O alim icin yuksek miktarda emir girip tekrar silen srfszler bu .40_0.50 fiyat araliginda bu kagidi tutacak sanki oyle anlasiliyor. Bu haraketlerden. Haysiyetsizler. YTD..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O alim icin yuksek miktarda emir girip tekrar silen srfszler bu .40_0.50 fiyat araliginda bu kagidi tutacak sanki oyle anlasiliyor. Bu haraketlerden. Haysiyetsizler. YTD..
Bizim yerimizede spk nın 1.14 fiyattan ayrılma hakkını kullanmak için mahkemeye verin haberini sorabilirmisin.
biz mahkemeye vermeden yapabileceği bir durum olabilirmi? birde 2 yıl üstüste bedelli sermaye arttırımı yatırımcıya biraz ağır geliyor.
iptali sozkonusu olabilirmi?
J lbmğm9khttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...66cb37e8e0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...96ee665ee5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8e96bf08c9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bed382665f.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 41 den alarak niyeti düşürdüm.hayır olsun.
Allah yardimicimiz olsun hocam maliyeti kaca cektin
Oyun oynamasalar haftaya cumaya kadar en azindan 75 80 kruslara gelir ama ne yazikki cakallarin inindeyiz..
insanlar var denetcilerde var yil sonu bil. Icin varlik alimi icin calisiliyor 12 aylik aciklanmadan b. olamayacigi da biliniyor. ocak yapilanma olabilir nisan haziran biraz sikinti olabilir. Tavsiye degildir. Duyumdur. Bilgi icermez.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli masada revizyon 12 aylik bilanco manyigina gore revizyon gerekli farkindalik var oncesi duran varlik ocak umutlu satis bilancoya girecek goreceli umutlu bedelli mantik geregi nisandan once zor fabrikada duman tutmek istemek umutlu
Ak parti iletişim merkezine akim olan her şeyi yazın, 1.14 ayrılma olayını, yıllardır satış haberleri ve gerçekleştiren satış sonrası k.y.ci mağduriyetini, tabela muhabbetine gözaltı olayını, sirketin tek derdi bedelli gibiymis tuhaf bedelli açıklamasını, spknin izleyici ve k.y.ciyi görmez ses çıkarmaz tavrını her şeyi yazın... Geç kalmayın akime ne kadar şikayet o kadar iyidir, bu kör sağırlar birbirlerini agirlar herkesle top gibi oynarlar,
Ytd.
Bedellileri onaylamasıniçin engel olmaz sanırım. Ama öncelikle bu varlık sarışından sonra yeni özsermaye ve msli yapının yolluk bilançolarda netleşmedi gerekir sanırım.
SPK daha önce hesapladığo 1.14 liradan şirketin hisse geri alımı yapması gerektiği olayı engel teşkil edermi bilemem.
SPK bu yükümlülüğün yerine getirilmesinize koşul olarak öne sürebilir belki.
Burada bir tuhaflık ve usulsüzlük varken, şirket ofisten iş yaparken tek derdimiz bedelli mi, acaip oyun var geç kalmadan yapılanları yazın akime, bunlar insanı oyuncak yapar... tabela şirkette tahta kapalı iken bedelli açıklama mantığını açıklayan bir spk görevlisi k.y.ci varsa gelsin anlatsın..
Akim şikayet hattına yazın...ytd.
Ohhnm8jhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...010083a1f8.jpg
Bu gerçekleşen satışin haberleri ile 1 üstü millete malı satmış, sonra daha yeni yapılan bedelli ile milletten para toplamış, sonra hisseyi komedi gibi 60-70 kuruşlarda surundur miş, satış yapılmış, millete hisseyi hafif yukarı yaparak tekrar mal vermiş, 1.14 ayrılma hakkinda mahkeme gösterilmiş, sanki millet hisseyi adliyede aliyor, sonra bir de ustune bir bakmışlar, elde tabela kalmis, 1 masa 1 sandalye birde açılmayan telefonlar, tahta kapanmış, tahta kapalı iken tek derdi bedelli gibi tuhaf bir bedelli açıklaması yapılmış, sonra eski adı gözaltı pazarı olan yakın izleme pazarına alınmış, hisseye burada her gün taban yaptırıp malı ölü soyucu gibi bedavadan almak ister gibiler alamazlar ise her türlü pis oyuna açıklar, alyag hisselerinden milletin cebindeki parayı hiç etmek adına b büyük oyun oynanıyor, geç kalma bu kompozisyon çerçevesinde acil akime şikayet oluşturun, yarın daha da geç olmadan... k.y.ci üzerinden silindir ile geçiyorlar, yapılanlara sessiz kalma... ses ver...Ytd.
