Sert bir hareket basladi. Devami gelecek gibi duruyor.
Printable View
Sert bir hareket basladi. Devami gelecek gibi duruyor.
5g kabloları falan yapacakmış yüksek kar gelecek falan diyorlar ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı bu konuda
Ytd değildir
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://kanalfinans.com/raporlar/bor...ev-karari-aldi
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuvvetli bilanco beklentisi ile yukseliyoruz sanirim
yabancı veriyor aylık takasata
https://resmim.net/f/iJTlbK.jpg
aylık takas
Prysmian Group'un başarısının arkasındaki rakamları keşfedin.
50 ülkedeki 112 fabrikamız, 25 AR-GE merkezimiz ve yaklaşık 30.000 çalışanımız ile dünya genelinde gelişmekte olan pazarlara ve toplumlara kolaylıkla hizmet vermemize olanak sağlayan stratejik bir yapıya sahibiz.
https://tr.prysmiangroup.com/tr/dunyada-prysmian-group
Bu hisseye yeni girdim.
Beni taniyanlar bilir, isim, zamaninda hisseyi bulabilmek.
Web sitesini dikkatlice bir incelemenizi oneririm.
CableApp Nedir?
Profesyonel bir kablo danışmanı mı arıyorsunuz? TS HD 60364-5-52 standardı ile uyumlu yeni CableApp uygulamamız, sahadaki montaj elemanından ofisteki mühendislere kadar tüm kullanıcılara, kablonun uygulanacağı tesisat yöntemine uygun olarak en iyi kabloyu seçmede yardımcı olur.
https://tr.prysmiangroup.com/tr/cableapp
Piyasa Değeri(TL)970.966.761 Özsermaye(TL)*283.377.375 Sermaye(TL)216.733.652 Net Kar(TL)19.818.798 Dönem:** 2019-9
maşaallah diyeyim de nazar değmesin birilerinin basiretine.
Umarım para kazanırsınız bu hisseden , ama geçmiş bilançolara bir bakın 10 yıl italyan drakanin aldığı isim hakkına bakın ,yönetim giderine bakın , pazarlama giderine bakın , 1.5 milyar ciro 100 milyon kar 40 milyon pazarlama gideri 40 milyon yönetim gideri kalan 20 milyon kar buranın spegine zamanında çok saygılarımı ifade ettim mutlaka okur ve burada da yazar ben kendisinden çok annesini iyi tanırım , umarım sahtekar italyan draka ve ekibi iyi bir kar gosterirler size belki fikir degistirmislerdir kesinlikle y.t.d ayrıca bende bu kağıt yok
Piyasa değerine oranla hem sermayeye oranla kar çok düşük kalmış yine.
Amma belli ki biri dümene gecmiş hisseyi iyi götürüyor yukarıya. Bakalım nerelere kadar yukarılara yola devam edecek.
Firma, Prysmian Group bünyesinde, aynı anda enerji ve haberleşme kabloları üretimi yapabilen 16 tesisten biri olarak öne çıkmaktadır. Türk Prysmian'ın ürün yelpazesi kapsamında, Prysmian ve Draka markaları ile, 220 kV'a kadar olan tüm enerji kabloları, 3.600 çifte kadar bakır iletkenli haberleşme kabloları ile fiber optik kabloları, demiryolu sinyalizasyon kabloları, asansör sistemleri, stüdyo broadcast kabloları ve özel kablolar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Türk Prysmian, kablo ve sistemleri için Anahtar Teslimi projeler yaparak tüm müşterilerine eşsiz ve üstün hizmetler vermeye devam etmektedir.
Türk Prysmian'ın kurulu kapasitesi uluslararası pazarlarda da rekabet edebilecek seviyededir. Kapasite kullanımı 2018 yılında %78 olan ve Prysmian Group içinde öncelikli bir ihracat merkezi olmaya devam eden Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.'nin, 2018 yılında 1.373.378.408 TL olan cirosunun yaklaşık % 24'ünü ihracat işlemleri oluşturmaktadır.
