https://www.yeniakit.com.tr/foto-gal...-yolunda-23845
P ek yakında kağıt beklenmedik yerlerde olabilir dikkat etmek lazım ,hayırlısı olsun
Printable View
https://www.yeniakit.com.tr/foto-gal...-yolunda-23845
P ek yakında kağıt beklenmedik yerlerde olabilir dikkat etmek lazım ,hayırlısı olsun
Bu şirketi yönetemiyorsanız satın kurtulun.katmeri çobana bıraksanız şu anda 20 lerde olmasi gerekirdi.
bilanço beklentisi zararmıdır akadaşlar? bu yüzden olabilirmi sürüngen modunda olması?
Buralarda kaldığı sürece toplayacam derken daha fazla hisse kaybedecek.yakın zamanda burada ne olacağini görecez.bilanço eksi artı farketmez bu şirket için
Anlamsız bir düşüş var bu kadar güzel habere rağmen . Kokusu çıkar
tilki ininde....
Hiç anlamsız bir şekilde bir hafta ceza yedim.bu şirketi koruyan kollayan kim varsa ....? Bu şirketi yönetme beceriniz yok ise satın kardeşim.alacak kişi emin olun sizin kadar süzme.....olmaz.sizde kurtulun bizde.Türkiyede parmakla sayilacak bir kaç şirketten biri ve bu fiyatlarda çok garip g3liyor.
aselsan olamazsın ama otokar gibi olursun
Pişman olacaksın spek buralara düşürdüğüne senin bildiğini bende biliyorum.kağıda sahip çik bu fiyatlara leş kargalarını çekersin ancak olan sana olur.
Katmer'de günlük periyotta bir sıkışıklık göze çarpıyor.
Akıbetini takip etmek gerek.
https://www.tradingview.com/x/pnCslFzk/
Bir sabah kalktığınızda Katmerin yabancılara satıldığını görürseniz şaşırmayın. Bu şirketi yönetemeyen beceriksiz tayfası mutlaka bu şirketi satacaktır.belki yarın belki yarından da yakın.
Bu şirket çok yakın zamanda satılmazsa bende birsey bilmiyorum. Yukarıdan alan pişman ama aşağıdan almayanlar da pişman olacak sanırım.
Son 3.4 günde iyi mal topladın mı spek efendi.bizde insanlara birşeyler çıtlatsakmi her önümüze gelene içi yağlı katmer mi aldirsak.bu hisseye haber göndereceksin ama bu fiyattan olmaz en az 7 ler de 10 larda gelmesi lazım.
Çok sıkma basur olursun spek efendi.. Buralardan sana mal yok..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Traktör üreten Tümosan bile askeri arac üretip başkan Erdogandan tebrik ediliyor. Tmsn tavan çekiyor.bizim kani bozuk katmer ne iş yapar traktör bile uretemiyormusun siz bu şirketi neden kurdunuz amacınız ne.15 lerden borsaya açılıp birde üstüne bedelli artışı yıllardır kar yok temettü yok.yatirimciyi dolandırmakmi niyetiniz. Amacınız bu şirketi satmak hemde en kısa zamanda belki anlaşmalar yapıldı hakkımızda hayırlısı.bu yvş.yaniniza kalmaz merak etmeyin
El arabasının üstüne ramazan topu koysaniz şu ortamda tank diye satarsınız.kaabiliyet yok pazar payı yok.siz ancak itfaiye araçlarını giydirebilirsiniz.çekilin bu piyasadan bir an önce şirketin satışını onaylayın. Ticaret odası kaydı noter onayları günü birlik verilmez ise tüm yatirimcilarin dava açma hakkı var.
Teşekkür ederim ama bu söylediklerim gerçek.bu kadar basiretsiz bir şirket olamaz. Bu şirket satılacak başka alternatifleri yok.
[ı][sıze=4]seni sıçtığın yere kadar kovalamazsam it herif.....[/sıze][/ı]
İsmail katmerci 12 TL fiyattan 8.8 milyon hisse sattığından beri katmerin yüzü gülmedi.bunlara neden göz yumdular neden ceza vermediler. Halka arz fiyati 15 tl üstüne bedelli sermaye artisi yatırımcının anasını ağlattılar buna bir dur diyecek babayiğit neden çıkmıyor.
Bu şirketi yönetemiyorsanız bir çobana verin vallahi sizden daha iyi pazar payına sahip olur. Koç boynuzundan füze yapar yine de şirketi bu duruma getirmedi. Yazıklar olsun kan emici kansızlar.din iman kisvesi altina bürünerek kim hakkımızi yiyorsa Allaha havale ediyorum.
Adamlara bu kadar yüklenmeyin faizlerin inip çıktığı dövizin yerinde duramadığı ülkede borçlanarak yatırım yapmak kolay değil hele ki savunma sanayi karın ağrısı olmadan bir yere gelemezsin.Gene de bu kadar kısa sürede çok şey başardılar.
Kötülemekten ziyade bunların art niyetli olduğundan bahsediyorum. Başta ASELSAN Selçuk bayraktar ve Tümosan yerli ve milli ruhla canla başla gece gündüz ülkemizin silah sanaayisine birşeyler kazandırmak derdindeler. Katmer iyi niyet taşısa gezi olaylarında tomalari giydirdim diye hisseyi yükseltip 12 TL fiyattan satmazdı.bu şirketin yükselmesi için turkiyede olaymi olması gerekiyor.
