A1 capitaldan biri çıktı bizimle aynı kafadan....50 bine yakın alabiliyor...ben kadar olmasa da....arasıra dengeliyoz birbirimizi...
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
A1 capitaldan biri çıktı bizimle aynı kafadan....50 bine yakın alabiliyor...ben kadar olmasa da....arasıra dengeliyoz birbirimizi...
a1 deki hep vardi. ama gunluk takilirdi. iyi trade eden sogukkanli birisi. sermayesi iyi cogu zaman tasiyor birkac gun sobra iyi fiyatttan satiyor. ama son zamanlardab gunluk takilmaya basladi. gunun en dusukleri isyapacakmi bakalim. yarinc cuma alin iyi olur genelde cumalari.
altin kasim ayi guzellemesi yapmis tongiya dusurdu beni. neyseki hisseler var. yil sonuna kadar agirliklu saglam market hisselerinde takilicam . yarin icin onsda iyinser olsamda halen beni ikna edemedi
Bugün endeksi Petkim ve eregliyle tuttular....lale devri sönmedi bu günlük içerde vaziyet bu dolar 7.85 de durdu beklediğimiz katkıyı fazla yapmadi....yaptırım tehditleri ve ekşi rezerve rağmen.....yalnız dışarda ters tepki kendini gösterdi....sabah pariteyle 1823 düşen ons 3. Zorlayista 1848 i kırdı şuan 1863....ons da kayış koptu....Gr 470 oldu....platinyumdaki satış gumusde beklenen ralliyi vermiyor ama gümüş altından hızlı çıkar....
Dün yüzde _2 iken aldigim gümüş +2 kapadı ne hareketti...
Son 10 dk yerine biraz daha erken olsaydı kamyonla para götürdük....
Gümüş u tutacam bu sefer artık gümüşcuyuz...
Londra , Shangai metal borsaları , tortumlunun pozisyonuna göre durumunu ayarlıyor... dünyadaki değerli metallerde gizli en büyük market maker Tortumlu Family ... Derler ki , borsacılar Tortumlu' dan bahsederlerken fısıltı ile konuşurlarmış ...
Çin ihracatı....demir fiyatlarını artırıyor oda eregliyi, Ereğli'de borsayı....şimdilik vaziyet bu
iyi zarar yazdik. yarin ucuza ne var yok alip cikaricam acisini artik. zgold cok bunaltiyor. satacak adam tok tahtada. en iyisi gldtr. gldtr de cok cesitli alici var. yeri geliyor fonlar bile geliyor. gecende yapikredi cizdirdi mesala. buginde satti. yarin firsat verirse bogaza kadar bunda olacam.
Dolar yaptırımlar dan diri ama ons ve emtia tad vermiyor....düşecek gibi bu parlteye rağmen çıkmıyorsa ilk parite düşüşünde paraşüt....gümüşün düşüşünü bekliyorum....emtia dip olana kadar ustrfdyim....dünden 700 lot var....
Bugün dolardaki oynaklık MB toplantinda bile olmamıştı.....
Gr altın sabah 474 akşam 462....dolar sabah 8.034 akşam 7.82....muthis oynaklık var...200 Kr....
Bu piyasa maymun eder adamı...
Sabah bı ara +25 binden kapanış zar zor +5 oldu....
Akşama gümüşle girdim...
P.tesi 39.75 den 16 bin lot...
Gmstrf ile gldtrf eşitlenince satacan....
P.tesi dolar 7.9 üzeri atar...
ABD nin CAATSA yaptirimlarini da iceren savunma politikasi 3/2 den yuksek cogunlukla senatodan gecti. Trump'in veto hakki kalmadi. 12 yaptirimdan 5 i ni secip imzalamak zorunda olacak.
[emoji829] JP Morgan'ın #gümüş zulası büyümeye devam ediyor.
JPM #Comex kasalarındaki gümüş miktarı 192,24 milyon ons'a ulaştı.
/@AltinHaber_ https://t.co/Un8ugI6FIF
Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, başkanlığı boyunca kendisine GİB'den veri gelmediğini, verilerin açıklanmadan önce eski Bakan Berat Albayrak'a gönderildiğini belirterek, “O zamanki Maliye Bakanlığı Müsteşarı, engel oldu. O zamanki müsteşar şimdiki Merkez Bankası Başkanı” dedi.
Gümüş altına %1 fark attı... gümüş seçimimiz doğru seçim....bugün gümüşe alıcı gelmedi....robot Alisa geldi....yarın acısını çıkarırız....