Net yazamam ki konustuklari mi
arkadaşlar alyag ın almayı vaat ettiği özkar gıdanın bağlı olduğu ana firma özdoğan grubun sistemdeki telefonu cevap vermiyor. onlarda batakmı acaba. ankarada yaşayan hiç alyag zede yokmu Çetin Emeç Bulvarı 1328 Cadde no.18 Aşağı Öveçler / ANKARA adresten kontrol etse. neler dönüyor bizzat öğrense. izmirdeki arkadaşımız alyagın ofisine gitmiş ama yazdıklarından bir şey anlayamadım. muhtemelen fazlada bilgi vermemişler sanırım.
Normal duz düşenelim neler oldu? şirket mali durumundan dolayı fabrikayı sattı. bedelli yapacağını kap da açıkladı ancak spk ya başvurmadı. bunu yapacağını niyet olarak belli etti. faaliyet olmadığı için borsa alt kota aldı. seni takip ediyoruz dedi. Bu gun itibariyle düşünelim. Normalde böyle bir durumda cağrı sonrası borsa kotundan çıkartılmalıydı. böyle bir niyet var mı yok. Bunun ıkı sebebi var. Birincisi bir marka ve köklü bir firma. İkincisi Cağrı yapabilecek kaynak yok. Neler olabilir? Kotu seneryo yeni bir fabrika almayıp borsa da sürünüp atılabilir. Olası seneryo yeni bir fabrika alınıp üretime başlayabilir. Ancak fabrikayı işler hale getirmesi yeni personel alımı zaman gerektirir. Sermaye ihtiyacı olduğu için bedelli yapması şart gibi. BU bedelli nasıl yapılır? Aklı çalışan herkesin 12 aylık bilanço açıklanmadan bedelli olamayacağını bilir. SPK da buna şart koyar. SPK ya başvuru yapması için 1 aylık süresi var ki bu 20 ocak. Benim fikrim niyetleri olumluysa ocak ayında bir fabrika alıp üretime başlayacağını ilan edip bedelli 12 aylık bilanço sorasına bırakmalarını açıklamaları. ki bu haber akışı mart nisan demek. Yani bu bedelii olucak ise tarihi revize edilmesi şart gibi. Satışın 12 aylık bilançoya dahil edilmesinden dolayı da çeyrek bazda ciddi kar açıklması muhtemeldir.
Merhaba arkadaşlar...22 yıldır hangi hisseyi alsam hep umutlu,kar etme maksatlı olarak aldım.Ha sonuç benim bakımdan hep hüsran oldu..Hayalci miyim,hayır.Genelde hep süzme şeref nedir bilmeyen patron hisselerine denk geldim...hisseler battı,süründü...esems ,egyo,aktas ve asyab kapalı hisselerim...açık olanlarda bundan pek farkı yok...8,9 yıldır ,gözaltı hisseleine bulaştım,bulaşmaz olaydım..size tavsiyem kesinlikle gözaltı hissesine bulaşmayın..bulaşacaksanızda dip seviyelerinden alın...genelde boşuna gözaltına alınmıyorlar...50 tane gözaltı hissesi varsa ,belki 2.5 tanesi doğru dürüsttür...mesela esems te patron şirketin içini boşalttı,spk ya yüzlerce uyarı yazdık,,hep rutin cevaplar....sonunda nisan ayında spk bizim hakıl olduğumuzu anladı...bize mahkemeye gidip,hakkınızı arayabilirsiniz dedi de.iş işten geçti...devlet baba,zamanında görevini yapsa bu kadar mağduriyet olmaz......
Gelelim kurufasülyenin nimetlerine.....Ben bu hissenin ,özelden de bazı arkadaşlara yazdığım gibi en fazla 35 kuruşlara kadar gelebileceğini düşünüyordum...yine aynı fikirdeyim de bu sefer ,38 in altı olmaz gibi....nitekim bu gün 41 den 12 bin adet gibi aldım...hayırlısı....ben bu hisseyi fazla tanımıyorum,yakın zamanda bedelli yapmış.....o yüzden bedellinin kabul olmayacağını düşünüyorum....ya da bu karşılıklı bir dövüş se ,şirketin bedelliden vazgeçeceğini....nitekim dün,borsagündem de bir şirketin bedelli başvurusunu geri çektiğini ve spk veya borsanın bu başvurusunu kabul ettiğini okumuştum..bu da öyle olabilir..bir de yakın zamanda şu Aydın'da ki fabrika işinin yakın zamanda yola gireceğini düşünüyorum..Bunlar benim düşüncelerim..En başta dedim ya umutlu olmasam niye o hissede bulunayım...Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Zarar yapabilirsiniz..Hoşçakalınız...hA bir de diyelim ki bedelli olayı oldu,katılmayız olur biter,ne kayıp edeceğiz...elimizdeki lotla devam...
