Bugün de ölü taklidi yapmaya devam
Printable View
Bugün de ölü taklidi yapmaya devam
Bu tahtanın sahibi kimse gerçekten takdir ettim. Gelene basıyor veriyor malı. Anlaşılan o ki, onun canı ne zaman isterse KUTPO o zaman gidecek. Yapacak bir şey kalmıyor geriye. Yapışalım arkasına sımsıkı bizi istediği yere götürsün bakalım...
Hacim sanki yavaş yavaş artıyor gibi
Ben yine aynı noktadayım. Hissenin sahibi öyle güzel oynuyor ki hisse ile o yüzden ne hacim nede başka bir şey ile bu hisse doğru orantılı değil bence. Direk tahtacı ile ilgili. Gün gelecek iyi haber ile yukarı fişekleyecek ve bu kadar baskının karşılığını alıp gidecek. KUTPO'nun yaptığı hareketlerin başka bir açıklaması yok. Tamamen kontrol altın da hisse..
Piyasa düşerken düş çıkarken yine düş...ne şerefz bi kagit çıktn sen yaa buralardan mal sana .mal istiyorsan biraz gazlaman gerek
Bugün de eksi kapatırsıın artık. . Alıştık utandırma bizi
Kademe ve günlük pasta paylaşan olur mu???
Eksi kapatacaktık olmadı ama ....beni utandırdın
6.02 yi gecmeden hareket zor gorunuyor
En son kap bildirimi bisey ifade ediyormu
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncecen verilen haber bu..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 ay da rk iznini bekleriz artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haberlerin er yada geç gelmesi beni hiç ilgilendirmiyor. Önemli olan KUTPO'nun kendine yeni bir hikaye yaratması. Şirktetin bu hikayesi gelecek için her zaman umut vericidir. 1 yıldır çekilen bütün acılar gün gelecek bitecek. 9 aylık bilançolar Kasım ayının ilk haftası gibi geliyor. Ekim ayı hareketli geçecekir..
Hisseyi baskılayan hissedeki ali cengizi çeviren İŞ den çeviriyor...hisseye biraz yüklü giren bir grup olsa dingonun ahırına çevirdiği tahta başına geçecek ya....en büyük kaybımız Patron"
Herkese iyi haftalar Ekim ayı bence d*****n kuyruğunun koptuğu ay olacak kasım 10 da bilanço var
Kademeler dolmaya basladı bugun sanki biseyler olacak 5.89 sonrasında 6.02 gecilirse kagit rahatlar yoksa sıkıntılı seanslara devam
Yine feak atmaya devam
Elindeki kutpoları 5.83 den % 40 ını biraz vermek zorunda kaldım endeks yukselisine ayak uyduramıyoruz düşüşlerde ise beraber hareket ediyoruz...demekki daha zamanı var gibi geliyor...bu arada giden atları kaçırmamak gerek...6.03 uzerine atarsak sattigim kadarını yine giriş yaparım.
Sabah 87.88 leri gorunce dün 83 den verdigime uzulmustum ama şu anki durumu gorunce iyiki vermissim dedim gunlukte 22 gunluk ort 5.96 da orayi gecmeden de almam
Tahtacı boşa uğraşma burdakiler hisseyle muta nikâhı kıymış kimse vermiyo bilgin olsun .. ❣
Hahaha süper oldu
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KUTPO yerin de saymaya bizde onu beklemeye devam ediyoruz. 9 aylık bilanço için 1 ay kadar zaman var. 2017/12 aylık ve 2018/3 aylık bilançolar öncesi yukarı hareket ve gelen bilançolar ile dibe yolculuk yaptırdı bize. Bıkmadık ,usanmadık ,bırakmadık KUTPO yu. Bakalım şirket 9 aylık bilançoda ne güzellik yapacak bize. Tahtaya çöreklenen aç kurtlar bu 1 aylık süre için de baklalım ne alavere dalavere çevirecekler.. Yine yukarılara taşıyıp oradan kucağa mı verecekler yoksa ters köşemi yapacaklar.. Bekleyeceğiz, nasipse o günleri ve daha sonrası günleri beraber yaşayacağız TAHTACI....
5 aylık hrk ort. olan 6 tl geçilmediği müddetçe bi cacık olmayacaaktır. vadeliler art açtı bakalım bizimki ne yapacak...
