Enpara actirirken gizli soru var( ilk askinizin soyadi gibi) onu unutmayinda :rules: gecen gun kayıtlı tlf nosunu değiştireyim dedim onu sordular.
Printable View
Bizzat dün Şekerbank bana bunu yaşattı.
Saçma bir oran önerdiler gecelik için (Pazartesi günü)
Salı günü çekicem dedim.
"Yanlış anlamışız TL olarak ödeyelim dediler":kmk:
Bende saat 14:00 a kadar süre verdim kendilerine, yoksa şikayet edicem dedim,paşa paşa ödediler ama sinir bozucu telefon görüşmeleri yapmak zorunda kaldım :vk:
normalda bir an da gir banka soyle bana 12 bin dolar ver diyor ki simdi 5 bin var yarin gel al.
o yuzden bankaya gitmeden arayin kesinlikle dolarin depoda oldugundan emin olun
bankalar her turlu musterinin dolarlarin tl etmek istiyorlar...
su dolar faizi bir numunesi
şekerbank bana her zaman problem çıkarmıştır. parayı alırken iyi, verirken kırk takla atıyorlar.
bir gün öncesinden mk aradım açmadı, şubeyi aradım açan yok, sonunda işimi gücümü bırakıp şubeye gittim, yazılı dilekçe verdim.
ertesi gün 46k dolarımı sorunsuz çektim.
geçen hafta oldu bunlar.
Ben baska vermişim. babannemin kizlik soyismini sordular bilemedim :) enparada guvenlik zaafiyeti var.. baskaca seyler de soyleyebilirsiniz..unutmamak lazım ama :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank iyi veriyordu da simdi fonlaninca artik orani cok yukseltmezler. faiz oranlari ppt gececek sanırım 1haftaya kalmaz. 25leri görelim bakalim..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Yatırım'daki müşteri temsilcisi benim adıma her gün en yüksek getiri sağlayan risksiz yatırımı yapıyor. Otomatiğe bağladım herhalde. Düne kadar günlük repoydu. Dün ve bugün BIST'ten hazine bonosu almış bir günlük. Müşteri temsilciniz size de her gün ayarlayabilir. Herhalde dün repo düşüktü.
Denizbank gunluk 22.50 1 ay müddetle
Bugun mt ye sordum bazı bankalar fon ve repodan daha iyi veriyorlarmış dedim.Arastırıp haber vereyim dedi ama ses seda çıkmadı ..
Söylediğiniz iyi oldu bende bilmiyordum işyatdan baska bankada mevduat yapıldığını .
Yatırımfinansman ile görüşmüştüm geçen sene.Onlar elindeki mevduatçıların parası ile bankalarla pazarlığa oturup en iyi oranı aldıklarını ,her ay banka arastırmaya gerek olmadığını söylemişti .Aracı kurumun küçük bir komisyonu vardı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyler emekli maasimi bir bankaya yoneltip 350 TL bonusu huplemek istiyorum. Nasil olsa her banka 350 TL veriyor
Bunlarin arasinda benim icin en onemlisi EFT ve havalelerin bedava olmasi ve gunluk yani vadesiz dolar faizinin yuksek olmasi
Baska hicbir sey onemli degil. isterse subesi bile olmasin onemli degil
Hngi bankayi onerirsiniz?
Konu dışı ama sıcak bir fırsat
2695 TL
https://m.n11.com/hotpoint-ariston-h...abi-P325933007
Halkbank ta bu sabah itibari ile yeni oranlara başlamış...21-22.50 aralığında meblağa göre...
Sn. Omega Yatırım Finansmanda mevduat portföy diye bir ürün var. 250 K üstüne sizin adınıza mevduat yapıyor. Daha önce bu konuda bir arkadaş paylaşmıştı. Ben günlük repodan tekrar PPF'ye döndüm Dün MK: %23.6 getirdi. Günlük gitmek isteyenler için PPF'ler hala cazibesini koruyor.
dolar 1 gunde dustugunu 1 saatte geri alıyor ..su an hangi bankaya giderseniz gidin %22.50 den 100 k ustunu direk baglarsınız ..baglıyorlar ..dolara yonelim faizlerin 22.50 yapılması ile durmaz en az %24-25 verilmeli tl mevduata bu anca dolara yonelimi durdurabilir ..olmadı stopajı 0 la zaten o zaman 25 yapmıs olursun ...vergi prim silmeleri faiz silmeleri beyaz esya otomotic emlak otv kdv indirimleri ile milyarca dolar gelirden vazgeciliyor ama stopaj indirimine gelince yok ..kardesim nasıl korucaksın o zaman bu tl yi ..dolar mevduatları %55 e gelmis durumda dunya da baska hangi ulkede boyle vardır oldu olucak herseyi maasları da dolara baglayın hatta direk tl yi kaldırın dolara gecin ..tl boyle 22.50 verilerek korunacaksa ...reale vurursak 5.50-55 arası biyerde olması gerekirdi ..tl faizleri dusuk millet dolara kacıyor sirketler alıyor borc odemek icin ustune mb de alıyor rezerv yukseltmek icin eeee nasıl dusecek bu dolar dusmez tabi ...enflasyon dusmez nasıl dusuk cikıyorsa artık ..pazarda kabak ve patlıcan pırasa ıspanak dısında fiyatlarda dusme yok ...sogan patetes 5-6 tl coguda curuk mal yok ...migros tanzime 4 gundur gidiyorum domates 4 gundur gelmiyor sogan desen cogu zaman yok ...sadece patetes hıyar patlıcan var ...patates 2 tl patlıcan hıyar 5 er tl ...yazın da ucuzlamaz sebze meyve uretim yokki olmayan sey nasıl ucuzlasın .
Bende şimdi Ykb mt ile görüştüm bugün dönüşüm vardı benim. deniz bank ziraat bank vakıf oranlar yükselmiş dedim. bizde.de oran yükseldi dedi. en yüksek oranı alıp size dönecem dedi bekliyorum. oran yakınsa bu bankalara. ykb ta kalacam devam edecem. sonucu yazarım bağlayınca.
Gördüğüm kadarıyla en yüksek %23 ile şekerbank liderlikte...
Ykb %21 teklif etti hayır dedim. bekliyoruz bakalım yükselirse bağlarım yoksa vedalaşacam.