Bugün firma, aralarında Azerbaycan, Barbados, Çin, Fransa, Irak, İngiltere, Kuzey Afrika, Ortadoğu ülkeleri, Papua Yeni Gine, Sri Lanka, Şili, Türkmenistan ve Ürdün gibi çok geniş bir coğrafyayı kapsayan 40'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.
https://tr.prysmiangroup.com/tr/turk...prysmian-group
Bu hisseye yatirim yapmamdaki sebep 5G ve yeni dunya duzeninde internet hizlarinin ve kalitesinin artmak zorunda olmasi ve bunun icin gerekli altyapinin hammaddesinin fiber optik kablolar olmasidir. Bu yuzden bu hisse de potabsiyel goruyorum. Ikinci bir sebep ise 3-5 aydir hisse de surekli bir yukari yone gitme egilimi var. cabuk ivmelenen bir senet.
Dün almıştım sabah 10,20 de açtım başımdan kaynar su döküldü
Çok şükür akşam yüzüm güldü hedef ilk 3.16 sonra 3.45
Anlaşılan dökülmüşsünüz yazdığım hedef geÇildi
Dünkü kapanış 3.28 bu gün en düşük 3.38 açılan ara kapanmadan yukarı yapması zor 3.51 üzeri kapanış gerekir
Tüm teknolojik şirketler yüksek prim yaparken sen de düşmeye oynuyorsun.
düzeltmesini yaptı , hedef 3.71 üzeri atarsa 4 yolculuğu 3.50 ye gelirse alıcı çoğalır tahtacının işi zorlaşır
* - 11.05.2020 13:42:41 - FOREKS
Prysmian Group, Alman enerji dağıtım operatörü Amprion'dan 500 milyon euro büyüklüğünde sipariş aldı
Enerji ve elektrik kablo sistemleri sektöründe dünya lideri Prysmian
Group, Alman şebeke operatörü Amprion GmbH tarafından 2 GW kapasitedeki
"Koridor A" elektrik projesinin parçası olarak açılan A-Nord yeraltı
kablo bağlantısı ihalesini kazandığınıduyurdu.
500 milyon euroun üzerindeki siparişin bir parçası olarak, Prysmian
Group 1 GW kapasiteye sahip olacak ve "Alman Koridorları"nın kuzey bölümünün
tamamını kapsayacak yeraltı kablo sisteminin tasarımı, üretimi, temini,
montajı, birleştirmesi, test ve kabulünü yapacak.
KAP a bildirmemiş ama bu günkü yükselişte geri geldi
#PRKAB , #ULKER , #GOZDE . #TEKFEN ve #SODA Şirketlerinin 2020/1 çeyrek bilanço analiz videosu. Takip ettiğiniz hisselerin mali durumu hakkında bilginiz olsun. Körü körüne hisselere girip çıkmayın.
https://www.youtube.com/watch?v=urq09SQSZnA
sırketımız turk prysmıan kablo ve sıstemlerı
a.s.’nın dolaylı hakım ortagı olan ve tum sırketlerı ıle bırlıkte prysmıan
group olarak anılanprysmıan s.p.a.’ya ılıskın medyada yer alan haber ve
yatırımcı sorularına ıstınaden yapılan acıklamadır.
Hısselerının tamamı halka acık ve mılano
borsasında ıslem goren prysmıan s.p.a.,gectıgımız gunlerde, almanya
menseılı+525 kv hv dc yeraltı kablo baglantı projelerı ıle ılgılı kamu
bıldırımlerı gerceklestırmıstır. Turk prysmıan kablo ve
sıstemlerı a.s.’nın kamuyu aydınlatma platformunda paylastıgı, 31 aralık 2019 ve 31 mart 2020
ıtıbarıyla sona eren fınansal sonuclarında da goruldugu uzere, sırketımız,
prysmıan group ıle ıs bırlıgını artırarak devam ettırmekteyse de; bu projede
yer almayacak olup, sırketımızın malı sonuclarına etkı edecek bır gelısme soz
konusu degıldır.
Pay sahıplerımızın bılgısıne sunulur.
4.20 üzerine atarsa 50 bin lot satarim
Bu gün bişeyler olabilir mi?
ne deyim sana
2 gündür bist coşarken nerdeydin?
burada hiç KY kalmamış,demekki mal alma zamanı gelmiş.