28 şubatta bölünecek 36 yı gördü
Printable View
28 şubatta bölünecek 36 yı gördü
Çizerse tavanı 40,92
28 Şubat Cuma’ya denk geliyor uzun zamandır bu bölünme hikayesi bekleniyor du
Tavan olur mu Hatip ağa
36 yı kaldıracaklar birileri yoğun satış yazdı
Speği sinirlendirdiler bakalım ne olacak
36.10 u yüksek olarak 32.30 sabah düşük olarak şimdi ise 35.46
:kahkah:Kaybedenler ,ocağı sonenler, engellendiği için herkesin kazandığını zannediyorsun.:kahkah:
Bir de yanci hesaplar var .Derin hoca ile foto cektirenlerden biri mesela .Hubvc ,reysaslar ve teknosa gibileri zirvede oldugu gun diyordu ki "Hocam hiç alsat yapmadım 500 binim 4 milyon tl oldu " diye yazdı.10 gün sonra hubvc ve diğer hisseler yarıya yakın düştüğünde ise "Hocam senden önce 800 binim 500 bine düştü .Senden sonra hic alsat yapmadim 500 binim 4.5 milyona çıktı " dedi.Ulan 10 gün önce fiyat 50 iken 4 milyon paran olmuştu ,be mübarek hubvc 28 tlye ,teknisa 7 ye reysaslar 7 ye düştüğünde senin paran 2 .2 -2.3 milyona dusmeliydi :kahkah: Iste milleti böyle keriz yerine koydular .Ha kazanan olmadı mi ?Yüzlerce ,binlerce oldu .PONZİ de alttan alanlar ömür boyu duacı olacaklar .Ama kazandıkları yukarıdan alanlardan .Dünyanın döngüsü bu .
Artık millet uyandı.Derin YAMAN in inandırıcılığı kalmadı . .Bulurlar artık başka hesaplar .Derin YAMAN hesabından sonra bakalım hangi hesap parlatilacak :kahkah:
Bugünün günlük takasi çok komik .Murat Vargi nin gedik ten 368 bin lot sattığı gün alan aracı kurumların çoğunluğu bugünkü takasta yüksek fiyattan satıcı olan kurumlar :kahkah: Şaşırdık mi ,HAAAAYIIIIRRR:kahkah:
Bolunmeyle beraber son bir küçük ALTIN VURUŞ la hubvc operasyonlarını bitireceklerini düşünüyorum.
Ama zirve olan 50 t lyi kiracaklarini hiç zannetmiyorum.Yukarıdan alanlara KURTULMA SANSI vereceklerini hiç zannetmiyorum.
Ama burası borsa .Herşey olabilir .Bu benim kişisel görüşüm olup finansal yeterliligim yok.Kendi kişisel dusuncelerimi yazıyorum bu platformda .
Kimse etkilenmesin.Her koyun kendi bacağından asılır. Herkesin kararı kendine .
Ister zengin ol ,ister bat. Kimsenin umrunda olmaz .
35.00-36.00 aralığında kapatabilir benim tahminim .
An itibariyle 35.50
35.86 bence iyi kapanış
https://m.borsagundem.com/haber/tekn...der-mi/1472650
Iyilik meleği Derin YAMAN hocamız SABANCI ailesinin değerini bilemedigi ve milyonlarca lotunu günlerdir sattığı lotlari 5 yıllığına tutmak için aylardır Ky ya tavsiye ediyor .
Büyük oyunu ,görün .Bu hisselerde işlem yaparken uyanık olun .
Ponzicilere dikkat edin .Reysaslarda yabancı ortak satiyor ,hubvc de bütün patronlar aylardir satmaya doyamadilar,*teknosa da sabancilar satmaya doyamadilar .Karşılamaya &almaya doyamadi Derin YAMAN In müritleri .Vay kerizler vaaaayyy.
Neymiş 3 tldeyken yazmaya başlamış hub u, neymiş 3 tllerden yazmaya başlamış Reysas lari ,teknosayi.Ulan mal böyle pazarlanir.Düşen hisseyi kimse almaz.Hisseler yukseltilir ve millet de bu yükselen hisselere atlar. Her gelen de yükseliyor diye alır .
