Hahaha baktı endeks düşmüyor
Eeeeh başlarım ben basıyorum dedi bastı
Baş la bas
Yarısını satmıştım alttan misliyle alacam biraz daha bas
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hahaha baktı endeks düşmüyor
Eeeeh başlarım ben basıyorum dedi bastı
Baş la bas
Yarısını satmıştım alttan misliyle alacam biraz daha bas
Bu adamlar Afrika'da sıkıntı yaşasa
Gidip yeni Afrika ülkelerinde iş yapmazlar
Anlaşmaların teminatı da var
Şekerden işlem yapan basıyor
Başka satan yok
Bas la bas
Genel kurul tarihi ile ilgili kap düştü, Kar Payı Ödemesi kısmını en sona Evet yazıp subliminal yapmışlar, sürpriz yapıp verirmiş bir de :)))))
Aksa Enerji Üretim A.Ş. 2019 Yılı Olağan Genel Kurulu Hk
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim - AKSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
Genel Kurul Tipi : Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi : 2019-01-01
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi : 2019-12-31
Karar Tarihi : 2020-06-22
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi : 2020-07-16
Ülke : Türkiye
İlçe : BEYKOZ
Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Toplantının açılışı, Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın seçimi
2 - Genel Kurul Başkanlık Divanı'na toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda yetki verilmesi
3 - 1 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bağımsız Denetim Kuruluşu Raporunun özetinin okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması
4 - 1 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait konsolide finansal tabloların hesaplarının okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2019 yılı hesap dönemi faaliyet, işlem ve hesapları ile ilgili olmak üzere ayrı ayrı ibrasının görüşülmesi ve karara bağlanması
6 - Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde 2020 yılı hesap dönemi bağımsız denetimi için yönetim kurulu tarafından yapılan bağımsız denetim kuruluşunun seçimi teklifinin görüşülmesi ve karara bağlanması
7 - 2019 yılı hesap dönemi karının kullanım şekli, dağıtım miktarı, şekli ve tarihi hakkındaki Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması
8 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi haklarının belirlenmesi
9 - Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanunu’nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi
10 - 2019 yılı hesap döneminde Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri’nin 1.3.6 numaralı maddesinde belirtilen işlemler hakkında genel kurula bilgi verilmesi
11 - 2019 yılı hesap döneminde Şirket tarafından yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi ve 2020 yılı hesap döneminde Şirket tarafından yapılabilecek bağış ve yardımlar için üst limit belirlenmesi
12 - Sermaye piyasası mevzuatı uyarınca 2019 yılı hesap döneminde üçüncü kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotekler ve elde edilmiş olan gelir veya menfaatler hakkında bilgi verilmesi
13 - Görüşler ve kapanış
Gündem Maddesi - Kar Payı Ödemesi : Evet
-KAP-
Genel kurula katılayımda cemile sorayım, Şirket 10 yıldır halka arz fiyatının altında ve dolar bazlı paramız neden pul oldu diye sorayım..
Burası sabır yeri
Maydanoz bugün sana ders olsun ....
Tam beklediğim gibi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...38#post4536538
Bizim maydonozun gazi kaçmış, korkup altına yapmış mali satmış:) ulan hani usttaddin... hani bu piyasanın piriydin??? Meydanı boş bulunca yazmak kolay... neyse patatesler teker teker dökülsunler biz bize yeteriz
Yaws arkadaş sapla samani ayırt edin artik!!
Onlarda biliyor tutamayacağını
Ama vadesi kısa olan tez canlı olanların mallarını toplamaya çalışıyorlar
Ben 2.30-4.00 hareketinde de beklemiştim yine beklerim.
4 saatlik görüntü..
Ancak teknik açıdan bunun meselesi 75 cent(5.15 civarı) ve altında çöp konumunda; hem 200 haftalık ortalama hem de yatay seviye.. Diğer taraftan mesele teknik olsaydı, gelen haberler oraları geçmek için yeterli sebeplerdi..
Hissede haziran ayında yapılan işlemlerin ortalaması 4.87 ve kademeler 15m lot civarı artıda.
Cuma günü 1.5m lot civarı 5.10 dan satılan mal yarın kimin takasından düşecek bakalım..
