:) sövdük diye banlamış denetici.. eyyyy denetici ben sövmeyeyim de kimler sövsün...
Printable View
:) sövdük diye banlamış denetici.. eyyyy denetici ben sövmeyeyim de kimler sövsün...
çok da birşey kaçırmadın, merak etme :D
*oylum sınai'nin vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı 6 aylık dönem net karı 17.275 tl
Bizim paramizi carpti tesis kurdu broocnordu carpti enerji kurdu simdide devleti carpip goflet bandi kuracakmis .ohhh neguzel dunya at beleş avrat beleş yan gelde yat .biz buna kufretmeyelimde kimetsin yine soyluyorum bunu biste sokaninn izin vereniinnn incelenmesi lazim. Hukumet biste destek veriyor bunlarda yatirimciyi soyuyor spk hala goz yumabilecekmi buna bakalim
http://fs5.directupload.net/images/170820/z6r3xhip.jpg
aylık alan satanlar
Spk ile ortak calisiyolar deyince kiziyolardi uzun zamandir hacimsiz kagit dun birdenbire hacim yukseldi milleti doktulermi yoksa yiteledilermi bilemiyorum fakat icerden haberi aldiklari kesin bu islemlerin incelenmesi lazim .yatirimciyi soymak icin halka arzedilmis bi hisse oldugu acik goruluyor .buna izin verenler incelenmeli ve cezalandirilmali bence
Bu arada tahsisli tamamlanmamış. Pd sinden belli oluyor. Ama velakin tamamlandığının haberi kap a duyurulmuyor. Uygun zaman bekleniyor zannedersem :)
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +128 olurken, ortalama tahmin +72 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 28 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +890 puan olurken, en düşük beklenti -680 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 9'u negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +128
Ortalama : +72
Maksimum : +890
Minimum : -680
Katılımcı: 28
Anlaşılan o ki tahsislinin eli kulağında
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen haber düşer yakında..zaten bütün hisseleri kaldırıyorlar yavaştan..adamlar sağlam realize ettiler 1,73den 3,15e topukla sonra salına salına 1,74e in..4 ün üstüne atıp satış yer diye düşünüyorum..kısmet..herkes bundan inş ekmek yiyecek..ytd.
http://fs5.directupload.net/images/170912/77ae9bug.jpg
borsalar yüksek,
uzak doğu borsalarıda yukarıda seyediyor.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +240 olurken, ortalama tahmin +242 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +540 puan olurken, en düşük beklenti -83 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 31'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +240
Ortalama : +242
Maksimum : +540
Minimum : -83
Katılımcı: 32
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
ihraç belgesi onayı;
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/631044
Ne olacak bu adi kağıdın durumu?
Sanki iflasin esiginde
tam net görünmüyor ama desteğe dokunmuş
Ek 9076
günlük RSI'da da pozitif uyumsuzluk var
OYLUM-HAFTALIK-LOG
Kendi bakış açımdan gördüğüm kanal ve trend çalışmam.
https://i.hizliresim.com/8NDnvr.png
Yatırım tavsiyesi değildir. Eğitim çalışmasıdır.
Görüşüne katılıyorum. Bariz pozitif uyumsuzluk var.
Hatek haftalık-log
https://i.hizliresim.com/lbvYaJ.png
eyvallah, inşallah bu hisseden para kazanacağız..
bu adam sürekli 2016 yılda borsanın en çok kazandıranlardan olduklarını dillendiriyor..peki ya 2017? kaybettiren nadir hisselerden.aslında şirket yatırım yapıyor,güzel çalışmaları var ama hisse pek yaman..bari "yataş" gibi yavaş yavaş git yukarı..9 ay boyunca hep düşer mi bir hisse..resmen hisse kustular..
Çok bunalttı hisse tahsisli dedim hep kendim, tahsisliden sonra bekli toparlar diye ama oda oldu ama hala hareket yok umutlarım iyice azalmaya başladı.Bakalım hayırlısı.
zaman kaybına mı üzülürsün, zarar ettiğine mi bilemedim..yazık..borsda hep beklentinin tersini yaparlar bakalım şansımız dönecek mi..Hayırlısı..
inşallah :) aylık bollinger alt banda yakındı, artık hareket edebilir..4 üzerine atmasını bekliyorum oradan veririm..Allah yardımcımız olsun