Bilmiyorum ülkede enlasyon yüzde 10 o zaman verilere itibar ediceksek
Printable View
Altında 1700 ün altını gösterdiler, VIX te 25 in altı görülebilir. Bugün Avrupa borsaları pozitif kapatacaktır. Dolar endeksi 99 un altını gördü. Dow 25000, S&P 3000 üzerinde tutunacak bugün büyük ihtimal. YTD.
Amacınız nedir? Napmaya çalışıyorsunuz?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı ŞEFFAF ve KAMU OTORİTESİ'nin müdahil olmadığı piyasaları tercih ediyor...
Ben, son iki yılda gerçekleşen düzenli/sürekli yabancı satışını 30 yıldır görmedim...
Pandemi döneminde oluşan likidite bolluğunda normal şartlarda bizim piyasaya da para girişi olması gerekirdi,
ama ilginçtir bunu fırsat bilerek satmaya devam ettiler/ediyorlar..!
Düş amg düş
Bu kuşlara (thy-pegasus) nolduda tavana gidiyolar. Yolcular kuyrukta mi bekliyo [emoji848]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim gördüğüm sadece şu
piyasa dediğiniz matematiksel aritmetik
temel değerlerle kıymet biçilecek bir ortamdan uzak
sadece rakam
hangi şirketin olduğu önemli değil
sadece rakam ve aritmetik ve dünya çapında bir bilgisayar programının kurduğu hayali piyasa
buna deccal diyorlar
welcome to the digital world
Al oğlum al...ggomecegiz.sortlari hadi bastır bakalım pala bitti mi gazin
Kendimle iftihar ediyorum.
Zabah azcık anadolu cam aldım.
Endeks yükselcek ya.
öyle de oldu.
yannuz o kadar yükselen kağıt arasından bu eşşeği nasıl buldum çıkardım,
yüskek bir maharet ister. asdas .:he:
Düş aomg dowu düş gerçi şile şile düşcende nezaman işte
Bizim ki bile bile 106 gelecek dedik gerçekten geldi 'Allahtan poz eşitti.aylik 105 106 diyerek 7.8 bin puan bar yaptı yeterli mi evet ama alabilir de..Yavaş yavaş açılabilir. Ancak 108 geçerse bence zor israr edilmemeli.ben 105 700.106 geçemeze oynuyom. Vadeli 120 altı longculara stop
Tuprs bugun yarın 87.50 - 88.00 teknik olarak hareket yapma olasılığı yüksek.
Yatay direnç 85.70 bakalım bugun buralardan kapata bilecek mi
bugünün tarihini not defterinin bir köşesine yaz tüccar dediki diye
8 - 10 arası almamışsın bu senedi şimdi sanki ganimet bulmuş gibi 80 -90 fiatlardan tuprs alacaksın
ben o senedi seans açılışlarında yabancıların tavana kadar çizip tavan yapmıyarak mal topladıklarında tutuyordum
eger yönetici olarak tanıdıkların varsa sektörden git konuş bakalım ne diyecekler
tuprs hissesi teknik olarak birtakım değerlerle paralel gidiyor dünyada hem teknik hem temel olarak
o değerlemeleri bulursan başkalarının hamalı olmaya gerek kalmadığını anlarsın bundan sonraki yıllarda
Sevgili shortcu abilerim
Danayı ürkütmeden poz almak lazım 🐻🐻
Şahsen gırtlak full pozdan ziyade
Usul usul pençe pozisyonu almak lazım DİE düşünüyorum
Günlükte 3 dene vurdum yarin yükselirse 3 dene daha vuracağım böyle yayılmaca aktife yakın short maliyeti düşünüyorum
Ytd
Sanki bi 121 200e doğru dalış yapabilir .orda kötü yerden poz açanlar daha iyi fırsat yakalayabilir.trader ise...
Thy tavanı bozarsa kimse kalmasın ortalıkta
Açığa satış yasağı kalkmadan taşlar yerine oturmaz. Elinde yüklü mal olan alıcı gelmesse rahatca sürüyor yukarı. Karsısında açıkci yok. Yoksa thy şu ortamda buraya gelmezdi. Uçuşlar a ilsa bile sosyal mesafe muhabbeti olacak yada risk bitene kadar uçmayacak. Short riskli açık yasağı ne zaman kalkar acaba.
Düş amg Dow u düş
Bu yarpaga tecavüz eden yarpak kafalıyi tenhada denk geturioy yin mi yimen mi yapmak ilazim
zaten bır suru masrafı olan havayolları uyolcu kapasıtesı yuzde 50 dusunce ya bıletler 2 katına cıkar.....ya da zarar....zor dostum zor....ulasım zor.....
dow fibonun üztünden atladı.
bi soraki fibo 27 binlerdeydi.
Aklınızda olsun. :he:
ratbl.......:kahkah:
Tavhl tavan.. şimdi dersin TESADÜF. Kapanışta uyan olursa başka hisse yazayım..
Evet DeliKAN... trollük yaptın.. iftira attın..
Ben kaç gündür bir şeyler anlatmaya peşindeydim burdaki insanlara... burda bunlardan istifade etmek varken çirkinleştin... bloğuma kadar iftira attın...ama sen ve senin gibiler burada bu tür paylaşımlar yapıldığı an troll modu açıp topa tutuyorsunuz...
Ben vatandaşlık görevimi yaptım.. vicdanen rahatım..
İnsanlara kim HÖSTAD diyor görmesi açısından iyi oldu. 2 gün sonra şimşekleri yine üstüme çekerim, muhtemelen yine haklı çıkarım..
121.325 .................SHORT
hava bozuyor :yahoo:
Trilyon dolar para olacaksa neden ons düşüyor
abd tahvilleri yükseliyor
Dün geceki trollerden eser yok... 4 bir koldan ALGI yaptılar.. tribüne 150 kişi çeken adamlar varmış.... peh... sizi fibonacciciler, emacılar sizi....
Son ümitleri son dakikaya kadar Damadın bakanlıktan alınmasıydı... ama o da olmadı..
Dun gece yazlanla su an ki piyasanin ne alaksi var 2 gundur kapaliydi dow + 5 yapmis heralde gidecek
Bir onceki imzan neydi senin defalarca battim borsa oynamiyorum yazdin ;)
Disardan okuyordum poz alinca tayyipci oluyon pozdan cikinca muhalif :d
Shortladigimizda cok kemik kirdik bilen bilir yine kircaz