inşallah oldu gibi 50 cent desteğimiz olsun artık önümüze bakalım
Printable View
Şuan ki dolar TL kuruyla 65 cent 21 civarları iş finansal da.. zaten hisse pandemi döneminden bugüne 17 mart 2020 bugüne dişe dokunur prim yapmamış vasat durumda ytd.Ayrıca sigortalar ve bankalar yürüdü faktoring sektörü geride kaldı tahminim aradaki fark kapanacaktır ytd.
Son anda iyi çizdiler.yarin yükseliş devam ederse trade edenlere geçmiş olsun ytd.
Mayıs ayı faktoring sektör tarafı iyi finansal kiralama tarafı karlılıkta zayıf sektörde bugün xfınk düşüş yaşadı verilerle ilgili olduğunu düşünmüyorum.İş finansal başladığı yere geri geldi neyse sağlık olsun ytd.
20 günlük ortalamayı test etti ancak maalesef altında kapadı teknik olarak bu durum iyi değil.bir an önce 16 üzerine atmaz ise ızdırap yaşatabilir.en azından bir süre yataya sarcak ise bu 16.50 üzerinde olmalı yoksa orası iyice sağlam direnç haline gelecek geçmesi sıkıntılı olacak.
iyi bilanço gazı ile hızlı bir yükseliş de görebiliriz ancak tahtası sığ çok hareketli büyük ihtimal kendi alıp satıyor tahtacı.20 civarı gelirse ben malı veririm.14 lü rakamları gösterirlerse de yine zaman kaybetmem alana hayırlı uğurlu olsun endeks 11 bine geldi bu kadar debelenmenin alemi yok.
Moody's ülke puanını 2 puan arttırmış tahminim bankalar ve sigortalar yarın pozitif olabilir normal şartlarda faktoring de olumlu ayrışma yaşaması gerekir..İş finansala gelince yarın düşüş yaşamasın yeterlidir en azından düşüşün durmasını beklemek mantıklıdır ısrarla düşüş devam ediyor cuma günü seansı düşüşte kapattı ytd.
Hala devam ediyor düşüş yuh be
Seans kapanmasa düşüşe devam edecekti iş finansal tahminim yarında düşüşe devam eder çok kötü kapattı seansı ytd.
Hisse kendi özelinde şeşale yaşıyor ruh hastası piyasa da şelale olur eyvallah dersinde borsa olduğu yerde duruyor ytd.
50 günlük ortalama 15,13 de.orası destek olmazsa geçmiş olsun.bu kadar kırılgan olmamalı.tahtacı istediği gibi at koşturuyor elinde epey mal var fantezi deniyor.buraları okuyorsa yalnız yiyen yalnız ölür haberi olsun.
50 günlük çalışırsa 20 günlük 15,92 ye kadar bir çıkış olur.bu arada biraz git gel yapıp tekrar 16 üzeri gelmesi lazım.endekse pek bağlı değil ama endekste işler yolunda gitmez ise 14-13 getirip iyice milleti bıktırabilirler.zaten burada ky pek yok mal da tahtacıda hala neyin hesabını yapıyor sür işte 20ye ver malı küçüklere sonra al yine 16-17 den sür 30 lara.ben mi öğreticem artık öğrenmiş olman lazım tahtacı?
Düşüş devam ediyor bakalım kaç gün daha devam edecek düşüş? Ytd.
Açıklayacağı 2,çeyrek bilançoyu görmeyi düşünüyorum karın ağrısı belli olur o zaman.. bugün satış baskısı devam etti tek teselli dünden az düşüş yaşadık fakat hissede dönüş filan yok tepki yok yarında düşüş devam eder gözüküyor seans kapanmasa düşüş devam ederdi iş finansal da ytd.Velhasıl sabıkalı hisse büyük harekete bir başlarsa vezir de yapar öylede bir durum var ytd.
Adamlar zamanında enerji hisselerini uçurmuşlardı doları katlayıp uçurtma yapmışlardı..Faktoring hisseleri ucuz ve ucuz olmaya devam edecek gözüküyor darısı iş finansal ve faktoring sektörüne demek lazım kısmet ytd.
Diğer forumlarda komik yazılar var..Erken seçim kararı iş finansal lehine durumdur..Merkez bankası politika faizini sabit bıraktı isterse düşürmeye başlasın..Önemli değil iş finansal için ytd..Ülke ekonomisi nasıl altına eder hep beraber izlemeye devam ytd..
İstediği kadar faizi düşürsün merkez bankası sokak enflasyonu hissedilen şuan %100 üzerinde gerçekleri yazmakta yarar var ytd.
Hala düşüşe devam ediyoruz seans kapanmasa düşüş devam ederdi.Dönüş tepki yok düşüyoruz yarında düşüş devam eder gözüküyor iş finansal kendi özelinde şelale yaşıyor bakalım nerede duracak ?ytd.
İster düzeltme deyin.. ister bilanço ne olacak deyin..boş işler gerçek olan düşüş yaşamaya devam edecek görüntüsü ytd.