Hemen bi ilk çeyrek bılancoya bakmak lazım. İlk ceyrek bilançoda kaçtane zırhlı arac satmış? % kaç karla satmış?
peki libyaya satılan zırhlılar? ben bu bilanço dönemınden umutluyum. ama şunu söylemek isterim ki önümüzde sermaye artırımı sart fınasalların duzene girmesi için....
Bölümeden önce 11liradan sonrasında 5.20den satıldı.tahminim alınan para bedellide kullanıldı.
Araştirdim aynen bu ifade yer alıyor.İsmail Katmerci'nin sattığı hisselerin bu başvuru öncesi borsada işlem görebilir tipe dönüşmüş hisseleri kapsadığı belirtildi. İsmail Katmerci satış işlemini hisse başına 12 TL ile 10.6 TL arası fiyattan yaptı.
Araç üstü ekipman ve savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Katmerciler Araç Üstü Ekipman savunma sanayi projeleri için ortaya çıkan veya çıkabilecek sermaye ihtiyacını temin için bu yıl içinde yüzde 100 bedelli ve yüzde 200 bedelsiz sermaye artırımına gitmeyi planladığını açıkladı.
ANA ORTAK KETENCİ
Şirket tarafından yapılan açıklamada sermaye artırım “prosedürleri”nin ilk genel kurulda başlatılacağı ifade edildi Şirketin KAP’a yaptığı diğer açıklamada da ana ortak İsmail Katmerci’nin sermayenin yüzde 8.8’ine karşılık gelen 2.2 milyon lira nominal değerli hisseyi borsada sattığı ifade edildi.
Ben 8.8 milyon hisse diye algıladım.ozur diliyorum. 2.2 milyon liraymış. Sermayesinin yüzde 8.8 ine tekabül ediyormuş.
bu yazdıklarıma Google den araştir 12 den 10 dan sattığı yazıyor zaten.
Aselsanin eteğinin altına gizlenen ve aselsanin siparişleri ile ayakta duran bir katmer istemiyoruz. İhracat odaklı sipariş alan ve bünyesinde Türk silahlı kuvvetlerine bizde bunu yaptık diyebilecekleri bir proje istiyoruz. Ben paramı zor kazanan biri olarak katmerin marka degerine güvenerek yatırım yaptıysam hesabini da sorarma hakkim var. Düşünün ki düğünden kalan altınlarınızi birikiminizi bir hırsız gelip çalıyor. Siz bu hırsızı yıllar sonra bulsanız ne yaparsiniz.mutlaka cezalandırırsiniz.bizim bunlara gücümüz yetmez belki ama burada derdimizi hakkimizi dile getirmeliyiz,bu sirket borsaya açılmışsa burayı okuyan birileri mutlaka vardır.yatirimci psikolojisini anlamak için okurlarda. Bu sirket bu alanda büyümek istiyorsa ya bu isten anlayan biriyle ortaklık yapacak.yada tamamen satıp kurtulacak.
Sizi şirket diye borsaya açanın taa a.g. İsmail katmercimisin börekcimisin yaşın başın gelmiş bu kadar vicdansız olma geberip gidecen kul hakkım haramdir sana ve çocuklarına ama bilesiniz benim paramı kimse yiyemez?
Anlaşıldı bu genel kurula katılmak farz oldu artık.kimlerle ortak olduğumuzu görmenin ve göstermenin vakti geldi....
Ne Ş.......iz hisseyymiş bu...
Borsaya ilk acildiklarinda vaatler havada uçuşuyordu. Uzun vade yatırımcıya bunus,geri alim programi vs.ne oldu yıllardır arz fiyatına gelmedi.
Karınız kızınız evde ekmek ve katmer pişirsin sizde satın belki şirkete faydası olur.siz kim savunma sanayiinin içinde yer almak kim. Şirketin ismini bile katmer koyup sonra pişman olan bir enbesille karşı karşıyayız. Adam karayollari ihalesine girmis silindir için ucuz fiyat verip ihaleyi almışlar.ama silindiri yapacak kapasiteleri becerileri yokmuş.karayollarindan örnek bir silindir almışlar onu inceleyip bir kaç yerini degistirerek karayollarina aldıkları Adet sayısınca teslim etmişler. Söylemek istediğim şu her projede onun bunun yaptıklarıyla kopya çekerek bu isi yurutemezsiniz.bu şirkete savunma sanayinden anlayan vizyonu misyonu geniş bir ortak lazım. Yada bu isin kompedanini
bulup şirketin bir an evvel satılıp bu makus kaderinden kurtarmak gerekir.
Hadi herşeyi geçtim de dolar bazında 10 da 1 ine inmek nedir kardeşim?bu paralar nasıl yenir, nerden çıkar allah bilir....
Bu paraları 10 yıl çalışan iscilerine bir daire ve birde araba alıyorlarmış.senin benim paramı bu şekilde yiyorlar.kendileri ve çocukları kimbilir nakadar yiyor siz düşünün.