https://i.hizliresim.com/P1Egr8.png
Printable View
Kapanış 72.05 tl. Ata ve garanti alıcılar.ytd.
ne istikrarlı bir şirket yaaa yıllardır hep aynı :)
C gurubu tek fiyatla işlem gören hisselerde bir çoşku var umarım C gurubu uygulamasını bitirir SPK önümüzü görürüz.
10 lotçular dadanmasında ...
Bugün itibari ile tüm mallarımı elden çıkardım. Yukarı giderse yolunuz açık olsun. Aşağı gelirse 10 lotla 50 de alışta bekleyeceğim...
Bugün elde kalan son lotlari sattım. Ayrıca 10lot benim için senden bile daha değerli dir...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 600 lot var 100 yasada satmam
10 lotçu yolun açık olsun beni sakın yanlış anlama herkesin bütçesi tabiki değerlidir fakat sırf 10 lotla yeşil yakıpta akşam bak yeşill yaktım diyerek hava atman hoş değildi kabul et umarım bi daha uğramazsın çünkü bu hisse sen ve senin gibilerden çok çekti sebepsiz yere 10 lotla bigün tavan ertesi gün taban yapan zihniyetten umarım kurtuluruz
Sen hastasın....
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vergi dairesine sunduğu 17 milyon karı da hiç ettinizya ne diyeyim beklemeye devam buralardan dökmeden gitmiycek gibi ama kimse burdan satmaz tabi 10 lotçular hariç:wave: hakkımızda hayırlısı...ytd
Satabilen gene karda nasıl adi bir kağıtsın sen
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
57 Adet Sattım 71'den 30 Adet 60,45'den Geri Aldım Kim Alıyor ve Geri Satıyorsa Böyle Serbest Fiyattan Eline Sağlık Pirzola Parası Bıraktı
Övdün mü Sövdün mü Belli Değil :) MaL Gibi Beklediğim Çok Oldu Böyle Çıkışlarda 100'e Gidecek Yok 150 olacak diye ama Olmuyor MaL Gibi Beklediğimizle Kalıyo Kağıt Yine 50'ye Gidiyor,Keşke Benden Alsa 150TL Olsa Sen Kazansan Ama Olmayacak Gibi Bekleyecen Yani, 500TL Aldım Bereket Versin Akşam Babanı Ara Bana Bi 500 ver de Bakalım Nediyecek :)
bilançodan geldikten sonra
alanlar
garanti-1830
ata-527
ak-154
y.kredi-86
pramit-75
satanlar
vakıf-1010
iş-951
deniz-231
integral-157
y.finansman-122
Garanti bugün de net alıcı.ytd.
teşkrler Goriot sabah sabah 300 lot alış hiçte alışık değiliz bu kağıtta hayırlısı bakalım:)
Garanti net alıcı devam. İyi hafta sonları..ytd.
Bu 380 de ne varsa!!!
380 lot işlem oluyor arkadaş.kim satıyor bu kadar malı yahu....
Garanti net alıcı devam ediyor. hacimde yüksek. Ytd.
70 üzerine bi kaç gün bol işlem hacmiyle atmadan inandırıcı değil aksi taktirde bildik hareketlere devam yine salına salına 43 lere yolculuk başlar. ytd...
peh peh pehh 1 lot almışlar 10 lotçular gitti şimdidide 1 lotçular türedi hadi hayırlı olsun....
gösteri dünyasına hoşgeldiniz bayanlar baylar 1 lotla yüzde 7 artı yaptım akşam da 10 lotla bakın nasıl eksi yapıyorum iyi bakın spk özellikle sen izle...:kahkah:
Hacimsizde çıksa en azından bir haberle yukardan başlar hareketine diycem ama nerede iyi bir haber bu operasyon çocuklarında. Oyuncak olmuş milletin elinde
Pozitif ya gerçekten borsadan anlamayacak kadar safsin yada gerçekten şovmensin.senin o dediğin işlem hacmi derinliği olan kağıtlarda olur..bu tür sığ kağıtlarda alıcı ve satıcının durumuna bakar.bazen 1000 lot işlem olur. Kağıt kipirdamaz.bazen 10 lotla % 10 yapar. Satıcının olmadığı seviyelerde ne yapsın adam. İşlem hacmini artırmak için kendi yazıp cizsin.adam o 1 lotla ne yapmaya çalışıyor anlamıyorsun demi. Kaç gündür alımları 62 de karşılıyor. 67 den 1 lot alıyor ki satış gelecekmi diye bekliyor. Yüklü satış gelirse tekrar o satışı 62 veya 63 te karşılıyor. Satış gelmediği yerlerde 2.ci seansın sonunda belli bir yere kadar çiziyor.yani kağıdı dantel gibi işliyor. Sende takmışsin 1 lota 10 lots.haaaa birde işlem hacmine.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı satıcı durumu gören arkadaşlar biri paylaşabilir mi? şimdiden teşekkürler.
.....
Vkfyo 5. Tavanını yapıyor bu şerro 1 yapsa hesap sorarlar ne oluyor diye