A1 50 bin lotla gldtrf girdi....bugün 3 fon 600 bin mal sattı....robotun alışını ucuzlatti bol mali olunca....yarın A1 mallarını cepte bil....4 kademe yukarı yaz hemen verir....
Bizim fonlar yarın şelale olur....yaptırımlar açıklandı tras...dolar duser....
Bugün 3 fon çıktı....
Fonlar alırsa Alacan çıkarsa çıkacak....
Fonlar biliyor işi....
Borsa in it gibi diri niçin durduğunu şimdi anladık...
Birileri içerden alıyor bilgiyi, bizde yeni öğreniyoruz....
Gerçi her kafadan bir ses çıkıyor....şimdilik viop zirveye çıkmış dolar donmuş yarın ne olur bilinmez....piyasa yapıcı kar satışı olarak da kullanır...bizv ruzgarin önünde copuz...rüzgar nerden eserse....
CAATSA ?
•İlk defa NATO müttefikine uygulandı
•Seçilenler maddeler küçümsenemez
•Pompeo tehdit; Hepsi uygulanabilir
•Trump’ın vetosunun önemi kalmadı
•YPG, GÜLEN yanına CAATSA eklendi
•Biden dönemi sorunla başlayacak
•Teknoloji yasağı TR’ye zarar verecek
•Pompeo yaptı.
İs geldi gmstrf de 150 bin aldı....dün 39.63 kapamisti....40.25 den 20 bin koymuş bekliyo....bendeki 40 bini 40.15 den aldı....
Bizim dün 39.63 kapayan gmstrf 40.70 i gördü....iş şeker ve gedik geldi....iş 160 bin aldı....dün dipteyken suratına bakan yoktu bugün tavandan işlem gördü....biz ortadan satmisiz ....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 11 sat. . Öğlen 15 dip oluyor al...6 gündür böyle....
#Döviz → Son altı işlem gününün ortak noktası, hatta belki son dönemin, $USDTRY yükselerek güne başlayıp daha sonra geriliyor. https://t.co/ILgBvP0Vca
Gmstrf gldtrf yi geçti....güya ikisi aynı fiyat olana kadar satmiyacaktim...nasip
Ons döner gibi dolarda 75 i kırar....benden bu kadar....hepsini sattım....akşama beklerim...
Ya geçmezse....akşam müsait yerden dolar Alacan insl....geçmezse ons şelale geçerse az daha gider....
Yardım paketi konusu;
•En geç bu gece netleşecek.
•Hala çok ortada, net değil.
•Noelden önce geçme ihtimali %51
•Geçmeme ihtimali %49
•Geçerse 1200’le geçecek.
zgol sen nasil bir etf sin. ons artarken artmiyor duserke en onde gidiyor. bunatti
yahu. ask izdirabi gibisin vazgecemiyorum da. gldtr dede alici yok son zamnada tataya giren adam da suyunu cikardi zaten. gmst desen kacirdik gitti. tadi yok piyasanin. bu volativite de cuvalla kazanmaliydik. kimse kazanamiyor dogru durust
Ons 1880 den döner dedik 1894 den döndü....dolar kırar dedik kırdı....haftaya perşembeye kadar iştahlı alıcı olmam ufak vurkac hariç....
Şimdilik realist olmasada trende uyacağız.,..
Kiciyla inatlasan donuna sicar....
Dolar duşucu...
Yabancılar şimdilik olumlu taraflara bakıyorlar çünkü dolar satıp mal alıyorlar....vur kaç yapınca işi bitince bu defa olumsuzlukları siralarlar....bu arada bizde mecburen trende takilacagiz....bir ara 650 yi gören cds yani uluuslararsi risk primimiz şuan 350
Dolari şimdilik düşüren sebebler: .Faiz ile bir miktar sıcak para girmesi,Ekonomi yönetimi değişimi,ABD ve AB yaptırımlarının havada kalması ,DXY’nin ölmesi, cds dusmesi
ABD de işsizlik rakamları tekrardan artış trendine girdi...Yardım paketi konusu da hala muallakta... https://t.co/4w1XybcFsW
iyi carptilar bugun. dun zirvedeb verince mali her fiyat beles geldi. ama carpilduk iste gun sonunda. ama zgold vazgecmem. neden mi gldtr marji sifirladi hatta net aktifin 3-5 kademe usti ile islem gorurken. 10 kademe altan zgold bedava geldi. zaten aksama dogru zgold da marj markini sifirladi. yani tam net aktif degerinden islem goruyordu son zamanlarda. ben zgoldun net aktifin 50 kademe ustten islen gordugu gunleri cok gordum. hatta cogu zaman oyle net aktifin usunde islem girurdu. yeni yilla yilbasinda yine oyle olacak bence. yani altin 450 ken atiyorum 48 lerden islem gorudugu cok oldu.