Grafiğin altında da son 1 aylık takas değişimi var..
https://pbs.twimg.com/media/EbJrYQyX...jpg&name=large
https://i.imgyukle.com/2020/06/23/Cg4x2G.jpg
Farkında bile değilsin, zavallılığını sergiliyorsun. HLGYO'da maliyetim 65 kuruş idi. Yazıyla "Altmışbeş" :) An itibariyle OZKGY'dayım. İyi izle, AKSEN ile kafa kafaya geldiğinde bu mesajı alıntılayacağım.
Lanlı felan da yazışma. Gazı kaçma, altına yapma vs... Şikayet de ettik ama silmemişler; demek ki bu türden sataşmalar hoşuna gidiyor yöneticilerin, reyting mevzusundan. Fırsat bu fırsat ara ara rahmetli olmuş cennet mekan büyüklerime de küfret için rahat edecekse. Mesela sık sık KOÇ felan de, hatta çok rahatlamak istiyorsan tam açık yaz. Harfleri uzata uzata...Tepe tepe kullan bu konjonktürü.
Bizde mi yazalım nerede ne işlem yapıyoruz diye?!
Şöyle özlü bir söz okumuştum:
Çorba kazanı çorba yolunda dökülür;
kuzuyu yardan uçuran bir tutam ottur;
gün gelir kuzu çevirme peşinde olanlar, çorbacı kuzuya bir tutam otla şişi takar çevirir :))
Cuma tahtayı boyayan T isbank
Cenabet benim galiba Tüpraş aldım eldeki nakitle, buradan endeksi döndürürsem helal olsun[emoji23]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoyyy ortaklar nörüyonuz yaw :) Keyifler yerindedir umarım.. Daha önce 4'lerdeyken paylaştığımız şahin kalkış formasyonunun büyük abisini grafiğe işledi çok sevgili spek efendimiz.. Bakalım bu sefer yine hakkını verecek mi göreceğiz.. Çok yırtınıyor garibim kimse kazanmasın diye ama öyle 3 kuruşa 5 köfte yok çorbayı beraber içeceğiz :) Bol kazançlı günler..
https://i.hizliresim.com/xcDYv7.jpg
Ulennn cemil..
Haftalık grafiğe baktığında bariz negatif uyumsuzluk, ikili tepe var ve teknik olumsuz bence. Tekniğe baksaydık pembe çizgiler altında satmış olmamız gerekirdi.. Hisseyi tanımayan herhangi bir teknikçiye bu fotoyu göstersen benzer şeyler söyler. Alttaki de dolar bazlı haftalık, çizgileri hiç değiştirmeden mavi 200 haftalık ortalamayı ekledim..Orada da nu+ikili tepe..
Borsada son 10 bin puanlık ralliyi phiç ettiği ve temel beklentilerle bu hissede bekliyorum şahsen; yoksa teknik açıdan 75 cent altında çöptür bu hisse..75 cent üzerinde kapanışlar başladığında ise orta-uzun vade yüksek teknik potansiyel ortaya çıkar ..
Hissede yatırımım mevcut olup, asla al sat tavsiyesi değildir..
https://i.imgyukle.com/2020/06/25/CD5piG.png
Dolar bazlı
https://i.imgyukle.com/2020/06/25/CDIfHQ.png
Aylık grafiğe baktığımızda da net pozitif uyumsuzluk var.
Temmuz en geç ağustosta macd usd de sıfırı keser
https://i.hizliresim.com/CV6ZGt.jpg
Hangi vadenin dediği olacak acaba
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylıkta negatif bir görüntü olmasa da, 2018 tepesi sonrasında 2014 ve 2016 dipleri arasındaki gibi net bir pu yok bence. Bana göre pozitif olan nokta sizin de grafiğinizde gösterdiğiniz takoz. O takozun önündeki takoz da 75 cent..
