Özelinize mesaj atmıştım. Sorunuzun bir iki dakika sonrasında. Bakma zahmetinde bulunsaydınız ya da becerebilseydiniz görürdünüz ne demek istediğimi. Şimdi biraz utanmış olmanız gerek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
An itibariyle Acsel vertuya yetişti işlem hacminde tahtasıni izleyin Ata da mal almaya başladıysa Verus tahtaya sahip çıkıyor ilginç şeyler oluyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibariyle vertu yu geçti valla😀😀😀
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...acde1219e9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7b0abd7ea5.jpg Forumdaslar durum bu degerlendirmek size kalmış
Panda denen kişi ne paylaşmış bizimde öğrenme şansımız varmi? Nerde paylaştıysa bakabilirmisyiz tesekkurederim
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu temettüler ne zaman hesaba geçecek yav...ulan yoksa temettünundemi üzerine yattılar :kahkah:
Soyguncu bunlar
Bu panda manda hikayesi nedir arkadaşlar? Suyu bulandırmak niye böyle? Vertu yeterince üzdü yatırımcısını.. bundan daha kötü ne olacak? Çoğu kişi zaten %50 zararda. Endeksin getirisinden mahrum kalmak da cabası. Madem elimizdeki lotları almadan çıkmayacak. Kıllık değil mi ben de toplamaya başladım. Vadem de 5 yıl...
YTD
Oh yav ne güzel iş..bizim spek kendi kendine kademelere koyuyor aliyor satiyor bişeyler yapiyor :) :) bakalim nereye kadar sürdürecek bu işi :kahkah:
2.70'e kadar kademeler boş sayilir
Speğimizin huyu bu alıştık...
Günlerce 3 kademe yukarı 5 kademe aşağı takılır sonra hop dip yada tepe...
Sabır lazım buna huyunu anlayınca beklersiniz sıkılıp nasılsa yukarı basacak milleti toplamak için:shh:
yatırımcı iliskilerine telefonla ulasınca mail atın. birde yatırımcı oldugunuzu ispatlayın deniliyor. böyle bir uygulama simdiye kadar hicbir sirkette görmedim. zaten cuzi olan lotumuda bu konusmadan sonra sattım.
bilanco icler acısı durumda. işler hem yarım yamalak kalıyor. sonuclanmıyor.
SPK ya yakın olan kişiler varsa bu şikayetleri dinleyip işlem yapmaları gerek. Cafein ile Smartx deyip yatirimciyi dolandiriyorlar. DOLANDIRICILIK SUCU ICIN SPK GOREV BASINA.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen piyasa dolandiriciligi yapılıp olmayan yada arz edilmeyen ama edicez deyip Cafein gibi bir yılı aşkın insanların parasını gasp ediyorlar.
Soru sormak için değilde toplu küfür etmek için aramak lazım aslında bunları :yes:
Arkdaşalar en son iştiraklerle olan haberler vardı . Noldu onlara?
Birde vertu marka telefon üreten Hakan Uzan'ın sahip olduğu şirket üretim durdurma kararı almış . Bizim vertuyla alakası Yok dimi ?
:))))))) bence de öylede bizimle birşeyler geçmeye çalışmış sanırım arkadaş!Aslında sorduğu sorunun cevabı kendi içinde hakan uzan ın sahip olduğu şirket diyor sonrada soruyor alakası varmı diye ama iyi benzerlik olmuş böyle marka hala var ise oda sanırım ti yapmış bizimle işi gücü olmayınca :)) geçin dalganızı bakalım!!!İyice maymuna ve yavşağa sardı bu iş şirket sahipleri!Kendinize gelin biraz şeref maskenizden takın! Olmuyor bukadarda!
Hahahah kesin dalga geçmiştir :)
Vay!... Vertü elektroniğe geçmiş ha. Teknoloji hisseleri bu gün iyi gidecek yaşadık :halay:
Bu saçma hisse yüzünden herkes işi deliliğe vurmuş. Bu da iyi bi şey aslında :)))
Usandim artik nasil bi hisse bu bekle bekle degisen bi sey yok
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suyunu çıkardılar evet iş bu noktaya geldiyse dip burası o zaman.. bıkkınlık verdiği nokta 2.64 den toplayalım devam
Toplamiyorum kardeşim tmm al senin olsun yazdık bastı senin inadın galip gelmiştir eyvallah ben kaçar verdim çıktım
Bu senette 3,50 üstü kalıcı olmadıkça umut içinde olmayın arkadaşlar.3,18 gören senet bilanço kötü bahanesi ile patır patır 2,74 geldi bir de temettü geyiği vardı alın size dediler 0,95 kuruş oysa adamlar tepeden 40 kuruş bastılar.Bu bağlamda bu senedi taşıyarak adamlara kasa görevi yapmış oluyoruz sanırım :(
Ytd.Değildir.
Allah bu hisseyi bu hale getirenin tez zamanda belasını versin!
2.64 den verip alttan koymayı başardık cok zarar etmedim ama acselin karını yedik burada bir yerde durması lazım 2.62 dir inşallah durağı
Komşuda pişer Vertuya düşer mi?
23.08.2017 18:43
***VERUS*** VERUSA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı Standard Enerji Üretim A.Ş.'nin sahip olduğu maden ruhsatlarından Adana Tufanbeyli Boksit madeni sahasında yapılan sondaj çalışmalarından elde edilen veriler doğrultusunda maden sahasının işletmeye alınmasına, bu kapsamda işletme tesisi kurulması dâhil gerekli tüm çalışmalara başlanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
Verusa Holding A.Ş.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627291
BIST
Koskoca maden çıkarımı...elbette düşerse..ama patron ısgyo gibi olursa eksi kapatır...asla y.t.d.
Iyı de son cumleniz olmadı. Siz neden buradasınız ?
Son cümlem adamlara kasa görevi yapıp adamları fonluyoruz!Bu cümlem mi olmadı!?Gerçek bu!2 yıldır durum bu!Eksi de senet en ekside halka arz fiyatında geçen yıl 30 kuruş ve bu yıl 0,95 kuruş temettü!!!Buna karşın Milyon lot mal yedi! Şimdi analiz yapın tekrar düşünün!Ben niye buradayım!?Umut yani koca bir hiç zaten buna hayıflanıyorum!Ana maliyetim 2,20 seviyeleri!Ama neye yarar???Cevap verin!Aptallıktan başka???Cevağ verin 2 koca yıl taşımışssın ana maliyetin 30-40 kuruş yukarısındasın!!!Halka arzda 2,46 almışım-2 ay sonra 5,50 satmışım 5,25 ortalama yerine koymuşum oda bana! Geçin bunları yaptığım yatırımcılık değil yada borsanın en çakal,en pis patron senedinde tufaya gelmektir benim başıma gelen ve Allah belasını tez zamanda versin kuaför nihonun!Gerel patronuna çaktı şerefli,sonra anel grup da buna çaktı ! Bu şerefli de bize kaktı.Bu kadar basit.
Ytd Değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...badcb3f583.jpg Birde bu var açıklama baska kap haberleri de cikarsa pozitif olacağız
Yatırım sermayesi şirketi vertu acaba madende hic mi payı yok
borsa 110 bini de gördü vertu 2.60 çok ah aldılar daha da iflah olmaz bu şirket ve yöneticileri...