. Elf_ada bu lotların akıbeti nedir? Satıldı mı yoksa geri mi çekildi? Takip edemedim ben
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin azizliğine uğradı.
Bir söğüt gölgesi buldu galiba.Kalkmı bir dolaş ya da bekle geleceğim ne diyeyim.
dolar artıyor.geliri dolar üzerinden.yılsonu kar patlaması yapacak.ama fiyat baskı altında.
Bu sene turizm inşallah iyi geçecek.
(eğer filler Akdenizde tepişmez se..)
Bunun 2 tane oteli var..
Biri kapalı. Ötekide kirada..
Yani sezaon iyi geçse ne yazar geçmese ne yazar.
Anca dolar daki artısşşşş.
AMA kağıt % 9 yukarda..
Birilerinde akıl varsa bende arab olayım..
Bu yükseliş son derece normal. Eski zirvesini geçmeli bence.
borsa göçtü bizimki yeşil.korkmuyorum nasıl olsa eli mahkum .sene sonunda görüşürüz.
Oluyor gibi
Durum, dalaşmadan ibaret olarak kalırsa umarımki yarın daha güzel olacak. ytd
Basbakan bugun ankarada acilista yapimi 24 ay davasi 36 surdu diye burakrasiye dem vurdu. Sirketin davasi kacyil oldu kac dava oldu artik onu bilen yatirimci bile kalmadi
Koç yatıyor.İyi,dinlen bakalım,çok yoruldun sanki !
İş yatırım bir gün alıyor sonra aldıklarını satıyor.
Tadımlık,kese bereketi kadar bir miktar var.Giderse de,gitmezse de canı sağolsun.Daha gitmezse de yuh olsun ne diyelim,bekleriz.
MAALT Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1335049 Yıllık Değ%:106
Kira gelirlerini muhasebelestirmede sıkıntı var gibi. Alacak kaydı düşmeyi atlamislar. Bu yapilmadan ertelenmis gelirleri bilancoya koyunca ozsermaye ayni kalmış.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de ilginc bir sekilde TL mevduati yapmislar kirayi. Galiba yapi kredi bankasına destek çıkıyorlar
Dolar mevduatı ne getirecek ki daha alacağı 8 milyon $ var
Mevduatı iyi bir faizden bağlamışlar. Yıllık net 10 milyon tl sadece oradan kazanacak şirket eğer kalani da türk lirasına cevirirse. Yine de benim kanaatim olası döviz krizlerini göz önünde bulundurarak nisan ve temmuz sonundaki bakiyeleri döviz cinsinden muhafaza etmesi gerek.
Maalt'ın speği parasız. onun bunun sırtından yaptığı karla yürütüyor işi napsın zavallı.Ancak bu kadar olur.Yani bir ileri iki geri,
BU GÜN 5.000.000 $ DAHA GELİYOR. :halay:
kasayı doldurdular ama hisseye yansımıyor.
benim daha önce şirketim tarafından bölge idare mahkemesine açtığım bir dava oldu. Kararı 2 hakim imzaladı ve hiçbir itiraz hakkım yokmuş. Şunu demek istiyorum Bölge idare Mahkemelerinin aldığı karar çift imzalı olursa Danıştay yolu kapalı. üst mahkeme gibi karar alıyor. Buda şu demek bence zaten olumsuz haber fiyatlandı kasada gelecek paralarla neredeyse 100m TL para var ve borç yok. birde vasıfsız tarlamız var eğer haber bizim için olumlu olursa o zaman değme keyfimize. Olumsuz olursa kasadaki para ile piyasa değerimiz zaten denk.
iyide aga diyelimki mahkeme kesin kararını verdi.olumsuz karar verdi.bu otel tadilat yapılarak hizmet veremezmi.
Dostum bir tane şirketin Danıştay’da bir davası var ayrıca o da belediye ile. sanırım o konuda otelin işletilmesi ile ilgili
Bu sene tatil sezonu erken başladı. Umarım hisseye de bir an önce yansır kriz ve benzeri etkilerden az etkileneceğini inandığım ve sert yukarı hareketler yaptığını düşündüğüm için buradayım
Seçim arefesi ımar barışı felan filan gece kondu ne var ne yok bir barış hali var.belli olmaz belki aradan buda çıkar.
Hükümetin İmar yasası bakalım Maalta nasıl yansayacak artık bir çıkış yapması lazım Koç grubu 10 senedir yatırımcıyı mağdur etti
Ben anlamıyorum kasasında 62 milyon hazır değer var otel kiralama işinden yakında 10 milyon dolar para girecek toplamda kasasındaki para 100 milyonu geçmiş oluyor şuanda piyasa değeri 80 milyon civarında Talya otelinin arsasınıda sayarsak toplamda firmanın değeri aşağı yukarı 125 milyonluk firma oluyor kesin bir tezgah var şirketinde içindekilerde bu tezgahın içinde ne yapmaya çalışıyorlar bu fiyatlardan işlem görmesi çok komik 10 yılda 20 yılda bekleyeceğiz
Allah’ın izniyle Sabredersek inşallah kazanacağız
Dostum sen Antalya’daki 15 donum arsayı 25 milyon TL olarak mı değerlendirdin
şu anda sadece arsa olarak o fiyatlarda eder.otel larak değerlendirilse 100 tirilyon eder.