Yanin caliyorlar anlamindami?
Printable View
Allah akıl fikir versin..
Kim neyi seviyorsa onun için ahaber izlesin. Şu an ... bir kırgınlık bir üzgün spikerler ne biçim tv lan bu...
Evet cüzi fark yaklaşık günlüğü 1000 tl Emar ve röntgenler tahliller hariç
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet hastanesine de gidemezsin orası da Suriyeli kaynıyo...Aylar sürüyo tedavi süreci...Veya gün alma...
Hadi bu herif anlamiyor bir turlu, yahu sizler de anlatmazsanız cükünüzmü şişer!:kahkah:
Milyonlarca insanın seçtiği başkana mazbatasını verme lütfunu gösterdikleri için müteşekkiriz efendim .
Sahte gündem. Ben niye sevinemiyorum arkadaş, ya millette bir gariplik var ya bende . Bendedir bende.
Yoksa demokrasi pıtırcığı olduk , artık Norveç de bizi kıskanıyor.
Bugün s- 400 gündemiyle toplantı yapılacaktı 14.30 da ne oldu o iş?
Cok cok nadir TV seyrederim, ahaber seyrediyorum gozlerim kapali, yalamakta zor zanaatmis vesselam!
Bu akşam ben içmeyeyim de kim içsin...Getir ordan bi büyük...
Kesin Sayım sonucu:
Millet ittifakı ,Ekrem İmamoğlu: 4.169.765
Cumhur İttifakı, Binali Yıldırım : 4.156.036
Fark : 13.729
Mazbata Ekrem İmamoğlu'na verildi.
Olağanüstü itiraz bir sonraki seçime 1 yıl kalana kadar yapılabilir.
Hahahahhahah nasıl kanırtmışsa ekrem ahberi seyretmek gerçekten büyük keyif:)
Demekki mazbatanin olumlu etkisi dolarda 8 kurus dususmus iptali ve s400 yukselticek artik dusurucek olumlu bi haberde kalmadi dolari yukselis trendi hakim artik surekli olarak
Ulen yılbaşından önce adamın ismini bile bilmiyorduk/duymamıştık...Ben en azından...Hiç dikkatimi çekmemişti adam...
Sn. EREGLTUPRS aldın mı ayarı, benim dediklerimi dinlemezsen boyle olur iste!:kahkah:
ülkedeki belirsizliğin azaldığı nokta 430lar(cds)
çok tehlikeli yerdeyiz. siyasi durumlar patlak göstermediği müddetçe , kademeli döviz artışı devam edicek
Ahaber, Eminanim Londraya baglandi!:kahkah:
Dolar roketledi gene yükseliyor suan 5.74 leri gecti
Kırıkkale nin Keskin ilçesinde olduğu gibi mazbata geri alınıp, seçimin yenilenmesi kararı çıkabilir mi acaba?
Yani bu karar İstanbul için emsal olabilir mi?
Yikarlar ortaligi. Mazbata verildi artik bitti. Kimse bunu goze alamaz. Simdi bu unutulur bir sonraki secimde bugunler tekrar akp tarafindan secmenin onune konur. Amac karalamak ve itibarsizlastirmakti zaten ama tam tersine imamoglu nu daha da buyuttuler
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaibe kendi üstlerine yapıştı kaldı...Kendi bakanları, valileri, sandık müşahitleri, görevlileri, uzun burun PİNOKYO devamlı TV ye çıkan...falan filan...
17.4.2019 tcmb fonlama verisi:
Bugün 2 Mart 2015 tarihinden beri görülen nominal anlamda en düşük likidite açığı ( 54.7 milyar TL) görüldü.
Reel anlamda görebildiğim kadarıyla kabaca son 7-8 yılın en düşük likidite açığı.
Evet...DOLAR a dönelim...Noolacak bu DOLARIN hali ?