Günlük grafikte MACD, 0 üzerinde; ama orada da ikili tepe+nu mevcut. Son dönemde gelen haberler sonucu oluşan hızlı hareketler, bu negatif uyumsuzluğun ana sebebi aslında. O yüzden yatay seviye olan 75 cent in kırılımı bana daha önemli geliyor. Endeksin bu kadar pozitif olduğu bir dönemde, zaten müsait olan temel yapı ve gelen haberlerle burayı rahat geçmeliydi bence.. Ama frene basıp baskıya devam ediyorlar; yoksa niyetleri gerçekten hisse satmak olsa, TL grafikteki çanak tepesi ve dolar grafiğinde yatay açıdan önemli olan bu seviyeyi parçalar geçerlerdi. Tabi bilmediğimiz negatif bir durum olmadığını varsayıyorum. Sektör rasyoları:
https://i.imgyukle.com/2020/06/25/CDGY1A.png
Belkide günlük ve haftalıktaki görüntüyü kasıtlı bozdular; çünkü hisse toplamak için aşağı fazla saldıklarında oyuncular geliyor ve bunların kademecilikten 1 senede kazanamadığını 2-3 haftada tokatlayıp gidiyorlar :) Ben genel manada pozitif olmasam hisselerimi satar çıkardım zaten; çok daralınca azını satıp trade ederek kendi gazımı alıyorum.. Sabredip doğru bildiğimizi yapıyoruz; olumlu-olumsuz sonucuna da razı olacağız artık :)
Dolar günlük:
https://i.imgyukle.com/2020/06/25/CDXccR.png
Kâmil nerdesin gelsene 1 şey denicem
ZOREN ci bir çocuk vardı nerelere gitti, ceza mı aldı yoksa. Ara ara gelir milleti KOÇ'lar giderdi. 1.35 lerde burun kıvırdığı kağıt 1.88. Yüzdesini Cemil hesaplasın. :)
Hesapla ortağım, millet hesap görsün. :kahkah:
Yarın veya önümüzdeki hafta 0.75 cent dirençini kırabilir diye düşünüyorum hayırlısı !!!
Uzun zamandır (2.80) Aksen yatırımcısıyım.
O zaman da çok ucuz bulmuştum şimdi de çok ucuz buluyorum.
Kendi kendime soruyorum. Defter değerinin altında işlem gören bu seviyede bir şierket var mı diye, gerçekten şu fiyatlar komik .
kalıyor.
Favök karına göre değerleme yap ucuz
Maddi duran varlıklarına göre değerleme yap ucuz.
Özvarlığına göre değerleme yap ucuz.
Nereden baksan ucuz.
Diğer enerji şirketleri ile kıyaslıyorum yine ucuz. Hele öyle borçlu enerji şirketleri var ki, faaliyet karı ile o borcu nasıl ödeyecekler merak ediyorum. Çoğunun Bedelliden başka şansları yok bence.
Neden ucuz cevap bulamıyorum. Ben de uzun vade tutarım eninde sonunda değerini bulacaktır diye düşünüyorum.
ÖNEMLİ NOT: Şahsen uzman değilim, sadece kişisel tecrübelerime dayanarak gözlemlerimi paylaşıyorum. Bu nedenle yatırım yaparken yazdıklarımı temel almayınız. Kısaca;Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Şeker yatırım da ki çapsız alttan aldıklarını
Üstten veriyor
Al sata devam iyi para yaptı
Kabus gibi çöktü kağıdın üzerine
Yok mu bir babayiğit şunu donsuz bırakacak
Kağıt gitmesin diye bir taraflarını yırttın
Neyse unutmayız
Dün kapanışa doğru Aksen "zoren gelsene bir şey deneyeceğim!"
Bugün kapanış sonrası "Maalesef başaramadım, ben koca bir ..öt olabilirim, ama enjsa %0,08 farkla beni geçti!"
O değil, geçenlerde hodri meydan herkes göndersin extreleri dedi. Herkes gönderdi Cemilcik tıss !. Neden çünkü basan oydu. Kaptırdı malı, sonra gitti 15 kuruş yukarıdan geri aldı. Gelmiş bana kızıyor.:)
Size katılıyorum üstad, ortaya bir laf attı sonra kayboldu.. Saati uymamıştır belki, arada öyle diyor ya :)) Gerçi o olay sonrası merry den falan işlemlerin epey kısmını yapanın bu olduğuna kâni oldum..
Bize "şurada 5-10 önemsiz kişisiniz" demeye getirdi zamanında, anlaşılan kendinde epey mal var ama zihniyet küçük. Tahtayı sürmeye, ya gücü yok ya da patron Roko ya dönüşecek diye tırsıyor.. Anca forum köşelerinde algı yapıp 3-5 kademe peşinde koşuyor..
Bugünkü enerji rallisine katılmamasının tek sebebi insiderların hisse satarak baskı kurması olduğunu düşünüyorum. Bu hisse ne zoren ne de odaş ile kıyas kabul edecek 1-2 TLlik bir hisse değildir. İsterse odaş ve zoren 5 aksen 2 TL olsun, hepsinin ederi belli. Zamanımız, sabrımız ve paramız yeterse göreceğiz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.