Eskilerden biri olarak Size katılıyorum sayın Serkan74
2016 Temettü öncesi 1.07 satmaya çalıştım gitmrdi
2017 Temettü öncesi 1.05 satmaya çalıştım yine gitmedi.
2018 Nasip diyorum.
Printable View
arkadaşlar cahilliğime verin ama birşey soracağım. isyat satım emiri veridğimde %10 vergi kesintisi gözüküyor fakat isctr için %10 vergi gözükmemekte sebebi nedir?
Teşekkür ederim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ocak ayında tavan görecekmiyiz acaba onu deyin.15-20 arası
Temettüye daha yaklaşık 80 gün var.
Sayın ihsanokur, bu verileri matriksten aldığınızı düşünüyorum, eğer bloomberg veya yahoo dan bakarsanız değerlerin farklı olduğunu göreceksiniz;
4 Ocak 2013 ISYAT 1.15
3 Ocak 2014 ISYAT 0.98
2 Ocak 2015 ISYAT 1.05
4 Ocak 2016 ISYAT 0.91
3 Ocak 2017 ISYAT 0.97
Enflasyon karşılaştırması yaparken bu verileri almak kanımca daha verimli bir sonuç çıkartacaktır.
Saygılarımla...
kullanmak isteyenler için
tr den yasaklanmıs borsa derinlik açılmıyor galiba ama şunu yaparsanız gösterir.
Vpn ile farklı IP adresinden giriş yapabilirsiniz.
Cep telden VPN uygulamasını indirin ve ülkeyi farklı yapın, sonra siteyi açın
http://www.borsaderinlik.com
evet size bol kazançalr arkadaşlar b en okuttum elimdekileri
beni ararsanız ieyho da olucam işyat istediğim seviyeye geldiğinde dönerim.kendinize iyibakın bol kazançlar herşey gönlünüzce olsun.hakkınızı helal edin.
Bence bilançoya 1.05 ila 1.07 arasında gireceğiz.Eh iki ayda yüzde 2 faiz farkını düşelim.Daha 6 ila 7 kuruş artış bekliyorum ben 2 ayda.Ha bilanço gününden 1 gün önce tüm olay fiyatlanmış olur o başka.
Gerçi borsada ana kural karda olmaktır.Tali kuralda 1. kuralı unutmamaktır.Zarar olmadığı müddetçe her karar bence doğrudur.İsyatın güzel yanı yeterince bekleyen tüm yatırımcılarının yüzünü güldürüyor.Zaten al sat kağıdı değil uzun vadeli düşünmek lazım
Ben asıl gayrımenkuldeki çöküşle beraber uzun vadeli borsada kağıt biriktirmeyi düşünen her renkten yakalı arkadaşların radarına gireceğini düşünüyorum.Tam uzun vadeli birikime uygun kağıt .
Adam esigi %13.5 koymus, zamanlamasi ilginc degilmi ?
Evet bence etkisi olacaktır.Artık hayırlısı.Borsanın en sağlam ve dürüst kağıdı olduğunda herkes hemfikir.Ayrılanda uygun yerden gene gelirim diyor.Bugün alanlar kaçtan satmayı düşünürler. 6 ay sonra zararına satarlar mı artık onlar zamanla görülecek olaylar
Analistler ne yapacak, 115 Bin endekste saglam diye Banka hissesimi alacak ?
Aldi diyelim, ne verecek yil sonunda ?
% 2.
ASELS aldi koydu, ne verecek %1.5.
Bu kazanclarla emeklilikte hava alir katilimiclar.
BES fon yoneticisi bunu dusunmek zorunda.
Evet bence de kesinlikle etkisi olacaktır.Hatta bu yıl kağıtdaki geçen yıllara göre erken yükselişte etkisi olmuştur bile.Ben bilanço ve temettü günlerine yakın bir yükseliş dalgası daha bekliyorum.Dalga boyunu ise bekleyip göreceğiz arkadaşlar:))))))
Valla sayın hısım borsada para kazanmaktır amaç.Aylık faiz yüzde 1 ,faiz ve dolar artışının üstünde gelir sağlayan, enflasyona yenilmeyen her yatırımcı amacına ulaşmıştır benim aklımca.Ha bana sorarsanız temettüye kadar bir dalga boyu daha olacak.İki ay daha yükseliş olacak.Benim hesabıma göre de 1.05 ila 1.07 gibi temettüye gireceğiz diyorum:)))))))
ben kaçar servis kaçacak yoksa herkeze bol kazançlar hayırlı akşamlar.
Girmezsek de alırız temettümüzü, yazı bekleriz sıkışan bıkan olursa lotumuzu artırırız:))))))))
Aynen sayın hısım yalnız ben grafikleri inceledim eski yılların bazılarında o düşüş olmamış.Bu yıl benim zannımca değişik bir yıl olacak hem memleket için hem ekonomi için hem iş yat için.
Kalvin, yuru git servis kacacak..:he:
Sadece ilk primleri toplamı 17 milyar TL olan milyarlarca TL’lik BES’in, piyasaya açık kısmı hepi topu 100 milyon olan bu hisseye talebi olsa ne olur olmasa ne olur.
Sanırım herkes gönlünden kağıt yürüsün gitsin istiyor bunada sebep yaratıyor kendince.
Hissenin bir yıl boyunca toplam işlem hacmini toplasanız belki 150 çok sıksanız 200 milyondur. Yani bir lot hisse altı üstü iki kez işlem görüyor koca senede. Bunun manası millet elindekinden memnun demektir. Böyle hisseye BES el atsada bir şey çıkmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum. Zaten, BES için çooook ama çok küçük bir şirket bu.
Tamamdır arkadaşlar diyen gitti.Laz fıkrasındaki gibi mesela dedik diyelim gitsin:)))))))))))