0.61 ustune atıp kalırsa 0.63-0.65 ve 0.68 olası ytd
Printable View
0.61 ustune atıp kalırsa 0.63-0.65 ve 0.68 olası ytd
tüm gyolar gitti bu neyin baskısı artık kop
0.65 ustunde kalmalı bugün 0.70 muhtemel olabilir
Bu hafta 68 üstünde kalırsak hızlanırız
http://flashresim.com/upload/MTVkNzM4OTZkNmNjZGE.png
062'ye kadar bastılar,peşi hooop 70 üstü...0.49 maliyetlilerimi 0.61 postalamıştım tekrar 70 çekmişti,pişmanmı oldum sattığıma,hiçte olmadım,çünkü zirve sonrası hep geri geldi,63 topladık 69 pozisyonundan postaladık gittik.
0.75 ustune atıp kalırsa tavanı test edebilir yarında 1.00 muhtemel ytd
0.85 yola devam ediyor bugün inşallah 0.85 ustune atıp kalırsa tavanı bugun gösterir 0.85 ustu ivme kazanabilir ytd
bugun tekrardan 0.83 ustune atıp kalmalı kalmazsa ve 0.77 altına sarkarsa 0.75-0.73 ve 0.71 gündeme gelme olasılığı olabilir ytd
Kim ve neden bastı bu kadar
0.87 den 0.71 e kadar tam 16 kademe geri geldi buralardan bir tepki hareketi beklenebilir ytd
0.74 üstüne atıp kalmalı kalırsa ivmelene bilir ytd
0.73 ustunde kaldıkça yukarıya devam etmesi muhtemel ytd
Merhaba derinlik paylaşabilirmisiz.
https://resmim.net/f/cwLe5I.jpg
0,71 üzeri hedef 1 tl
Bu zararla nasil 1 tl olacak ?
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan sonra küçük yatırımcıya mal iteleme niyetinlz yok sanırım !
0.80 ustunde kaldıkça 0.82-0.84-0.87 ve 0.89 test etmesi muhtemel olabilir y.td
Ağır ağır çıkacaksın, bu merdivenlerden. Ardında ağzı açık yatırımcı bırakarak. Ve bir zaman bakacağız...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugun 1.00 ustune atacak gibi
Yarına insallah
Metroda tutturdun bugün [emoji1]
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global yani mehmet kutman kkağıdın gitmesine engel mi oluyor ? ayıp değil mi ? , borsa oynuyorsun işine gücüne baksana
mehmet kutman patron gibi patronlar hisse geri alımı yapArken sen satıyorsun ayıp değil mi
Yoksa İmtiyazlı olmayan şirketi gözden mi çıkardın
PEGYO bugün ortalama 0.905 tl fiyattan toplam 2.789.110 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde taşınan açık bulunmamaktadır, açıkçılar para kazanmışlardır,
ikigündür hareket yok veriyorlar 0.86 aşağıya kırarsa 0.84-0.82-0.80 ve 0.78 desteklerin test etmesi muhtemel olabilir ytd
Ben de istiyorum destekleri bir bir kırsın biraz daha uygun yerlerden alım fırsatı versin ...
kimse yok mu burda ? herkez kaçtı mı?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurt dumanlı günü sever aman ha dikkat edin hacimsiz birkaç kademe çıkartıp ardından mal basmasınlar.alıcıların satıcıların takasın bir önemi yok.kumarcılar ve yasal hırsızlar için her yol mübah.demem oki dikkatli olun.her şey olabilir özellikle bunun gibi asaletsiz ve soysuz kagıtlar her şey beklenir