bu arada aylıkta 22aylık hrk ort ise 5.98 de eğer 5 aylık 22 aylığı aşağıya kırarsa 5 li seviyeleri görmesi hayal olmaz teknik anlamda 6 üzeri kağıt rahatlar ve yeni alıcılarıda davet eder
KAP *** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. *** KUTPO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Rekabet Kurumu Başvuru Sonucu Hk.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
ŞirketimizYönetim Kurulu 18.09.2017 tarihli ve 2017/19 sayılı toplantısında'"Türkerler İnşaat Turizm Madencilik
EnerjiÜretimve Ticaret A.Ş.veKazım TÜRKER'inKirazEnerji Yatırım Üretim Ve Ticaret A.Ş.'nin 11.069.813,99 TL (onbir
milyonaltmışdokuz bin sekiz yüz onüç TL doksan dokuz kuruş)'sı ödenmemiş15.000.000.- TL.(Onbes milyon Türk Lirası)
esas sermayesinde, sahipolduklarıher biri 100 TL itibari değerde toplam 150.000 adet nama yazılıpaylarınıntamamının,
Şirketimizana sözleşmesinin işletme konusunailişkin 3'ncü maddesine ilişkin madde tadilinin tamamlanması ve Enerji
Piyasası Denetleme Kurumu ileRekabet Kurulu'ndan gerekli yasal izinlerin alınması kaydıyla, pay başına 228,81 TL olmak
üzere toplam 10.000.000 USD (onmilyon Amerikan Doları)bedel karşılığında, ödenmemiş sermaye borcu ile Türkerler İnşaat
TurizmMadencilikEnerji Üretim ve Ticaret A.Ş.veKazım TÜRKER'den satın alınmasına"kararverilmiştir.Şirketimiz
18.09.2017tarihlive 2017/19 sayılı Yönetim Kurulu kararındaki öngörülen amaca hizmetedecek pay alım işlemi, izne tabi
devralmalar için mevzuat ile öngörüleneşiklerin altında kalması dolayısıyla, hâkim durum yaratmaya veya hâkim
durumu dahada güçlendirmeye yönelik olarak ülkenin bütünü yahut bir kısmında herhangibir mal veya hizmet
piyasasındaki rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucunu doğuracak nitelikte kontrol gücünü etkileme gücü olmaması
sebebiyle,29/092017tarihinde Rekabet Kurulu'na yaptığımız başvuru sonucunda, 4054 sayılı Rekabetin Korunması
HakkındaKanun'un"Birleşme ve Devralma" başlıklı 7. maddesi hükmü ve bu Kanunadayanılarak çıkarılan 2012/3 sayılı
Rekabet Kurulu'ndan İzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralmalar Hakkında Tebliğ hükümleri kapsamında bir
işlem olmadığınadair görüş, 03/10/2017 tarihinde Rekabet Kurulu tarafından şirketimize bildirilmiştir.Kamuoyu bilgisine
saygı ile duyurulur.
-KAP-
kağıt bence bilanço öncesine kadar belki birkaç gün sonrası 7,40-7,50 aralığına kadar gelecek. Ondan sonra yabancı ilgisiyle ağustos 2018 e kadar 14 liraya doğru yolculuğa başlayacak hisse senedi bölünmesi veya sermaye artışı yaşarmıyız onu bilmiyorum.
Batirimci kardes, gordugum kadariyla sende eski KUTPO zedelerdensin. Bu tip cumleler kurma cesareti bile hos. Ama neye gore boyle birsey soylediginin altini doldurursan cok daha heyecanli olur aylardir hissesinin dususunu seyreden bizler icin
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben pek kutpozede değilim :) alış ortalamam 4,26 o yüzden pek sıkıntım yok eğer daha önce yazdıklarımı görebilirsen orada birçok sebep yazdım. Benim stop noktam 5,00 oraya kadar inmedikçe herhangi bir satış yapmayacağım. Hedefim 14 lira sabit devam ediyor.
Ekran alıntısı nasıl yapılır bilmiyorum ama alış tarihim 22.07.2016 lot sayısı 9380 adet alış ortalaması 4,26 yazıyor.
9,57 de sadece hata yaptım o sırada yabancı satışa geçmişti keşke bende o ara satıp gözüme kestirdiğim ASELSANI alıp bekleseydim. Tek KEŞKEM O
Eğer uzun grafiklere bakarsan kağıt yükseliş bandının en alt noktasında bilanço öncesine kadar bu noktanın altına ineceğini düşünmüyorum. Ayrıca kağıt her konuda atılım yapıyor daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi tek negatif yönü patron hissesi olması hala tam bir kurumsallık içinde bulunmaması 2016 son çeyrek ve 2017 1. çeyrek bilançolarında karı zayıf göstermek için reklam gideri olarak 25 milyon tl yazdırdı.
yine aşağıya basmaya başladı baskı devam ediyor
kapanış tahminim 80-81
beni inş yanıltır
Pardon..pardon..sen yazdikca hatirladim. 4.26lar mukemmel seviye. Keske dedigin gibi 9un uzerindeyken cikabilseymissin. Ama o zamanlarda ilk planda 12 sonra 14lerdi hedef. Ben 2016da tepeden alip sonra acil cikan baska bir ihtiyacim sebebiyle zararina veren, sonra 6.80lerde (zaten o zamanlarin tabani gibiydi) zararimi karsilama niyetiyle tekrar alip, artik israrla zararina vermemek uzere hisse ile duygusal bir iliskiye girmis KYyim :) haberleri biz de takip ediyoruz ama hissenin hic tepki vermemesi iyice umitsizlige itti beni. Gerci buyuk bir aksilik cikmazsa kar etmeden cikaya hic niyetim yok. Belki kari ben gorurum, belki cocuklarim:) sorun diil. Umarim sizin dediginiz gibi bir toparlanmaya girer biran once.. saygilar
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
utandır beni hadi petito
Tahtacı elini çabuk tut .yoksa balinalar dolar buraya.. kan kokusu almışlar çünkim.. 🤐
patron söndü mü saman aleviii
5 günlük =5.83
22 günlük=5.96
5 haftalık=5.97
22 haftalık=6.11
5 aylık=6.02
22 aylık=5.98
kağıt 6 üzerine atmadığı müddetçe bi halt olmayacaktır.
veeeee çıkamayan kutpo düşer..5.85
sıktın mı sineğin yağını????????????
benim bile sabrımı zorluyor bu kağıt son 1 haftadır son bilançodan sonra karar vereceğim yeter sıkıldım 1 ileri 2 geri
Paylaşım için çok teşekkür nayit bey