senin sorunun tam olarak cevabı..kahpe içerde olunca,kapı kilit tutmaz.
Printable View
Bir şirket kendi imajina neden böyle zarar verir..
Düşman bu kadar yapamaz..Acinacak bir durum..
Birkaç KY. elindekini satsin da para kazanalim telaşı daha da acikli..
Yazik..çok yazık. .
Adamlar basiretsiz iş bilmiyorlar
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasar gurubu kağıtları..Vking sizin degil mi..
Ne kadar da sayginsiniz..
Yaşarların Üçüncü kuşağının borsa sitratezisi,küçük yatırımcıyı soymak üzerine kurulu olduğunu anladık.bir ümitle dordüncü kuşağı beklemekten başka çaremiz yok...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş bunlar beceriksiz
Basiretsiz.
Y.t.d
Dördüncü kuşağa yatırım yapıyorum.bunların,yani Selim’lerin,idillerin,feyhanların,elimdenbedavaya aldığı hisseleri,tekrar satın alıyorum.
B.Gundem e sorulan soru üzerine verilen cevap ...8 ay önce cevap verilmiş....
Borsada faklı yaklaşım tarzlarıyla kazanç elde etmek mümkündür. Ancak düşük riskle getiri elde edebilmek için büyüyen firmaların takip edilmesi daha yerinde bir yaklaşım olacaktır. Eğer firma düzenli şekilde kâr edebiliyor ve aynı zamda gelir ve kârlılığını istikrarlı şekilde artırabiliyorsa hissenin çıkma potansiyeli de buna bağlı olarak artacaktır. Öte yandan firma kârını düşürüyor ya da sürekli zarar ediyorsa yaşanan küçülmeye bağlı olarak hissenin değer yitirmesi de o kadar doğal bir süreç olacaktır. Viking Kağıt hissesini takip edilirken de bu genel değerlendirmeyi göz önünde bulundurmakta yarar var. Şirketin mali yapısına bakıldığında ise yıllar içinde oluşan zararda bir değişim olmadığı görülecektir. Son beş yılda zararda dalgalanmalar olmakla birlikte herhangi bir değişim yaşanmadı. Son açıklanan 2018 dokuz aylık bilançosunda da yine zarar söz konusu. Bu durum 2018 yıl sonu bilançosunda da zarar açıklayacağı şeklinde değerlendirilebilir. Firma sermaye azaltımı ile geçmiş yıl zararını küçültse de sıfırlayabilmiş değil. Özsermayesi eksiye inmemekle birlikte sermayesinin altına gerilemiş durumda. Bu anlamıyla mali sorunlarını aşabilmiş değil. Mevcut mali performansına bağlı olarak fiyat taban seviyelerde bulunuyor. Halihazırda nominal değerinin üzerinde tutunmakla birlikte zararın devam etmesi halinde bu seviyenin de aşağısına kayması gündeme gelebilecektir.
1.13 ---1.14 kapadı işlemi de iyi...
yeni bist pazarı kağıdı hareketlendirdi....ABCD HİSSE AYIRIMI KALKIYOR......
acaba bunun etkisi var mı?...varsa burada durmaz o zaman...ytd
Sanırım onun etki olayıda var,önceden orma 1 cıvarında sürünürken 5 üstüne attı,buna bezer olanlardan en karlısı halks sigortaydı,oda 3 tavanlan 0.90 fiatlardan 1.56 yaptı,dipte göz altında egeli ve memsa vs gibi hisselerede bakalım hareket gelecekmi,gerçi bunlar batakta sayılır,ama burası Türk borsası olduğundan fark etmez,dış borsalarda 1 altında kağıt yoktur,bizde ise sürüsüne bereket.
1.24 kapattı,tavanı 1.25 idi,yani tavan sayılır,sanırım çaktırmadan gidiyor,önceden 1.50 bandına çarpıp 1 altına inmişti,bakalım orayı görecekmi !!!
Esasında seansları devamlı açık olması lazım,alan alır,satan satar,zarar eden eder,kazanan kazanır,ne öyle yasaklamalar falan,yasak zaten sektörün işine geliyor,zaten yasaklarda hep KY cezalandırılıyor,borsa şirketlerine yaptırım hiç,yok,üstelik nedensiz olarak tahta kapatmalarıda en can yakıcı olanı,mesela anelt,Rıdvan manyağı bütün yatırımcıları perişan etti,üstelik varlık içinde yüzen şahsiyet,iyiki çağrı fiatı açıkladıda yakamı zor kurtardım,benim maliyet çok düşük olduğundan bana %150 pirim bıraktı,ya maliyeti yüksek olanlar ne olacak,bunun gibi örnekleri çok borsada,madem tahta kapatacaksın neden borsaya kote edersin.
