Bu arada bu birleşme olayı hemen agustos sonu falan olmiyacak.. daha var.. rızza bu toplu sahip oldugu usaslar ile bi show yapar. Sonra birleştirir . Show u bekliyoruz rızza.. ytd
Printable View
Bu arada bu birleşme olayı hemen agustos sonu falan olmiyacak.. daha var.. rızza bu toplu sahip oldugu usaslar ile bi show yapar. Sonra birleştirir . Show u bekliyoruz rızza.. ytd
Cok akillisin gs den ciktigimi anlamissin buravo heralde spek yazcam sana mi yazim ytdddd
Gs yi 22 lerden almaya basladigimda yazmistim 45 leri gorur diye senin gibi arkadaslarda yok gormez yok 15 olcak falan yaziyordu bende dussun alalim para cok yaziyordum bundan niye rahatsiz oluyorsun kardes ytddddd usasta isterse 0.10 dussun para var care var ordanda yapistiririz sen paranin tumunu gomdun heralde
Rodosa yakinimda ondan rodoslama yaziyorum ytdddd ergenim ama gs den kazandigim parayi sen bu kafayla zor gorursun borsada insallah usas dusmezde kazanirsin ytddddddd
Su hesabi bile yapamiyorsun paramin yuzde 20 sini baglamisim usasa yarisi giderse kalaniyla alir maliyeti indiririm eger hepsini yatirirsam dogru paramin yarisi gitmis olur ytddddddd
Tukasin 1.70 deki kopus hareketinin aynısını bu hissede görüyorum ne olacaksa bu haftada olacak en geç pazartesi...yrd değildir.
ben fiestacibo
Her ne kadar Uşas sağlam duruyor gözükse de; ieyho aşağı düştükce usaşcilarda her kademede % 2.25 Kaybediyor. Birleşme işleminden önce 0.41 altına satamaz. Çünkü birleşmi günü spk ya sunulan rakamın altında olamazlar. Sonrası her şey olabilir. Isyho& ieyho birleşmeden sonra % 35 daha aşağı salmıştı.ytd.
Rizada ekmek yemek zor dostlar. Yeşerecekmiş görünüp hep sömürür. Ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yüzde 9 yukarıdayız ,hani düşecek diyenler nerde ?? Daha ne olsun arkadaşım ,
Hadi oğlum riza ayrılsa gel.
ben fiestacibo
Yahu adam gelmiş 0.41 diyor ,arkadasım 0.41 olsa dahi ,usasın0.72 olması lazım ,kademeler arasındaki makas iyice açılmaya başladı ,daha önce 3 kademe ilken şimdi oldu 15 kademe ,20
Ye çıkınca boşaltırım malı
Birleşme tarihini bilen varmı yada en son tarih
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bayram tatili uzaması nedeniyle tahminen 20 -21 eylül madde tadilleri daha erken olursa farkedecekdir
31 ağustosa 1 hafta kaldı ,birleşme en fazla 1 ay içersinde tamamlanır
rızza perşembe cuma bayram harclığı verip, pazartesi salı ise ucurabilir.ytd
Realiter usas kaca duser ytddddd
Surekli duser duser diye diye cikartiyonuz hisseyi ytdddddd
Hagi2014, usaş düşmez, usaş düşmesi Rıza'nın işine gelmez. Rıza usaş yem olarak kullanıyor. Rıza usaşi satıyor, ieyho aşağı çekiyor. Birleşmeye elinde usaşla gireceklere usaş eliyle veriyor gözükürken ieyho eliyle fazlasını alıyor. Bu yüzden usaş dik duruyor. Ytd
Anladim sahol kardesim ytddddd
Arkadaslar birlesme gunu ilk seans serbest marj varmi bilen biri anlatsin ytdddddd
serbes marj 3 veya daha fazla gün kapalı tahtanın açılması neticesi olur net bilgim degildir
Sahol kardesim bende oyle biliyorum ama bakalim guzel bigun olur o gun ytdddddddd
Arkadaşlar bu hissenin birleşme tarihini tam net olarak bilen kimse yok mu? Birleşme sonrası ne olacak? Usas tahtası mı kapanacak yoksa ieyho mu? Yoksa ikiside devam mı edecek ? Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
http://www.twitter.com/mhmtizm
Borsanın PD/DD olarak en ucuz olan hisselerinden biri. Ayrıca uzun zamandan beri birleşme bekleniyor. Birleşme de sona yaklasıldı. Bayram sonrası birleşme olacak. Son bir ayda yabancılarda almaya başladı. Şuan için herşey olumlu. Pazartesi, salı ve perşembe yarım gün. Güzel şeyler olacak gibi YTD
Yabancılar derken...o dediğin hesap on yıldır kaç defa doldu boşaldı. Borsanın on yıldır PD/DD en ucuz kağıdı. Bundan sonra, bu usaş birleşmesini hazmettikten sonra birde ışıklar holding birleşmesi var. Kağıdı aşağı salar bir sene aort fiyat düşük ayrılma hakki fiyati oluşturur. Inşallah bu birleşme satın alma yoluyla olmaz. Olursa pamık eller cebe, bedelli sermaye artırımı. Buda madolyanin öteki yüzü. Ytd.
Citibank aylık ta 5.222.595 adet hisse almış.
IEYHO yu yıllardır takip ederim yatırımcısını en çok üzen hisse. Artık sevindirme zamanı gelmiştir belki. Sonuç olarak şirket yapısı sadeleşiyor. Sinerji ve karlılık artacaktır diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz. YTD
Usas, ieyho göre güvenli liman.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citibank almaya devam ediyor aylık görünümde 6.484.370 hisse almış. YTD
evet meksa ve citi de alımlar güçlü bu arada meksa usas alırken ieyho dan çıkış yapmış
aslında kağıtta birleşme oranına yönelik hareketler olmaması biraz kafa karıştırıcı 1,64 lük oran burdan gerçekleşse bile usas0,75 üzerine atmalı ancak ieyho geçen hafta 0,50 üzerinde olduğunu düşünürsek yüzde 10 a yakın düştü. birleşme gününe kadar ya da birleşme gününün açıklanmasına kadar buralarda oyalanmaya devam edebilir de
31 ağustos ayrılma hakkı neden son gün ?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha sonra hisseden birleşme olana kadar çıkılamayacakmı?
yanlış bilmiyorsam 31 ağustos genel kurulda itiraz edip şerh koyanlar için son ayrılma tarihi..
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkmalımıyız 😉