İyi ki 2 gün önce 0.23'ten alıp 0.25'ten satmışım. Bir daha da bulaşılmaz...
Printable View
İyi ki 2 gün önce 0.23'ten alıp 0.25'ten satmışım. Bir daha da bulaşılmaz...
buradan 18e gider mi ? yoksa seans sonuna 0.8-0.9 a çekermi tahtacı ?. endeks 1.160 tutunursa biraz alım gelir endeks e yoksa endeks de 1.120 hedef olur işte o sıkıntı tüm grup için
Bunların sülalesini bulursanız banada getirin,bende sizin yaptığınızı yapmaya karar verdim.
Allahınızdan bulun, sattım artık bir daha ihlas ile ilgili ne ticaret yaparım nede hissesine bulaşırım.Hakkımıda helal etmiyorum.
R taban 1.09,tüh bu kötü oldu 0.1 bekliyordum,zaten biraz sonra tahtası kapanacak.:oleyo:
tam bir ihlas bedelli kepazeliği yaşanıyor. kimler göz yumuyor, kimler bu rezilliğe müsade ediyorsa umarım Allah ından bulur
İhlgm nın anasını buradan satanlar yarın üzülecek gibi geliyor bana
Halbuki anası çok güzel hale geldi...
Danaları olanların alması için(zaten başka çare kalmadı) yarın anasına yukarı moral bile verebilirler...
Seans kapandı
350 milyon taze kan bir şekilde bünyeye enjekte edildi.
Bunlar sonrası ihlâsı da bu şekle getirdiğinde yine çalmazlarsa (çalmazlar diye düşünüyorum) çok iyi yerlere grup gelebilir
Yarın ola hayrola
Yatırım tavsiyesi içermez..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oldu şimdi başarılı oldu mu bedelliye katılım yoksa beddualar tuttu mu?
Eğer 02.11.2020 Pazartesi bedeliye kadar hisse fiyatını 1 yada ona yakın aşağı basarlarsa,bedelliye katılmama kararı aldım.Zira hiçbir albenisi kalmayacak,birde katılarak bu iblislere para mı kazandıracağım.Kendi adıma enaz 1,20 ve üzeri olması gerek bedelliye iştirak etmem için.İnşallah adam olur ve hisseyi hak ettiği yere çekerler.kesinlikle ytd.
Elimizde kalan R'leri bu sabah bedelliye çevirdik bize kol gibi girdi:oleyo:...neyse beklesin bakalım bir müddet,zaten anında E'ye çevirmişler,sanki acelesi varmışlar gibi,gerçi bedavaya getirdik kuyas sayesinde 20 k kuyas karı 50 kağıt yapar net olarak,buda onu karşılıyor,tabiki zarar yazdığı için kendimizi öyle avutuyoruz,kara geçmek için 1.40 olması lazım:notr:
Bilemedim... Siz daha iyi bilirsiniz... A1 capital rüçhanların çoğunu toplamıştı, şimdi satmaya devam ediyor. Belki de topladığı rüçhanları hisseye çevirdi, şimdi de onları satıyor. Belli olmaz. Ama onun sattığını Merrill toplamış bir miktar, bugün için...
Merrill alımları coştu, 4 milyona yaklaştı. Bugünü fırsat bilip tavana giderse şaşırmam...
bunlar bu saatten sonra kolay kolay çıkış yapmaz.bu kadar bedelliye katılım varken bu iblisler bizim burnumuzdan dökecek belli.Endex azıcık aşağı salınca hemen ayak uyduruyor iblisler.Sebep ky dökülsün..
26 Ekim 2020 Pazartesi tarihli işlemlerin takası 30 Ekim Cuma 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.
27 Ekim 2020 Salı ve 28 Ekim 2020 Çarşamba tarihli işlemlerin takası 2 Kasım 2020 Pazartesi
tarihinde gerçekleştirilecektir.
O nalet olasıca Merrill tahtada cirit atıyor,var bi bildiği galiba...2.25 yapan atlas bugün 1.51 gördü,53-55 arası sildik süpürdük,bugün 1.80 gösterdi,ama elde çok az vardı bürütte olduğu için,yarın hesaba geçermi bakalım yarım gün olduğu için,1.80 çok iyi fiattı,kuyasda fena değildi,bunda beklentim 1.40 ve üstü,burayı mecbur görecek,atlas kadar içi boş değilya...ytd.
Ne güzel bedelli paralarınada kondun hadi yap 30 üstü:seyt:
bu nasıl iştir hem paramızı alıyor hem elimizdeki hisselerin değerini düşürüyor ulan sermayene para verdik birde cezalandırıyorsun bedelliye giren etra para koymuş o yatırımcı ödüllendirileceğine cezalandırılıyor bundan sonra şirketler bedelliden naaah para alır artık
Refeba hocam, eğer Pazartesi günü de rüçhan alım satımı yaptıysan (ki sanırım yaptın, zira bedavaya getirdiğini belirtmiştin), bu durumda rüçhanların takasları en erken Cuma günü doluyor (bu haftaki Cumhuriyet bayramı özel durumundan dolayı). Yani en erken Cuma günü talimat verebiliyoruz. Lotların hesaba geçmesi de Pazartesi'yi bulur...
Yavaş yavaş .90 lı rakamlara gidiyor.Allah bu zalimin elinden kurtarsın.paçayı bir kurtarabilirsem bir daha yanından geçmem.Dediğimin arkasındayım,hisse 1 li rakamlara gelirse bedelliye katılmanın hiçbir mantığı yok.Çünkü bedelli sonrası daha da aşağı salma olasılığı çok yüksek.Bu zalim bize para kazandırmayacak belli oldu.Mübarek günde Allah sana biraz vicdanlı olmayı nasip etsin mücahitören..Herkesin mevlid kandili mübarek olsun.ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançosu ne zaman açıklanıyor?
Eğer daha aşağı salmıyorsa tamamen yatırımcıların bedelliye katılmayacağını adı gibi bildiği için güya endexe direniyor.İnşallah haftaya endex toparlar hissedaşlar,aksi halde bu iblis çok fena şeyler yapabilir. Tamamen kendi düşğncem olup alsat tavsiyesi olamaz.Yıllardır kanımızı emdi,inşallah bukez bizi yanıltır.İnşallahhhhh!!
Katılıp da lotları hesaba geçen var mı?
Ben rüçhan almadım,var olan rüçhanlarımıda salak gibi satmadığım için mecburen bedelliye katılacağım,eğer pazartesi akşama kadar 1.10 altına salmazsa iblis!!!
Evet bugün lotlar hesabıma geçti.
Bu iblis ne Allahtan korkuyor nede kanunlardan.Resmen yatırımcının kanını emiyor.Allah sonumuzu hayr etsin..
İhlas gurubu DEMİRİN TUNCU İNSANIN PİÇİ gibi biryapı
Biliyorsunuz iblisi satsaydınız ruçhanları keşke ilk gün iyi para etmişti.
1.27,hadi yap bi tavan.
Biraz Rüçhan da almıştım. Hepsi bugün lota döndü. Bugünkü hareketleri sürpriz oldu. Bakalım sonu nasıl olacak...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyecana gerek yok, İHA halka arz ve bedelli haberi nedeniyle kardeşlerini takip ve taklit etmeye çalışıyor...