Bu hisselerde kardayim diyen binlerce kişi bunları aynı anda satmaya kalktiginda bu hisselerin ne hale geleceğini hayal edemiyorum.
Başkan noldu[emoji2] en basa döndün yine degisimin sebebi ne bizlede paylaş iyi gecelerSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.borsagundem.com/haber/tekn...der-mi/1472650
Ben psikolojisi yerinde olmayan delinin birisiyim.Ama haberin altındaki benim bin katı ağırlıkta küfür edenlerin yorumlarını okuyun.Twitter da Derin YAMAN i eleştirenler ,ocağı sonenler küfür ettiğinde engellendiği için bu bayanların yorumlarını okuyamiyorsunuz .Alin okuyun .Hissenette mal pazarlanmaz ,herkes istediğini küfür olmadan yazabilir .
Aydinlanin DERIN YAMAN mağdurları .Aklınızı başınıza alin .
Sn Alyatcı kandil mumu gibisiniz...
İnsanın bir çizgisi olur bir duruşu olur ...
Bu sayfada birkaç ay öncede aynı şeyleri söylüyordunuz sonra derine söylemedik yapmadık güzelleme yapmadınız şimdi ise adamın ne dolandırıcılığı kaldı ne ponziliği !
Edep ya hu edep !!!
Ayrıca derinden etkilenlere onun takipçilerine onun listesinde olan hisselerde bulunanlara keriz demeniz aslında sizin nasıl bir noktada olduğunuzun bir göstergesi ...
Burada derin ve listesindeki şirketlere güzellemeler yaparken de bana samimiyetsiz ve çizgisiz geliyordunuz şimdi de...
Neyse ...
Hissenet Kamuoyu her yorumcu ve katılımcının notunu layıkıyla verebilecek donanıma sahiptir diye düşünüyorum...
Iyi hocam.Birbirini severek evlenenler,kaçarak evlenenler bosanmasinlar hiç.!Takım mi tutuyoruz .
Göz göre göre herşey ortada .Şirketler hisse satiyor ,biz ky lara ise yere göğe sigdirilamayarak tavsiye ediliyor .
Kimse keriz değil ,bu ülke de TOSUNCUK mağdurlarına ben keriz demem uyanık lar derim.
Bu ülkede TOSUNCUKLAR bitmez hiçbir zaman ,yeter ki uyanık lar olsun.
Hocam önceden pazarlamacı dedim .Hisseler yükselince "Yahu ky nin duasını alıyor dedim.Ben de kazandım bu arada.Ben de dua ettim.Yani adamı sevdik ulan delicesine ..Ama daha sonra evimize patronların hisselerini getirdiğini gördüm.Evimizde patronların lotlarini görünce "Koskoca patronlar bu hisseleri satiyor da biz miyiz akıllı olan?Niye alalım bu lotlari" dedim.
Evliliğimiz catirdadi. Bize haram lokma yedirmissin bunca zamandır ,artık yeter" dedim.
Bosadim lanet ederek Ağam ,ne yapaydim ?Oldurse miydim?
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu DARDANEL i parlatmak icin "Cin de halk gida stoguna başladı ,dardanel e yarar bu:kahkah:" diyen biri lojistik sektörünün corona virusundan dolayi durma noktasına geldiğini yazmaz mi bir kere?Reysas lojustige zarar gelir diye mi?:kahkah:
Aylardır e-ticaret ,lojistik diyen biri du haberi atlayabilir mi?
https://www.google.com/amp/s/www.mil...azaldi-6151386
Hani biz zannediyorduk ki Çinliler reysas i alacak ,ortak olacAk falan filan .
CORONA virüs dünya ekonomisinin büyümesini %1 dusurebilir diyor bütün Abd li uzmanlar .CORONA virüsle bu twitter hesabı resmen dalga geçiyor .Yeter ki borsa veya hisseleri bir gün yukselsin.Hemen kendine bir pay çıkarıyor .Hisseler cakilinca ya hasta oluyor ya da "Arkadaşlar bugün sehidimiz var hisse konuşmayın."
