0.66 alındıkça koyuyorlar. Bakalım burayı geçebilecek mi?
0.66 alındıkça koyuyorlar. Bakalım burayı geçebilecek mi?
Bugün 68 kapanışı güzel olur, 70 üzeri tadından yenmez...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BİST satışlar yoğunlaştı, umarım olumsuz etkilenmez.
dolar 3,92 ye dayandı
daha hafta başındayız allah sonumuzu hayır etsin...
Bir etyat kadar olamadın be!!!
Bist'e yoğun satış geldi, burada da verdiler malesef.
iyi endexe bari direniyor..
Bakarsınız 0.65-66 yı alırlar, belli mi olur? Maşallah tutunuyor şaşırttı beni.
Ben verdim siz hayrını görün, yalnız beni bile hayal kırıklığı yarattı bu adam tan denen... De..... Tam bir borsa dahisi imiş ekmek yedirmez b grb olduğu halde Bütün kredili işlem lere kapalı ve sicili çok bozuk hiç kimse bunu sevmiyor bütün çevresinde beklediğimize yazık
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.65 en azından kallllllkaaaaacaaakkkkkkk spekkkk..
Beceriksizlerrrrrr......
Tahsisli bedelli yapan hisseler den örnek versenize bir bakın ne kadar uçmuş mu yoksa çakilmismi bir bakalım.bu hisseyi aldigim gün bera ile kararsız kalmış dim.sansima tukureyim bera yüzde 70 é yakın arttı.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden para kazanmak istiyorsanız sinirlerinizin çelikten öte olması lazım. Öyle gelcem vurcam kaçacam hissesi değil bu. Öyle bir düşünceniz varsa örnek hisse çok. Biz niye mi burdayız,yaptık bi hata kendimizi kurtarabilir miyiz diye düşünüyoruz.
Son 10 dakika içinde kademeleri silip süpürdüler, Yarın 0.7x ler mi geliyor dersiniz beyler?
Spek hisseyi buralarda tuttun, bari son saat içerisinde kademeleri çiz de marifetini görelim.
Kimse kalmamış formda. Çoğu çıktı herhalde? Devam, ısrarla devam.
Dolar ve uluslararası dolar endeksi düşüyor ama bizim endekste fazla kıpırdanma yok! Dolar yükselirken bahane var ve endeks düşüyor, dolar düşerken endeks yerinde sayıyor. İlginç!
Bu olayı iyi takip edemedim, ama sorunu gören arkadaşlar cevap verebilir. Bu olay onay aşamasında sanırım.
Bu aralar, tahsisliler, bedelliler havada uçuyor, spk'da onaylıyor %90. Bu bir süreç, bu süreçte daha çok hareketlere gebe kalırız diye düşünüyorum.
Kerevitaş tahsisli başvurusu 3 ekimde yapılmış, spk 10 kasımda onaylamış, diğer örneklere de bakmak lazım ama 30-40 gün sürüyor anlaşılan, aralık ortalarında ya da 3. haftasında da bizim onay gelebilir bu durumda...
Akdeniz güvenlik 12 ekim başvuru, 17 kasım tarihli bültende onay almış...
Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının gününü kutluyorum.
Günaydın arkadaşlar, yeni haftada herkese hayırlı kazançlar dilerim.
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklama ne anlama geliyor
Kayıtlı sermaye azaltimina gidilmiş, hisseyi nasıl etkiler
Yahu her zamanki yazanlar da kayboldu. Bir şarkı var; bana bir koca lazım, oda bu gece lazım. Bana bir bilgi lazım, acil ama kimse yok. İlginç.
Herkesten özür dilerim, eglyo'ya ait bir açıklama imiş. Yanlış alarm, kısaltmalar yakın olduğundan hata oldu.
Şirketin başına eski analist ve ekonomistlerini getirdiler, tahsislinin anlaşma koşullarından biri gibi geldi bana, yeni genel müdürün tragos girişimiyle bir alakası mı var acaba, belki de kadın eli değecek ansadaki gibi...
Güldem Atabay Şanlı
Araştırma Uzmanı ve Yatırım Danışmanı
Ortadoğu Üniversitesi (1990-1995), İşletme Bölümü lisansından sonrası Hacettepe Üniversitesi’nde (1995-96/2000-01) ekonomi alanında Yüksek Lisans yapan Güldem Atabay Şanlı, iş hayatına Karon Menkul Kıymetler’de (1995-1997) Yatırım Uzmanı olarak başladı. Global Menkul Değerler (1997-1998) Araştırma Bölümü’nde Analist olarak devam etti. Egeli & Co. Portföy Yönetimi A.Ş.’ye (2014) katılmadan önce, sırası ile Egebank bünyesindeki Ege Yatırım’da Yardımcı Ekonomist (1998-2002), Raymond James Securities’de (2002-2003) Ekonomist, Denizbank bünyesindeki Ekpres Invest’de (2003-2011) Türkiye Başekonomisti ve UniCredit Menkul Değerler (2011-2012) Araştırma Bölümü'nde Türkiye Ekonomistliği görevlerinde bulundu. Güldem Atabay Şanlı SPK Düzey 3 Lisans sahibidir.
KAP: [EGCYO ETYAT YGYO ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/643004
Dosyalar:
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri 2017-11-28
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Liste Numarası
Pay Adı
3 YESIL GMYO
1 EGELI CO TARIM GIRISIM
2 EURO TREND YAT. ORT.
FDPO (%)
1 96
3 66
2 66
Geçerlilik Tarihi
3 2017-11-29
2 2017-11-29
1 2017-11-29
Açıklamalar
Açıklama -
ISLE OF MAN ASSURANCE LIMITED paylarını satıyor.
Bu aralar bir değişim göze çarpmakta, tahsisli kararı ve başvurusu, Şirket genel müdürünün değişmesi, ISLE OF MAN ASSURANCE LIMITED'in elindeki payları satması gibi...
mesgulum, ne diyorsun bu işe? Ne planlıyorlar dersin?
Benden 1 ay müsaade şirkete, iyi şeyler olacak diye düşünüyorum...
İyi diyorsunuz, hoş diyorsunuz da, bu amerikadaki dava b.k edecek gibi bütün piyasalari
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.