net aktifin neden aktinda islem goruyordu. bence arzum halka arzi icin millete oara lazimdi. bunu bilen tahtacilar marji acti. yil sonu diye satan finmar vardi ucuzdan almak icin marji acti. ama satan satti. marji hemen kapadilar bugun zaten. yilbasinda onsdan beklenti buyuk. pazartesi fullueyip bekleyecem yoruldum artik.
arsum halka arzi bugun tamamlandi. bende girdim talebin cok akti gelecek gibi yuzde 3-5 ancak gelecek. milletin halak arz icin ayirdigi parasi hafta basi bosa cikacak gibi. bu para ciktigi yerlere geri girer bence yani hisse ve etf lere. mesala ben oyle yapacam. bosa cikan parama alcam zgold
Dedigim gibi marj sifirlandi hatta prinse var. Gldtr net aktif degerinin 17-20 kadene ustunde islem gorurken. Zgoold tan net aktif degerinden islem gorneye basladi.Hal boyle olunca da zgold beles geldi bana. Gldtr olanain yani mar ustu islemin tipkisinin aynisini hatta yeri gelir daha fazlasida ooabilir zgold da bekliyorum. bence oda net aktifin usu islem gorecek. gldtr net aktifin 20 kadene ustu almak isteneyen. simdilik tam netkatif degerinde ilsen gore ZGOLD gelebilir
..
harf hatasindan ben bile yukarida yazdigimi okuyamadim. ozetle gldtr net aktif degerinib 17 kadene ustu islem goruruken Zgold tam net aktif degerinden islem goruyor. yakin zamanda zgoldun da eskisi gibi net aktifin epeyce ustunde islem gormesini bekliyorum. zira 20 kademe ustunden gldtr almak istemeyen zgolda yonelebilir. zaten isi bilen adam neyi alacagini bilir. ha ben comu biliyorum sanki. yine gece gece carpildik o ayri mesele.
Gümüş ve onsun atistligi dxy +0.7 artana kadarmis....
Aşağıda ki habere bile tinmadi...
Biden:
-300 milyon ABD vatandaşı aşılanacak.
-Kongre’de hem fikir olursa, yeni bir stimulus (mali yardım paketi) sene başında çıkaracağız.
-Herkesin sağlık güvencesi olacak ve işsizlik yardımı alacak.
Söylemiştim böyle olacağını defaaten..[emoji2369]
altin fonlarinda stipaj sifirlandi mart ayina kadar rahatiz. ama gumus fonu da dahilmi buna acaba.
Kim dedi bizim broker borsa fonlariyla alakası yok dedi....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben mal almadım aşağıdaki tehlikeye binaen....durum buysa parlte çöker dxy çıkar ons ve gümüş sert düşer....yarın piyasa kapalı fonlar ons calismiyo ama biz açığız.... son kapanışa göre robot çalıştırır....yarın gümüş ve altın fonu alırsanız p.tesi babayı yersiniz....
ABD Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi üyeleri, Demokratların Kovid-19 salgınına yönelik ekonomik destek paketinde yer alan 600 dolarlık nakit para yardımını 2 bin dolara çıkarma girişimini ABD Başkanı Trump'ın çağrısına rağmen reddetti. https://t.co/TWpgCwMBhy
Biraz gevşer alttan alırız patron....el mahkum ama bir aya sarkip bidene birakirsalar bir ay oksijensiz kalır her yer....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD/PELOSİ: 2000 DOLARLIK KİŞİSEL TEŞVİK KONUSUNDA BAĞIMSIZ OYLAMA PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK
ABD/PELOSİ: TRUMP 2000 DOLARLIK TEŞVİK PAKETİ KONUSUNDA CİDDİYSE CUMHURİYETÇİLERİ DESTEĞE İKNA ETSİN
benin uzman mesaj atmis altin fonlari da var listede. arastirmak lazim altin fonu yaziyor acik acik. birsa altin finu ile nirmal altin fonu arasinda fark var mi. nerede yaziormus birsa altin fonunda verg lmadigi.
bir yerde okudum borsa yatirimcisiunun biri aracisi tarafindan gmstr de vergi stopaji 0 bilgisi verildi yazmis. bu olayi netlesirmek lazim.
Gldtr almayın....gösterge 39.5 fiyat 40.07...dograrlar sonra