Yahu 2 gün önce yine sehidimiz vardı ,bir de Van depreminde ölen vatandaşlarımız vardı "Allah rahmet eylesin" ama o gün hisseleri yükseldiği için gün boyu paradan hisselerden yazdı durdu.Ben "Hocam bugün sehitlerimiz var .Sehitlerimiz olduğu gün yazmiyorduk " dedim engelledi beni .:kahkah:
Herkes istediğini alır istediğini satar.Bana da bu gece ceza gelir .Ama bir ihtimal ceza gelmez.Cunku kufur etmefim kimseye .
Bu arada coronavirus inşallah ülkemize gelmez.Iran da var .Avrupa ya ulaşmış .Bizim Türkiye de görülmesi en meselesi .Bu yüzden herkes dikkatli olsun.Dunya ekonomisini etkilediği kesin.Hele ki bizde de olursa çok kötü olur .Bizim borsamiz cok kötü etkilenir kısa vadeli olarak.Şok düşüşler olabilir .
Tutar AĞAM tutar .Yukaridan alanlar tutuyor .Benim gibi zarardayim kol kesen az olur .Ben bu forumlarda yıllardır ne yatırımcılar gördüm.Adam zararda 6-7-12 yıldır zararda olduğu hisseyi taşıyan.Şimdi yukaridan hubvc ,reysaslar ve teknosa alanlar inşallah yakin zamanda kara gecerler .Insallah ben yanilirim.
corona fiyatlandı zaten %5-6 aşşagğıdayız corona sebebiyle şok düşüş vs olmaz etkilenirmi etkilenir ama şok düşüş olmaz.
Kaybedenler daha fazla oluncaya kadar PONZİ devam eder .Yeni alıcılar SATICILAR i karşılayamaz olduğu anda PONZI SAADET ZINCIRI kopar .
Altın kural;YENI ALICILAR ,karını REALIZE EDEN KAR COŞKUSU içindeki MUTLU SATICILAR in satışlarını karşılayamaz duruma geldiğinde PONZI SAADET ZINCIRI KOPAR .
Benden bu kadar .Son sözlerim bunlar .Sayın hissenet yönetimi bana sürekli men cezası ver ama bu son yazılarımı silme .
Herkese elveda :wave::wave:
https://youtu.be/QK6_1iPmdtA
Alyatci alem adamsın. Biraz tutarsızlık var ama soylediklerinin %90 ni doğru.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 ustunde tutunsun gene alırsınız ..........
adam 2,50 idi söyledi ama ben twtırda sonradan gördüm rysas 60 krdu
oylum 1,50 idi ben aldım hala oylum var
saadet zinciri oldugunu sanmıyorum borsa artık başka yerden yönetiliyor.......
bunlar normal ben yüz yüze susurluk da da konya dada bir bir görüştüm kesinlik le böyle bir şey olduguna inanmıyorum
bunları tartişacak değilim insan oglu çiğ süt emmiştir.
ama ben önderin böyle bir şeyin için de oldugunu sanmıyorum vebal almak istemem
saygılar.
Ciftlikbank Saadet zinciri kurucusu TOSUNCUK Mehmet Aydın oz dayisini bile dolandirmisti haberlerde hala yazılı duruyor .Bircok iş ortağı birbirini ,baba oğlunu oğul babasini dolandırdığı bir dünya da ben dahil kimseye güvenmeyin.
Her koyun kendi bacağından asılır. Sayın hissenet yönetimi bas artık cezayı bana .
Baska yerden derken nerden yönetiliyor?SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her görüşe saygılıyım ama senin iyi niyetli olmadığından eminim,saygıyı haketmiyorsun. bu kağıda yatırım yapan insanların büyük kısmı bugun yarın buyuk karlar bekleyen insanlar değil gelecege yönelik yatırımların iyi olacağını düşünen insanlar ha gir çık yapan voleyi vurayım cıkayım mantığında da insan çoktur haliyle problem değil ama ponzi demek saçma neden saçma işlem hacmi defalarca takla attırmış kağıda ponzi kağıtta bu kadar işlem hacmi olurmu saçma sapan konusuyosun