Ben bu firmayı sordum. 5yıldır faaliyet göstermiyormuş. Demirbaşları yeniymiş. Kapalı durumda Bu yüzden telefonlar bakılmıyordur. Ofiste gördüğüm birinci kendi mülkü ege perla şık bir plazanın bir katı. İçerisi koliler dolu Ptesi taşınmışlar. 3/5 çalışan ve denetçi firmanın elemanları var. Muhtemelen bilanço için. İzlenimlerim firmanın yeni bir fabrika alma konusunda uğraştığı. ki bunu kapa açıkladı. İkinci bilanço açıklanmadan bedelli olamayacağı. Ve bunun tarihini revize edebilecekleri çünkü aklın yolu bir. Benim anladığım yeni bir fabrika alıcak bedelli tarihi ertelecek bilanço açıklanıcak ki çeyrek bazda yüksek kar sonrası bedelli başvurusu ve spk nın onay süreci. Bedelli rüçhan derken gelen kaynak ile yeni yatırımlar vs. Niyetleri iyi yönde ise. Diğer turlu Fabrika bahanesi bedelli hop topla parayı sonrası allah kerim. Allahtan gayrimenkulü ve demirbaşları iyi para etmiş de yara sarmışlar.
https://www.ozdogan.com.tr/food-sector/
https://www.ozdogan.com.tr/contact/
Ankara telefon numarasını yani 0312 472 7520 saat 17:17 tibarı ile aradım.telefon açılıp,görüşme gerçekleşmiyor.Mesai mi bitti?
İşte bir borsacı için en kritik nokta bu ve patronun borsayı bilmesine rağmen bu soruyuda sormama rağmem cevabı havada kalan konu. Boş bir şirkete spk nasıl bedelliye izin verir? Ya burda bir hata yaptılar, yada başka bir mevzu var. Çünkü ben sermaye piyasası mezunu bir çok aracı kurumda çalışmış birsiyim bu soruyu net sordum ve yanlışlık yapıldığını buna izin verilmeyeceğini söyledim. Fikrim de yanlış bir açıklama olduğu yonunde çünkü spk ya başvuru yok yada başvuracaklar spk onaylamıcak ancak dosya masalarında olucak. ve bunu mart sonrasına bırakacakları. SPK ya başvurduk diyip olumsuz bir haber yada fabrikayı aldık başvurmayı erteledik deyip olumlu bir haber gelebilir. Sanki başvurma hatasını yapmazlar gibi yoksa spk başka şartlar koyabilir çağrı gibi bunun riskini alırlar mı bilmiyorum.
Merak edenlere duyurulur ,eşleşme şu an...43,44 arası...
Bugun meksa ve a1 olmasa alışta tahta taban yanıcak nerden geliyor bu kadar satış fiyatlara akıl ermiyor. 0,41 den 1,5 milyon 0,43 ekadar da 500 bin lot satış algılama değişmedikçe bişey olmuyor. Piyasa değerinin 4 katı kadar ciro yap 190 milyon tl lik satış buyuk rakam geldiğin duruma bak. 33 milyon tl lik finansman zararı bitirdi şirketi.
Ghjıohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6de6459ad7.jpg
Günsonu 18:11
https://i.hizliresim.com/7aME7P.png
0.41 doce 25.700 lot aldi saka gibi bisey. Ancak bu gunku pasta guzel degil meksa a1 delta 43 44 bulsunlar satip giderler
Kademe analizinde +1milyon. İyiye mi işaret ?
Şuan şirketin kasasında ne kadar para var.hepsi borcalarami gitti.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arti 1 m iyi degil heralde baksaniza fiyat yerinde duruyor
100 milyona yakin odeme yaptik diyor bilanco aciklanmadan bisey soylemek zor
Arkadaşlar YİP pazarından nasıl alım işlemi yapıyoruz kısaca anlatabilecek varmı?
42 den alış yazdım,garantiledim kardeşim.21 aralıkta akşam 23:04 de dataylı yazılar yazdım,bakabilirsin.
Arkadaslar ocak ayinin sonuna kadar ne olucak belli olur tahminim eger fabrikayi aldigini spk ya bildirirde uretim icin calismalar devam ediyor diye haber gelirse vede isci alip beyan etmeliki. Ozaman rahatlariz diye dusunuyorum yinede bunlar en iyi temennimiz ve yol uzun gorunuyor en azindan 3 5 ay kadar. Tersi olmaz insallah.. ytd..
Kafkaf arkadasin dedigi gibi.. bedelliyi de bilancoyu aciklamadan istememelidir diye dusunuyorum lakin suan icin niyetlerinde varmis. Ytd..
Arkadaşın paylaştığının sol altta yazıyor.şimdi ben de göndereyim. Benim yıllardır kafamın almadığı,nasıl + veya - oluyor.kaç lot satışa konuyorsa,onun karşılığı olmazmi.yani günde 1 milyon satış ,konmuşsa 1 milyonda alinmiş olmuyor mu...nasıl artı veya eksi oluyor,anlamadım gitti.
Kademeeeeee analiziiiiiihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29a86d34c9.jpg