Geçen sene ağustos ayı fiyatlarında iş finansal gerçekler maalesef böyle.
Iyi sende kına yak
Tepkisiz düşüş şelale devam ediyor..Her şeyde vardır bir hayır derler..ytd.
İlk defa bugün seans kapanışına doğru düşüş hızlanmadı..seans kapanmasa düşüş
artmazdı..lakin hissede hala dönüş yok tepki yok sadece satış yavaşlamış olabilir belki 1 ihtimal yarın yükseliş yaşayabilir ytd..
Daha net olsun düşüncemiz yarın iş finansal seansı yeşil primli kapatma mantıklı olandır..günlerdir tepki vermeden düşüş yaşadığı için eğer seansı kırmızı kapatırsa dükkanı kapatıp gitmek gerekir izleyelim yarını ytd.2,çeyrek bilanço açıklansın karın ağrısı net belli olacaktır lakin düşüşün fake olup olmadığı ancak açıklayacağı dönem bilançosuyla belli olacaktır ytd..O yüzden bilanço işi boş işler 3 ayda sadece 1 gün açıklanıyor çarpanları ucuz olan hissede yapacak bir şey yok şansımız bol olsun ytd.
Hala dönüş yok işfin de düşüş şelale devam ediyor sağlık olsun ytd.
İsfin enflasyon muhasebesine dahil mi???
Faktoring sektöründe de enflasyon muhasebesi uygulanmıyor.
Finansal kiralama tarafı zayıf nedeni bu olabilir yalnız zayıf tarafta olsa en kötü 20 civarlarında olması gerekir.piyasa farklı düşünüyor düşük çarpanla fiyatlıyor tüm sektör hisselerini buda normal değil ytd.
Ayıca merkez bankası şuan da politika faizini düşürmeyi düşünmüyor he düşürürse o zaman faizler düştüğünden gayrimenkul sektörü olumlu etkilenir ytd.
Yabancı oranı %12,08 İş finansal hissede yüklü malları var.Kaynak İş yatırım ytd.
İş finansalda dönüş yok dikkatli olmakta fayda var..Düşen bıçak tutulmaz derler 100 günlük hareketli ortalama 13,30 civarları hisse kendi özelinde şelale yaşamaya devam ediyor ytd.
Bende stop çalıştı kalanlara bol kazançlar ytd.
Sembolik 10 k var dursun bakalım ralli olursa en azından elimde amorti var derim ytd.
Yarın seans kapanışı belli olur iş finansalın bugünkü yükselişin boğa tuzağı olup olmadığı ytd.
teknik boğa dönüşü gibi ama tuzak mı değil mi yarın belli olur.ben de stop olmuştum elimde az birşey var sizin amorti hesabı .teknosa ve kontrlmatike kaydırmıştım bundaki kaybı telafi ettiler 2 günde.
bunda bir sıkıntı var 17 zirvesinden 13 çok iddialı bir düzeltme oldu 50 centi 16.50 yi geçmeden ekleme yapmam herhalde.kabak tadı verdi pasta gören paylaşrsa sevinirim.
Günlük pastayı bilmiyorum zaten paylaşanda olmaz lakin 16,50 de haklısınız.düzeltme de tecavüze uğradı işte iyi trader aynı hissede al,sat yaptıysa lot sayısı artmıştır ben yapamıyorum gördüğüm halde farklı hisse alıyorum.Kesinlik yok yüksek ihtimal yarında iş finansal yükselişine devam eder ytd.
boğa tuzağı mı anlayamadık bugün endeksten yarın günlük ve cuma haftalık kapanışa bakalım.13.70 de tutuyor gibiler.13.2x lere sarkıtabilirlerdi endeks de bahane olurdu ama ilginç belki de tuzak değil boğa dönüşü olacak gerçekten.
yatırımcılar için zor bir hisse teknik pek çalışmıyor 20-50 günlüğün altında buradan hızlıca bir tepki vermezse deathly cross olup aşağı tekrar 11 lere kadar gelebilir teknikte.endeks de 10 binin altına gelmeli tabi bu durumda.
iyi senaryoda buradan yukarı 14.50 üzerine atıp tekrar 50 cent için güç toplayabilir.16.50 tekrar kırılırsa artık geri dönmez diye umut ediyorum
Teknik analiz her zaman temel analizin önünde gider.Temeli iyi olan hisselerde geçerlidir teknik analiz hep öndedir ytd.
Temelsiz bina çöker,
Teknik diyerek 150 200 fiyat kazanç oranı olan hisseyi alanlar var.
Hektas,sasada olanlardan ders almayanlar şimdi ne halde görüyor ve üzülüyorum.
Sağlıklar
Güzelim grafiği hiç ettiler iş finansal spekülatörleri bir taraflarına kına yaksınlar 1 sene önceki hisse fiyatında.. istediği kadar trade yapsın enflasyona yenilmiştir ytd.
Adından utan,artık bu gruba inanmıyacagım,yazıklar olsun.