Kaynak akyatirimsa, ordaki ifade sunumun orge tarafindan yapılacağı.
Is gyo ile ilgili değil.
Printable View
Orge, İş GYO ve Nef tarafından ortaklaşa yapılan İnistanbul projesinin 3. ve 4. Etap elektrik taahhüt işleri için verdikleri tekliflerin kabul edildiğini açıkladı. Söz konusu tekliflere ilişkin sözleşme tutarı 28 milyon TL seviyesinde olup, şirketin İnistanbul projesinde aldığı işlerin toplamı 54 milyon TL'ye yükselmiş oldu. Orge'nin taahhüt iş hacmi, şirketin konuyla ilgili yaptığı en son açıklamaya göre 13 Haziran itibariyle 119 milyon TL seviyesinde bulunuyor. Şirketin İnistanbul projesinden ek iş alması beklentilerimiz dahilindeydi. Ancak, bugünkü piyasa tepkisinin yine de oldukça pozitif olacağını tahmin ediyoruz. Şirket 1Y17 sonuçları ve gelecek beklentileriyle ile ilgili yarın saat 9:00'da bir analist toplantısı düzenleyecek.
sanırım GVA orge den bahsetmiş oldu, kaynak akyatirim
@canli_borsa34 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/canli_borsa34/st...122716160?s=09
Grafiğin hale bakın
Bu sürüngenin hali herkesin dikkatini çekmeye başladı herhalde. Çünkü twitterda da grafikler paylaşılmaya başlandı.
tahta yapıcının bu endekste hisseyi bu fiyatlarda bu kadar uzun tutması bile büyük başarı, bunu nasıl başarıyor, hala anlamıyorum. 1985 yılından beri hisse alırım, bana derlerdi, aman bulaşma, o hissede İ. Tarman var. Bakınız bolu çimento. Adam yeterince toplayana kadar hisse bir türlü iflah olmazdı. O topladıktan sonra hisseyi kendi başına bırakınca, hisse çoştu.
Benim gordugum kadariyla bu hissede agirlikli olarak yabanci emeklilik fonlari var. Spekulatif hareket zor cunku zaten yatirimcisi temettu icin burada, yillik %7-8 temettu yabanci icin bulunmaz nimet ama yerli icin kaynak maliyetini karsilamiyor. Harekete gecirebilecek gruplar da bence yuklu yabanci satisindan korkuyor cunku asiri fiyat hareketi olmasi durumunda emeklilik fonlarinin yatirim portfoyunden cikarilma riski var.
Sonuc olarak emeklilik fonlari burada pozisyon azaltmadan girmek anlamsiz. Risksiz hisse ama yerli icin getiri potansiyeli benzerlerine gore dusuk.
Gayrimenkul almak yerine dusunulebilecek bir alternatif olarak goruyorum. Hem duzenli getiri hem dusuk risk hem de likiditesi daha fazla.
2014-2015 grafiklerine bakın hep bu aylar da durgun 10. aydan itibaren yükseliş trendine girmiş. Şuan da 2016 grafiklerinin aynısını takip ediyor gibiyiz 10 ve 11. ay da yükseliş bekleyebiliriz, temettü için gelişler olabilir.
Lan ne alemsin İŞGYO MOKU
Endeks yükselir sen düşersin
Endeks düşer sen düşersin
Endeks stabil durur sen düşersin YADA yerinde sayarsın
Ne alemsin ne moksun
Bugün itibarı İLE paramın hepsini işbankasından yatırıma mallarına kira sertifikası na yatırırdım by
1.42 den alıyorlar.... hayra mı yoralım?
ister gyo sektörüne bak ister borsa ortalamasına şu kağıdın şuan ederiyle borsa fiyatı arasında dağlar kadar fark var spek efendi neyse bekleriz sorun yok
bizim şirket hisse geri alımı yapsın 2019 300 milyon sadece kira gelirimiz olacak e projelerden gelen para portföy artışı derken bunu 2 katı kabul etsek 600 milyon tl e şirketin şuan ki değeri ne 1200 civarı yani fk aşağı yukarı 2 ye hatta daha da altına gelecek gibi duruyor proje yapsak bu kadar kar elde edemeyiz bak daha geçmiş yıl karlarınıda eklemedik hesaba onun etkilerini felan :D parayı oraya bağlayacağımıza şirket kendi hissesini alsın vallahi daha karlı şirketin rasyolarına etki eder hissenin değerlenmesi fk a 1 e kadar yolumuz var :) Şu gayrimenkuller projeler arsalar başka şirkette olsa 10tl yi geçmiş bide üstüne tur bindirirdi rahat şaka gibi :D bizim spek endeksi 20bin felan sanıyor heralde yanlışlıkla grafiği dolar cinsi unutmuş :))
http://www.hurriyet.com.tr/is-gyodan...edefi-40529514
Isgyo: 1,42-1,43 TL
emlak balonu patlarsa sadece isgyo ya vurmaz endeks zaten aşa gelir biz endeksin şuan ki seviyeleriyle ve geleceğe normal koşullara göre hesap yaparız yoksa kuzey kore abd yle savaşa girse ya da dünyaya meteor çarpsa bütün endeks etkilenir yazdığınız şey sadece işgyo ya değil bütün hisselere ve borsalara özgü şeyler bu şekilde düşünen biri için borsaya yatırım yapmak yanlış zaten kriz bekleyip hisse alınmaz şunuda ekliyim velhasıl kriz olsa bile şu fiyatlardan en az düşen hisselerden biri işgyo olur çok net projeler bitmiş borç oranı diğer şirketlerin ortlamasına göre risksiz
fiyat dolar bazına 10 centden 50 cente çıkmış 2010 senesinde temettü ve sermaye artırımları içinde sonra dalgalanarak üçgen formasyonu oluşturmuş. 50 centi tekrar deneme ihtimali kuvetli geçerse 40 cent daha yukarı gitme potansiyeli bulunuyor.90 cente gitme ihtimali.3.44 dolar fiyetına göre 3.10 tl hedeftedir.Ne zaman peki yakın bir zaman.
