Bence tavrını düzeltmelisin Caho. Bu forumu hanım arkadaşların da okuduğunu varsayarak yaz.
Printable View
Tcell de bugün de hayat yok yine düşüş maalesef biraz yükselse bari ya neden bu kadar satış oluyor acaba beklenti hikaye mı acaba
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki ihtimal var.
Ya hisse sende var düştükçe acıdan ne dediğini bilmiyorsun.
Ya da trollük yapmak hoşuna gidiyor.
Tcell laf olsun diye adını ekletti o konsorsiyuma öyle mi?
Peki bunu oturdugun yerden mi düşündün yattığın yerden mi?
Müthiş bor tespit. Adamlar bu gerçek açığa çıkmasın diye milleti uyutordu ama sen tespit etmişsin. Bütün oyun bozuldu. Herşey sil baştan şimdi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabanın beyninini yani yazılımını Turkcell yapacak,bu çok önemli
Size bir postada 14 liradan çaksınlar da aklınız başınıza gelsin soluğu 11 lirada alın. ytd
Son gelen bilanço olumlu değil miydi tcell için en büyük handikap ne görünüyor satışlar mı favök mü maliyet mı temettü mu sıkıntı ne acaba kar mı üretemiyor son çeyrek aslında vergi cezası olmasa 716 gelecekti 130 gibi bir defalık gelir gelmiş onu çıkarsak yani 585 gibi benim beklentim ilk 3.ceyrek 700 750 gibi kar gelse güzel olur diye düşünüyorum
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkeyi ve endeksi etkileyecek bir olumsuzluk olmadığı sürece 14 in bile altına inmeyecegi kanaatindeyim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turkcell'in Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:
"Sermayesinin %41,45'ine sahip olduğumuz iştiraklerimizden Fintur Holdings B.V.* ("Fintur"), sermayesinin %51,3'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Azertel Telekomünikasyon Yatırım Dış Ticaret A.Ş ("Azertel")'deki paylarının tamamını, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin sermayesinin tamamına sahip olduğu bir kamu şirketi olan Azerbaijan International Telecom LLC ("Azintelecom")'ye 221,7 milyon Euro bedelle devretmiştir. Hisse devir sözleşmesinin imzalanması, hisselerin Azintelecom'a devri ve devir bedelinin Fintur'a aktarılması eş anlı olarak tamamlanmıştır. Fintur, finansallarımızda "satış amaçlı sınıflandırılan duran varlıklar" olarak sınıflandırıldığından işlemin finansal tablolarımıza bir etkisi bulunmamaktadır.
*Fintur Holdings B.V.'nin pay sahipleri %41,45 oranında pay ile Şirketimiz ve %58,55 oranında pay ile Telia Company'dir."
bu hisseyi sadece iyi bir temettü kurtarır kapa düşen haberde yönetim kurulu toplantı tarihi yazılmış 29 mart, başlıklara da Kar Payı Dağıtım - Kayıtlı Sermaye Tavanı eklenmiş. pozitif etki yaratır yarın baya
şansınıza dow' da ralliye geçti. tcell in endeks ağırlığı yüksek, bankalarda destek verirse viob 30 bu hafta coşar
Caho dostum gel seninle dow konuşalım dax konuşalım. Bak zaten milletin canı sıkkın, bi de şu temettüyle ilgili lafınla milleti yarıp geçtin. Dax fibodan döndü, dow'dan şu an getirisi daha yüksek. Ama dow göçerken sıkı durmuş bist dow yükselirken niye çıksın, yatay daha mantıklı derim. Thy de düzeltme devam ederse jölelinin tüpraşa ya da halkbank a binebileceği öngörüm var.
