Izleyelim zaman ne gösterir
hacimli pirimli günler dileğiyle herşey spekte bitiyor.
şu an hissede bir spekmi var 2 spekmi kafa karışıklığı yaptın ünlüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.....
Ky de var unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ytd
Printable View
Izleyelim zaman ne gösterir
hacimli pirimli günler dileğiyle herşey spekte bitiyor.
şu an hissede bir spekmi var 2 spekmi kafa karışıklığı yaptın ünlüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.....
Ky de var unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ytd
KEREVİTAŞ HABER GÖNDERMİŞ AYRILMA HAKKINDA
BU İŞE ÜNLÜ MENKUL DEĞERLER ARACILIK EDİYOR.
KANKALIK DA VAR BU İŞTE..............:yes:
Selamlar
Ne guzel bi beyi firtinasi olmus burda...yorumlar icin herkese tesekkurler...umarim hepmizin beklentileri gerceklesir...bu arad sancaktarin attigi yaziyi spk hangi habere istinade yazmis olabilir.Ben bulamadim medyada...tesekkurler
Ak yat tahminhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a87be6975d.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NAZLANMAAAAAAA şu 830 ları da GEÇ GÖRELİM GERÇEK YÜZÜNÜÜÜ
HER ŞEY HAZIRRRRRRRRRRRRR
Devren yokmu seninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hiçççççççççççç
öğle seansında ver çoşkuyu spekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
8,16 ve8,18 üzerinde artık uçak kalkmalııııııııııııııııııııııııııı :( ytd
KALİTESİZ HİSSEDE TEKNİK OLMAZ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:kahkah:
Sasirdiniz mi :):) ben hiiicc sasirmadim bugunku harekete :):) dusmedigine dua ediyorum...Istus nerdesin bro Herkes seni bekliyor:):)tesekkurler simdiden...
Buyrun;)
http://imageturko.com/?di=JGYQ
Hisseye bu hafta blok alışlar GELEBİLİR.PİYASAYA TERS YAPABİLİR YADA LOTLAR İNCELTİLİLEREK YUKARI TAŞINABİLİR.
ÜNLÜ HER HALDE YARIN BURASINI BOŞ BIRAKMAZ. TAM PANİKÇİLERİ AVLAMA OLABİLİR. YTD
Bu gün sabah garanti alta verenlerin 8,11 8,15 fiyatlı hisselerini karşıladı. Daha sonra fiyat 8,18 üstüne atınca alımı kesti.
Daha sonra ikinci seansta 8,15 ve 8,16 ya koyduğu alışlarla verilenlerle 53 bin lotu topladııııııı ytd,
2 günlük kapanışlar 8,15 piyasa yarın ne olur bilemem lakin bizimde panikçiler olmazssa 8,15 altında pek hisse kalmadı. Iştahlı alıcı 8,,15 - 8,33 kademelerini aldığı vakit 8,30 üzeri hisse hızlanır.ytd
hissede panikcimi var be kızılat:):) bekleyenler hepsi bizim gibi yıllanmış kasar :):) yada sarap diyim daha usturuplu oldu... diğerleri de gunluk al satcılar ICB deki gibi...bu hissede teknik meknik zart zurt halt etmiş okuyun onceki yorumları yıllar onceklileri hepsi yaklasık aynı seyler...bu hissenin fitratı bambaska... :) :)burda yazıyoruz isle içimizi dokuyoruz birbirimize moral veriyoruz...:) 26 sında bilancoyu acıklayacaklar dua edelim hayırlı birsey cıkarsınlar yoksa daha 3 ay daha umutla beklemek zorunda kalıcaz...neysem umut fakirin ekmeği sur sur ye demişler...umarım en kısa zamanda hepimiz beklentilerimizi alırız. saygılar...
bu hisseye bir galip öztürk yakısır...:) :) metro yatırım...Off nasll guzel olurdu...ICBC de yaptığı gibi...
Bize ÖYLE BÜYÜK LOKMA DEĞİL KISADA ÇORBA PARASI ÇIKSA BİZ ŞÜKREDERİZ.
YATIRIMCININ KISA DA DURANINADA UZUNDA DURANINADA SAYGILIYIZ.
TEKNİKTE BİRŞEYLER OLURMU KISMET DEDİK LAKN BÖYLE HİSSELERDEDE TEMKİNLİ OLMALI:yes:YTD
HIZLI BAŞLAMADIK İZLEYELİMMMMM KİMLER GELECEK
YOKSA BU GÜN KENDİ BAŞINA UYUYACAKMIIIIIIIIIIIIIII:ok::thumbdown:
Dolumlar başladııııııııııııı
Ne dolusu alım da yok satımda giden her hisse gidiyor aselsan gittikçe gidiyor bu hissede doğru düzgün küçük yayatırımcıda yok ytd
8.2 de sabitledi.eski fiyatla 12.3.burası sağlam direnç.temmuzda da bayağı bir uğraşmıştı.hacimli kırarsa 9.2 ler görülür gibi.kritik günler ve saatler.ytd
Bende diyorum neden dustu bu hisse :) zaphyros ayıp ama... :):)
kaya gibi hisse satılır mı hicc : ):) akmaz kokmamzz...neyse saka bir yana hayırlısı olsun.Allah bize sabırlar versinn...
8.24 geçerse agresifleşip bir çırpıda 8.46 ya gidebilir. Bugün yarın bekliyorum da....
Ondan sonraki hedef 9.25 olacaktır. (bölünmeden önceki son tepe 13.85)
86555555555555 lere kadar artık önü boşşşşşşşşşşşşşşşş 8,30,33 lerde zorlanır.
Tahminim kapanışa doğru bih şehler olacak gibi şu an dokunmuyorlar. Izleyelim görelim yoksa çokda değeli bir hisse değil spek için değerliyse alıma gelirse bizde nasipleniriz.....ytd
8,60,65 ler geçilirse de 8,81 ............. 925 ler 11,58 lerde var
sebebi ne olur gitmesi için spek bize süpriz yaparmıııııı ben beklermiyim orası algıma bağlı...
Satmaya fırsat vermezde tavana kilitlerse belki beklerimmmmmmmmm.......bekleyen arkadaşlarada saygılıyım bol kazançlar dileriiiim....ytd
Oscar selam
Seni tireden mi hatırlıyorum... Tire de bunun gibi bir hisseydi sonunda kırdı seytanın bacagını...
Bu ay alışta olan citi ve ünlüüüüüüüüüüüüü alımlar citiye gitmişşşşşşşş
maliyet 8,12 den aşağı değilll ytd
ünlü 227 binlot çekmiş 8,19 maliyet citi 91 bin lot8,11 ak onlara çalışmış 235 binlot la...............
Bilanço öncesi bir hareket yakışırrrrrrrrrr ytd