mutluluktan aglamak istiyorum,
zafer sarhosuyum
hissemiz artmis ...
Yabancı fon faiz yükselince hissede satış yaptı.
Yerlilerde vergi avantajından dolayı faize geçti.faiz düşerse tekrar alıma geçerler.(bence) :cool:
Faizler düşebilir mi yarın görürüz.(ppk toplantısı)
http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...017/DUY2017-06
YTD
13/09/2017 17:02:43 JP Morgan, TCMB'nin yarın faizleri ve ihtiyatlı ifadelerini değiştirmemesini bekliyor
YTD
Doyçe ilk defa alışta uzun zaman sonra, 300 bin lot, gözüm yaşardı.
Bu hissenin en büyük speği iş yatırım ve finansmnala çalışıyor, 1.41 kapatacağını biliyordum, kapanışta 1.42 alış yazdım, spek 1.41 den kapanış yaptı. Rahat bıraksa 1.43 ten kapanırdı.
https://i.hizliresim.com/jQz9n9.png
zaten bunu anca yabancı fon yöneticileri görecek alacak götürecek bizimkiler mal anca değerine gelince görür anlarlar :D
2 gündür 1.43 ü geçmesin diye spek in yapmadığı kalmadı sayın viopunda dediği gibi kardeşim mal almak istiyorsan baskı buralarda kurulmaz mal kaybetmeye devam edersin anca buralardan adamlar incelerken bakıyorlar laps diye her yol isgyo ya çıkıyor istediğin kadar kas yükselen endekste baskı kurulmaz kendine zarar :D
hadi be artik.
hadi be
kanser ettin
niye bu kadar nazlaniyorsun.
Gel 1.60`a 1 ay orada takil.
Buralar niye ?????????
Yıl sonuna kadar beklediğimiz gelişmeler
Kule 3 ün kiralanması ya da toplu satışı (toplu şekilde İstanbul İş Kuleleri Kompleksi (Kule 2- Kule 3 - Kule Çarşı) 825.775.000 TL değerinde son ekspertiz raporunda)
Eldeki kira geliri alınan gayrimenkullerden satışlar
Tuzla Projesi başlangıcı
Üsküdar Arsası ile ilgili gelişmeler
Kadıköy Arsası ile ilgili gelişmeler
Kendi temennim şirket hisse geri alımı
hangimizin sulandırmıyor ki ama en çok speğin :D yemediğimiz baskı kalmadı bunu da ancak yönetim beklediğimiz gelişmelerin açıklamasıyla kırarız ne kadar hızlı o kadar iyi mesela katar emiri gelecekmiş yanında iş adamlarını da getirebilir gayrimenkul alımına uygun adaylar :D
Biraz önce birleşme iptali sonrası attığım bir mesajı gördüm "ilk hedef 1,60 yıl sonu hedef 1,80 yazmışım" hala gülüyorum kendime
Birleşme baskısı dedik, batık şirketi alıyoruz dedik ondan yükselmiyor dedik, birleşme iptal oldu,
Bilanço baskısı dedik, bilanço kötü gelebilir dedik ondan yükselmiyor dedik, bildiğim kadarıyla bilanço da çok kötü gelmedi,
Eee kardeşim bu kağıt neden hala 1.40-1.43 bandında borsa rekor üstüne rekor kırarken neden bir milim ilerlemedi?
Son 4,5 yılın aracı kurum işlemlerine baktım, iş yatırım ve finansmanın maliyetleri bizden aşağı değil. İş, finansman, y kredi, ak, garanti, finans, spekulatörün en çok çalıştığı kurumlar, zaten yapılan işlem hacimlerinden de belli, hala bu adam burada. Kurum maliyetleri ilginç, temettü ve bölünmeler, maliyeti değiştirebiliyor, asıl maliyet daha düşük.
https://i.hizliresim.com/rJd94P.png
https://www.emlakmetrekare.com/2017/...gmeye-basildi/
İŞ GYO KADIKÖY OTEL PROJESİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI!
Bizim borsada borclu sirkeye yatırım yapacaksınız temettü vs vermesin zara etsin , yatırımı olmasın .ornek tskb gyo.....