Böyle tipik bir kapıtta o kadar lot sahibi bir ky hem de sabırsızından olabileceğine pek ihtimal vermiyorum
Printable View
SN.hunter günlük pasta verebilirmisiniz size zahmet...
Ek 18050
Pasta doğal
teşekkürler hunter :)
Samatcılar sesini kesildi, umut yok mu... selamlar...
Doktor beyin ölümü gerçekleşti,fişi çekmeliyiz diyor :)
adamsın hunter spek, canını sıkma...
Arkadaşlar tahminimce spek;finans-hsbc-A1-finansman-deniz-gedik ve ak tan top çeviriyor.
Biz ise iş-ziraat-halk-Ykb-tacirler-philip v e ziraat ten karşılık veriyoruz.Tabii doğruluğu ispat edilmiş bir şey değil.
Amaç speği avlamak:oleyo:
Gedik satıyo yine
1.13 e geldi geçmiş olsun
Ek 18098
Gedik batırdı
endeks çok güçsüz samat ondan güçsüz.panik satışlarıyla umulmadık yerden gelebilir birkaç güne
Teşvik mi bekliyodun da moralin bozuldu... geri geliyon...go..d...ş
gedik ve yatırımdaki yvşak oğlu yvşak hisseyi ne hale soktunuz.oyun oynuyorsunuz resmen. allah sizin gibi insanların sizi borsaya sokanında binbir belasını versin namussuz şrefsizler. gedik ve yatırımla ayar veriliyor. spek hemen hemen heryerde. tırtıklıyor milleti
yüzde 500 primli hisseler bile senin akdar düşmedi . ulan allahsız kitapsız spek hergün sülalane sövüyorum kulaklarını çınlatıyorum. sinirleniyorum ama satmıyacam olm satmıcam. namussuzlar şeref yoksunları
vede şirket sahipleri siz herhangi bir siyasi kademede yer almak istediğiniz anda bunun önünü bizzat gerekli yerlere başvurarak yada ne kadar soyguncu vurguncu hırsız ve menfaatci olduğunuzu bizzati ileterek ve kamuoyu yaratarak engel olacağım. sünepe bir firmada yatırımcısına bunu yapana devlet kademesinde fırsatı verirsen neler yapar neler.
Ek 18112
gedik 19 marttan bu yana 8,516,710 lot işlem yapmış. netde sadece 48,858 lot artıda. aşağıdan alıp alıp satıyor sürekli.
7500 lotum var... değil 1,08..... 0,98 olsa tek lot almam... zararımı çıkarmak nasip olursa gün gelir... sayfasına bakan memedi sevsinler vesselam
Ek 18135
küçük yatırımcı gedik i zengin edecek yine. panikcileri topladı yine
Ek 18135
küçük yatırımcı gedik i zengin edecek yine. panikcileri topladı yine
şu yatırım ve gediktekini bir bulsalar şuan herşey ortaya çıkacak.tahtadaki hırsız düzenbaz ortaya çıkacak ama nerdeee o spk nerdee o düzen iltizam. boşş
şuan 0,26 dolar samat kağıdı. son 5 yılda en düşük 0,24 doları görmüş. yani 0,80 ler 0,90 ları hayal edenler bu fiyatlar zaten o fiyatlarda.hatta daha ucuz
yatırımdaki şeref yoksunu 10 lot 10 lot aşağı yukarı yakarak başka aracı kurumlardan malmı toplatıyorsun sahibine. böyle üç kağıdı başka yerde göremezsiniz siz sevgili küçük yatırımcılar. kağıt zaten dip bu allahsızlar dibini sıyırıyor hala. uyuyun siz daha çok sövüşlerler sizi.
spek 2, seansta başka şirketlerdeki hisselerinin derdine düştü galiba. bir yandanda ara sıra formlardaki yazıları okuyor. zarar ediyor sürekli panikledi. (spek dediğim çok büyük ihtimal patron bu arada)
sayin Hunter Spek gun sonu pastasini uygun olursaniz atabilir misiniz
yatırım daki namussuz şrefsiz bu yaptıklarını allah çoluğundan çocugundan çıkartır inşallah
haftabaşından beri endekse göre 3 kat fazla düştün. allahınızdan bulun hırsızlar
Samat: 0,24 dolars........
endeks topralasada biz buralardayız diyosun yani öylemi? belanı bul şrefsiz
Ek 18208
endeks 1,32 düştü samat 4,59
Ek 18209
günlükte sadece 5,113 lot ekside
Ek 18210
bu arada en son 29 kasım ve 1 aralıkta 0,99 u gördü samat.kaldıki o zamanlar bilanço zarardaydı,borsa 102bin, dolar 3,80 di.
Benim umudumda gücümde tükendi....
Bazı değerlerden o kadar yoksun bir kağıt ki 20 dk tek lot işlem yapmadan durabiliyor. Sıkışmış bir kağıt yukarı hareket etmemesi için hiç bir neden yok. Ama elinde tutan büyük abiler istemiyor sanırım.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=zirve_19;2012647]Bazı değerlerden o kadar yoksun bir kağıt ki 20 dk tek lot işlem yapmadan durabiliyor. Sıkışmış bir kağıt yukarı hareket etmemesi için hiç bir neden yok. Ama elinde tutan büyük abiler istemiyor sanırım.
ne abisi hırsız onların alayı.bunca insanın ahını alan o hırsızlar iflah olmayacak emin ol. bugün en üst 3 merciye mektup yazacağım umarım dikkate alırlarda bunların düzenbazlığı sona erer. şirketteki aile isim soyisimlerinide özellikle belirttim. hayırlısı olsun artık bu saatten sonra.(KELEŞ ve KURU):)) ulan nasıl adamlarsınız nasıl insanlarsınız nasıl iş adamısınız siz. inşallah bu yaptıklarınızın acısı çıkacak sizden bunca insanın ahını aldınız su serpilcek yüreklerimize