Sanırım SİP gibi örnek teşgil edenlere el atacaklar,sürekli müzeayede usulü,esasında göz altı hisselerinede bir ayar getirmeleri lazım,oraya yatırımcının keyfinin doğrultusunda atılmadı,suçlu borsa şirketleri,koy malına mülküne el,gerçekçi kayyum ata borsa mağdurlarını zarara sokturma,esas bu yönde çalışma yapması lazım hükümetin kurumları aracılığı ile.
efsane boynuzum nasıl bu aralar..bir zamanlar o boynuzun acı tadını alanlar hala unutamamıştır acısını...Heehhh...
https://www.resimag.com/p1/bc034d7c547.jpeg
https://www.resimag.com/p1/f9feda929b1.jpeg
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Resimleri açmıyor maalesef
VKING:
Son Fiyat: 1,19
Son Hacim: 516.240
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Global:94.223 Gedik:44.926 Alnus:38.300 .
İlk 3 Satıcı: AK:-65.395 Vakif:-41.770 Ziraat:-36.778
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi için teşekkürler. Son 3 gün için durum nedir acaba?
Son 10 is gunu yeniden normal islem icin hadi bakalim şahlan vking. Ayces bile 2 kat gitti. Ilk hedef 1.75 insallah
FENERBAHÇE
B günlerinde gördük
C zaten yeni geçmişti
Y.t.d
Sanki isteseler b gurubuna
Çıkmak çok zor
6 Ay 1170 üzerinde işlem
Görseydi B gurubuna çıkar di
Çok basit di
Fakat ağzıma yakışmayacak
Kelimeler kulanmamak
Içın kendimi zor tutuyorum
Neyse
Bilen bilir.
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
C gurubunda b gurubuna
Geçti çok basit
Formalite için tekrar c gurubuna Geçti niye.
O kadar basit ki
1170 ortalamanın altına
Geldi ne büyük şey
1170 de tutamadılar
Bunlar bizim aklımızla
Dalga geçiyorlar.
Traji komik
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
23 milyon zarar yazmış
Diyecek laf yok
ZARAR 23.5 Milyon
Tam
Yazıklar olsun
Y.t.d
Ben kendimi bildim bileli
Bu viking hep zarar ediyor
Ama batmıyor ne garip şey Anem
Y.t.d ironi
Borçları olmasa bürüt kârı sürekli artan güzel bir şirket aslında. Eğer borçlar ödenir veya bir hal çaresine bakılırsa geleceği çok parlak. 9 aylık bürüt kârı yaklaşık 32 milyon lira, süper bir rakam...
Viking Halka Açıldı açılalı
Hep Zarar Açıklıyor
Bunlar böyle insanlar
Bunlara güvenmek
Dünyanın en büyük yanlışı
Yaşarlar
Yıllardır, Viking de zarar eden,sadece küçük yatırımcı olmuştur.gerisi masal.
Aynen Doğru söylüyorsun
Onlar belki kağıt üzerinde belik
Zarar ediyor.
Zaten ucu onlara dokunuyor olsa
Böyle olmaz dı
Viking dedimya bildim bileli zarar
Bu ne insan buna bir çare arar .
Nasıl olsa onlar paraları cebe indiriyor
Ya sat ya ortak al birşey yap
Faize vereceğin parayı
Temetü ver şöyle kar yaparsın
Elindeki hise leri yüksek fiyatla
Devir edersin Temetü vermek
Tahütüyle zaten kar etmeye başladığın
Zaman senin hisen değerli olur
Herkes alır sende bedava fon bulursun
Borcun olmaz
Bunlar basiretsiz veya işi bilmiyor
Y.t.d ironi
Yaşarlar,Zamanında çoğu sektörlerde tektiler.Zaman içinde,alttan gelen ve çağ a kisa zamanda daha donanımlı şekilde enteğre olan yeni beyinler,fosilleşmiş ve atalarının zaferlerinin etkisi altına kalmiş rehavetten birtürlü çikamamış kişileri geride birakmış ve geride elindede, Yaşar’ları halen eskisi gibi güçlü sanan bir kaç küçük yatırımcı ve içi boş bir isim kalmış.