360k eski para Finansbank %19 kurumsal hesap 46gün bağlandı
Tarih:20.07.2018
Bilgilerinize
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
360k eski para Finansbank %19 kurumsal hesap 46gün bağlandı
Tarih:20.07.2018
Bilgilerinize
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.5 milyona 2 gün önce satışa çıkardığım eve 2.4 m alıcı anlaştık.
Haftaya satış gerçekleştireceğim böylelille nakit param 5-6 m arasına geliyor .
2.300.000 ü (emlakçı ve tapu harç düştükten sonra) tl de tutmak faiz yemek iyi bir strateji midir?
Görünen doları merkez değil,Trump düşürecek...
Yer satar.villa nerede?
Pazardaki meyve sebze fiyatları
Moldova hatunları filan derken patronu kızdırıp yeni başlık açtıracaksınız yine :))
Bu hafta pazarin ot ve domates kismi malesef kurulmamis, cenazeleri varmis.
Meyvalar bir tik daha ucuzlamis geldi gozume. Mesela seftali 5 ve 7 TL, anjelik erik 5 TL, uzum 7 TL gibi, sekerpare kayisi hala 10 TL.
Ben de gittim KIM'den 7 TL den salkim domatis aldim. Pembe de vardi ama 8 TL idi ve gozume guzel gorunmedi.
5 TL den santa maria armut, yine 5 TL den biraz anjelik erik aldim.
Finansbank oranlar:
32-46 gun 18.90% 46 gun uzeri 19.05%
USD 4.40% vadesiz 3.00% 1500 dolar bosda kalacak.
Beklentileri 100 baz puan artis 24 Temmuz'da
HSBC oranlar:
19% ve 4.50%
Premier olmak icin 100K varlik tutmak lazim. Tum bankacilik hizmetlerinden de muaf olmak icin 3 adet de fatura odeme talimati gerekiyor.
Syg,
Burgan Suadiye hoşgeldin 100k 19.25
ONEPLUS A3003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık türklere vize istemiyorlar,ama araba problem olur mu bilemiyorum...:)Zaten adamlar nereden rüşvet alsak diye aranıyorlar...Duyduğum kadarıyla arkadaşlardan,bükreş çoook daha etkin bir şehir kişinevden...Millet anlata anlata bitiremiyor...Attan inip eşeğe binme gibi bir durum olmasın....
son abd tüfesi 2,9 sanırım
dolara 4,75 faiz alıp senelik bağlarsanız. (senelikte bu oranı bulabilir misiniz emin değilim):
yıllık %1,23 net reel dolar getiriniz olur.. o da ayda 123 usd demek. 590 tele.
ha ben abd enflasyonunu iplemem derseniz, yılda %4,13 net.. ayda 413 dolares. bugünün kuruyla ayda 2000 teleye yakın faiz alırsınız.
ABD'deki enflasyon verisi ile Türkiye'de harcanacak olan parayı eşleştirmek bana çok mantıklı gelmiyor. Öyle yıllar var ki döviz enflasyona karşı 10 sene her yıl %10 dayak yiyebiliyor. Ama öyle zamanlar var ki döviz kazancı enflasyonu ikiye katlayabiliyor.
O nedenle dövize nereden ve hangi konjonktürde girildiği çok çok önemli.
Ama yine de dövizde karar kılındıysa %7.5-8 yıllık getirisi olan eurobondlar çok daha iyi bir tercih. %4 anaparaya eklenir , diğer %4 harcanır. 120kUSD için kupon ödemeleri için büyük bir vergi çıkmaz. (yıllık 30kTL'ye kadar istisna var).
9 haftadır devreden Süper Loto'da 6 bilen tek kişi çıkmış. Sık sık Ankara'ya çıkıyordu, bu defa farklı olsun diye Ankara'nın biraz dışına açılmış talihli.
Bence eurobond için sonbahardaki gelişmeleri izlemeli, küresel faizlerdeki yükselişin eurobond getirilerini çok daha yukarı taşıması kuvvetle muhtemel. Almanya'da bile ÜFE yıllıkta %3'e ulaşmış. Enflasyonda hızlanma AMB'nı da beklenenden daha erken faiz artışına zorlayacaktır.