Bende bilanço dan bağımsız thy de bir düzeltme beklerim ama çok fazla bekleyen var gibi geldi bana... orada ki pozisyonlanma yukarı hareketi tetikleyebilir düzeltme yapmadan. global oyuncuların ufak bir senet rallisi gelme ihtimalini fiyatlayarak bist 30 da bu hafta sağlam mal alıcaklarını ve buradan yüzde 5 üzeri bir hareket yapacaklarını düşünüyorum. Dax ile ilgili de alman ekonomik verilerinin etkili olduğu çok aşikar bir de Dax 30 un içinde endeks ağırlığı yüksek ama sıkıntıda olan şirketler var (deutsche bank gibi)
turkcell endeksin önemli bir şirketi ralli süreçlerinde en sert tepki ondan gelecektir endeksten puan almak için ama uzun vadede fiyatı çok cazip gelmiyor bana, ha temettü verimini arttır tüpraş gibi ok.
Doçe asırlardır zarar yazan bi banka zaten. Onun yolundan giden bizde de iş var, onu da batırmak bazı şeyler yüzünden zor. Ama daxla ilgili dediğin doğru. Yine de 300 400 puanlık bir ralli orada biraz şekli şemali düzeltir.
Bist yarın artı olur kuş eksi olursa jöleliden nasiplenecekler arasında ben ilk sırada tüpraşı, sonra halk'ı, sonra tcell i görüyorum. Aslında petkim de olabilir derdim ama petkime bugün tecavüz ettiler, iflahı kesildi.
Halka emin değilim Halkbank ta ky çarpma peşindeler bayadır kısa vadede ky hertürlü para kaybetsin kasa kazansın şeklinde hareketler var kısa vadede kynin pozisyonu Halkın kaderini belirliyor bence. Tüpraş, Tcell e ise katılmakla birlikte Kardemir, Ereğli, İşc, Garan ı da sağlam alırlar gibi geliyor bana. Thy den para çıkmasa da alırlar bence.
Dow un da kapanışını çok sinsi yaptılar, 24800 lerde değilde 25000 üzerinde kapatsaydı vadelisi 25000 i destek yapardı gün için hareketleri yukarı olurdu. Şimdi 25 i direnç yapar 24600 lere doğru hareketlerle dünya piyasalarını yönlendirir.
tcell çok sıkıntılı şu piyasa da bile tepki verememiş yine
Jöleli kardemire çalışacak gibi.
Thy nin fişini çekmiş. Yabancı iğfal ediyor resmem.
Jöleli nedir yaa ?
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin, sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortaklığı Ukrayna'da yerleşik lifecell LLC'nin ("lifecell") başvuruda bulunduğu ve 31 Ocak 2018'de 2600 MHz için gerçekleşen 4G Lisans İhalesi'nin 1800 MHz için olan kısmı bugün gerçekleşmiştir. 2600 MHz ihalesinde 15 MHz frekans bandına sahip olan lifecell bu ihalede, Lot 1 de yer alan 15 MHz frekans bandına 795.000.000 Grivna* teklif vererek 15 yıl süreli lisansı almaya hak kazanmıştır. * * Yükümlülük Grivna cinsinden olup, 6 Mart 2018 tarihli Ukrayna Merkez Bankası ABD Doları/Grivna kuru olan 26,48 ile hesaplandığında 30,0 milyon ABD Dolarına karşılık gelmektedir. Dönüştürme ücreti dahil toplam tutar ise 30,8 milyon ABD Dolarıdır.*
https://www.dunya.com/sektorler/ener...-haberi-354297
tcell e faydalı olabilir.
Dead cat bounce.
Moving
Mart basından itibaren yabancıların en çok aldığı 10. Hisse. Ama fiyat 15.26 dan 14.76 ya düşmüş. Alttan alttan topluyorlar. 17 lere gider yakında
Ytd
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*hsbc, turkcell için hedef fiyatını 16,4 tl'den, 17,4 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'al'
Günaydın arkadaşlar,
HSBC dün en iyi alıcılar arasında olmasa da günü 90.000 lot net alımla tamamlamış
Ek 16577
mart başından itibaren ise citi, hsbc ve deutche nin satışlarını fazlasıyla karşılamış. HSBC nin satışları çok fazla sayılmaz.
Ek 16579
HSBC alımda arkadaşlar
Ek 16591
15,35 ilk durağımız..YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın arkadaşlar. HSCB sözünün eri çıktı
Ek 16650
Vaay bugün tcell günü anlaşılan
yatırım tavsiyesi değildir