Okuduğunu anlamakta bile zorlanıyorsun sanırım. Kim ne demiş kopyala bakalım şuraya.
Printable View
Dolar endeksi TOBO formasyonu beklentisi arttı
Ters omuz baş omuz formasyonu.
İkinci omuzda oluşumunu tamamlıyor
102-104 hedefli bir formasyon ihtimali güçlü görünüyor
Dolar endeksi haftalık grafik
[IMG]https://i.hizliresim.com/lZ3Mjk.png[/IMG]
Bu gerçekleşirse dolarda eşek değildir herhalde :)
YTD.
Ziraat konut kredilerini 0.98 den sonra pazartesi itibariyle 3. Kez arttırdı ve kademeliye gecti
Kusura bakmayın mütevazı olamıyacağım çünkü piliçler uzmanlık alanımdır...:yahoo:
Piliçlerle ekonomik kriz arasında nasıl bir ilişki var?
Öncü gösterge anlamında...
Her ikinizden de feyz alacağım neden-sonuç bağlantısına dair görüşlerinizi dinlemek ümidiyle cevaplarınızı bekliyor olacağım...
Konuya yabancılar için dip bilgi:Şkplc in batalı/iflas edeli 3-4 yıl oluyor...
Keskinoğlunun sıkıntısıda en az 7-10 senedir sürüyordu....
saygılar/başarılar
Ülke ekonomisi zaten yeterince kötü
Abartmanıza gerek yok....
Ver mehteri ver ve/veya goy goy yapmanın bir anlamı yok...
O zaman Ahaber den bir farkımız olmaz...
Yani insanları yanlış bilgilendirmiş oluruz...
Buda iyi birşey değil bence...
saygılar/başarılar
https://invst.ly/7-c62 eurtry grafiğidir..ytd..:thumbdown:
Uğur civelek dozu arttırmış 58. dakikka da moratoryumdan bahsediyor !!
https://youtu.be/6t6qelMp960
Sektördesin ama ayakta uyuyorsun herhalde. 2001 krizinde sektörün lideri Mudurnu piliç gümledi ilk önce. 2008 krizinde Banvit zor duruma düştü sonrasında yabancılara satıldı. Şimdide şeker piliç ve Keskinoğlu iflasa gitti. Sebebi hammede italatımıdır yemmidir bilemem ama tablo bu şekilde benim gördüğüm.
Ekonomik kriz bağıra bağıra geliyor sizlerin inkar etmesi bu gerçeği değiştirmez. Bu krizde kimseyi suçlamıyorum Erdoğan kadar hepimizin suçu var içinde bulunduğumuz durumdan. Kimse kemer sıkmadan yana değil hala eller havaya dansa devam ediliyor ama müzik susacak çok az kaldı.
Ülkemi en az sizin kadar seviyorum, bu ülkede yaşayan eski özel kuvvetler askeri vatan sever bir kemalistim.
Kriz geliyor mu yoksa çoktan içine girdik çalkalaniyormuyuz ?
Türkiyeyi daha ne vuracak ?
Kredi notumuz çöp e yaklaşmiş.
Yeni hukumetin icraatlari krizden cikiş icraatlari olmayacakmi ?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis enkaz devraldı bir 15 sene verin bak ülke nasıl betonistan olur görün bakın. Satılmadık şirket kalmaz hepsi global milli olur. Ben damada güveniyorum adam işletme okumuş boş adam değil ayrıca reis dediya dersini universitede almış. Doları şortlamak isteyen akpli arkadaşları destekliyorum.
Hakikatten bazı insanlara ne ve ne kadar analatılsa yetmiyor
illa kendi yaşasın istiyor
bu mevzular algı ile alakalı
mesela sizin hisse senediniz var ise bu durumumuza krizin dibine sonuna geldik diyorsunuz
muhtemelen siz öyle diyorsunuz
bakın yukarıda bir video paylaştım zahmet edip birazcık dinleyin.
bekleyelim görelim bakalım neresindeyiz :oleyo:
Yetmeyecek bir durum yok sn epikurus.
Benim soyledigim krizin coktan başlamiş oldugu. Farkli birşey demiyorumki.
Gelecek olan bişey varsa eger adı kriz degilde krizin yeni bir dalgasi olmali..
Yani simdi ulkede kriz yok da kriz gelecek demek dahami doğru :)
Krizdeyiz demek icin daha ne gibi durumlar olmasi gerekiyor ki ?
Bekleyelim tabi.
İzliyorum bu sayfayi. Cok eglenceli :)
Arada girip bir iki taş atiyorum hemen kafami kiriyor tecrubeli abiler :)
Dolara yatırım yapmak istemeyen kardeşlerim abilerim. Ben bu sene soğanı birde yeni okudum samanı tek geçerim. Saman balyası 15 lira olmuş. 15 i geçince 25 e kadar direnç yok.
Söz dinleyerek ders almayi, pahali dersler alarak öğrendik :)
Saygilar
yeni maliye bakanımızda londraya gidiyormuş..
3 tane çöp not var gitsin bakalim şimşek gitti 500 bp buda 500 bp sozu veririse belki gelirler.
doların yükselişi kaçınılmaz derken neye dayanarak konuşuyorsunuz anlamıyorum.laflarınızın altı boş.komplo teorileriyle kafa karıştırmayın
Birisi demişki "dolarda yükseliiş kaçınılmaz laflarınızın altı boş'' , biz iki senedir bunu diyoruz ve durum ortada eee ! Peki siz neye dayanarak aksini söylüyorsunuz? Ayinesi iştir kişinin PALAVRASINA bakılmaz, goygoy ile bir yere varılmaz...
Hep ahaber yüzünden
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Efendim komplo teoricileri boş verip,engin bilginizle bizi aydınlatsanız çok faideli olacak,önümüzdeki dönemde dolar düşüp,ekonomi düzelip rahat nefes alabilecekmiyiz malum soğan,patates,domates bile uçdu gitti bunların hepsi dış güc saldırısımı,fiyatlar ne zaman iner, bankadan kredi alıp bir daire almayı düşünüyorum,size göre risk yok,her şey komplo dolayısı ile rahatca daire alabilirmiyim en önemlisi.malum dolar tutanın eli yanar dendi,elde avucda.ne varsa satayımmı keza bir dolar bir tl olacak deniyor.,