Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim.
Printable View
Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim.
Nereye gideceğini dümendeki aga bilir. Wowwo nun halka arzı için bana göre en iyi zamanlardayız. Ayrıca kayıtlı sermaye tavanı 250 milyon a yükseltildi, buda sermaye arttırımı için beklenti oluşturuyor. Kayıtlı sermaye tavanına ulaşması için 1 e 37 sermaye arttırımı lazım. 245 milyon öz sermayesi var, bedelsiz için yeterli. Ama yapacaksa bile bana göre bedelli+bedelsiz gelebilir, gelirse de dadından yenmez[emoji2] Ayrıca illa kayıtlı sermaye tavanına ulaşacak diye bir kural da yok. Daha azda yapabilir. (Eğer niyetleri varsa)
Ama fazla hayal kurmamak lazım, patronu azılı borsacı. Ne halt yiyeceğini kestirmek çok zor.
Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmalarınız ve öz iradeniz ile alıp satın.
Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz
Twitter da bir arkadaş paylaşmış, oradan kopyaladım .
Türk Ekonomi Bankası pazartesiden cumaya sıfırdan başlayıp 256.430 adet almış.
https://i.hizliresim.com/5YW7fz.png
Balinaların gelmeye başlaması neye işaret acaba?
Sabredelim bakalim nereye kadar gidecek tahmin bile edemiyoruz.
Benim tahminim bu trend Kap haberleri gelene kadar devam eder.
Gündemde Wowwo nün halka arzı, bedelli-bedelsiz sermaye artırımı var.
Hedefleri haberler düştükten sonra koymak lazım, tabi o da düşerse. Bilmiyoruz tahmin ediyoruz
Bütün paydaşlara; inşallah güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun.
Arkadaşlar slm, bu 3 ay tedbir cezası nedir hisse düşermi şimdi . Birde internet ten alıp satma da yasakmı acaba
akşam bir ara almak istedim elim gitmedi iyiki de elim gitmemiş. .yaktılar küçük yatırımcıyı yıne olan bize oluyor. .ytd
Olan ne? Brüt takasta bir sürü kağıt var. Alayı normal statüden daha iyi gidiyor. İlk panik yapan satar sonra rayına oturur. Beklentileri; 1 wowwo halka arz 2 kayıtlı sermaye tavanı arttırıldı, sermaye artış beklentisi olan bir hisseye ortağız. Sığ tahta sermaye artarsa derinlik artar. Bekliyoruz.
Bu yasakla kredili işlem yapılamıycak hissede o zaman ve günlük al sat çılar uzak durur. Böylece sağlam KY larla yola devam ederiz
enver çelik detayını kaçırmayın arkadaşlar
inan hayretle forumlarda yazıları okuyorum ve hayret ediyorum...kap haberini okuyamayan bir sürü adam var..bunlar borsada yatırım yapıyor...ceza alan adam lotlarını satamaz diyor yav lotlarına bloke konulmadı ki...internette ve alım satımı yasakladı...adam telefonla brokerına söyle sat der...veya al der...o gün aldığını satamaz....adam internetten yapmazda telefonla yapar...daha sonra tek fiyat mı oldu diye soran var...kardeşim aç oku ya okumasını yazmasını bilmiyonmu...takas geldi ceza geldi diye varyansın nedir ya...her yükselene koşmayın...koşarsanız ilk günde elinize verirler ve böyle böyle parayı tüketirsin...bak hissseye prim yapmış mı kafana uyuyorsa al...ilk panikte kaçacaksın orası kesin gelipte forumlarda veryansın etme....
enver çevik mübarek kardeşler diye bir grup vardır sanki onlardan birisi. ben hisseyi kötüleme amacıyla yazmadım onu ama yine de dikkatinizi çekmek isterim bu isme . bendede bu hisse var arkadaşım. enver çevik adını google a yazıver bana laf söylemeden önce. hayır varsa bir bildiğin yaz yoksa çok dikkatli olalım
beklentiler genelde aynı aslında sermaye tavanı ve üzerinde taşıdığı 1 e 36 bedelsiz potansiyeli yine wowwo nu arzı beklentisi sonra bedelli olayı. ben merak ediyorum yyapı ve ygyo nun 12 yıl önceki hikayesi nasıl gelişti incelediniz mi
çok benzer şekilde hareket etmişler mutlaka inceleyin. sadece burada wowwo olayı farklı diğer hikaye hepimizin beklediği gibi oldu düşük ödenmiş sermaye iyi kar açıklanmış bedelsiz ve sonrada bedelli ile final yapmış. son kullanıcılar 12 yıldır maliyete gelemedi . bir yerde vedalaşmalıyız ama burayı çok iyi tspit etmeliyiz . herkese bol kazanç arkadaşlar
Felaket tellallığı yapanlar vardı nooldu. Hisse satmak isteyenlere fırsat veriyor işte. Kalanlarla yola devam. Herkes çıkacağı yeri kendi belirlesin. Hayırlısı olur inşallah YTD
Hayırdır inşallah olağanüstü genel kurul çağrısı mesajı geldi. Gündem nedir acep?
"YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. nin 28-12-2020 14:00 da yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. Söz konusu çağrıya*mkk.com.tr*adresinden erişebilirsiniz.*****Mesaja ilişkin eklenmiş dosyalar bulunması halinde*www.mkk.com.tr*e-Yatırımcı uygulamasından izlenebilir.**"
Sermaye arttırımı kararı için olabilirmi acaba.
Benim bu tür hisselerde hareket tarzım şu şekilde. Her halükarda şu ana kadar çok güzel kar ettim. Allah bereket versin.
Biraz erken verdiğimi hissetmekle beraber elimdekilerin üçte ikisini 70 e yakın ortalama ile sattım. 19 ortalama maliyet 70 satış gayet güzeldi.
Bundan sonra elimde kalan üçte birinin bana maliyeti yok zaten. Bu nedenle onları tutabilecegim yere kadar tutarım.
Şu anda şirket piyasa değeri 600 milyon bile değil.
Benim şahsi görüşüm 1 milyar ve üzeri piyasa değeri kısa vadede köpüğün köpüğü olur.
Ancak wowwo çok iyi büyüme gösterirse, zaman içerisinde bu değerler normal de kalabilir.
Wowwo nun yüzde 50 si şirkete ait.
Yani şu anda yeşil üzerinden wowwo 1 milyar 200 milyon olarak değerlendirilmiş oluyor.
Aslında halka arzı gündeme gelse idi, daha net gerçekçi bir rakam önümüze gelirdi.
Yeni Haberler gelene kadar buralarda oyalanacağız sanırım. İnşallah herkesin beklentisi gerçekleşir .YTD
Haberler gelmeden fiyatlanır diye tahmin ediyorum. Soğutma çalışması var gibi. Ama fazla sürmez, 28 aralık 2020 olağanüstü genel kurul var. Boşuna yapmıyorlardır. Konu ne ise, acil olmasa mart yada nisan 2021 de olağan genel kurulda görüşülürdü bence[emoji3][emoji3][emoji3] (Wowwo halka arz için en iyi zaman. Halka arzlarda talep rekoru var. Böyle konjektürü kaçıracak kadar sa.ak değillerdir herhalde. Ayrıca kayıtlı sermaye tavanı boşuna arttıtılmamıştır[emoji3][emoji3][emoji3])
Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Kafamdaki rakama gelirse vereceğim .inşallah benden alanda kazanır. YTD
Önümüzdeki hafta hareket başlar diye düşünüyorum. Kesinlikle YTD
Valla sabırla bekliyoruz bakalım.
Her yerde 100 Hedef gösteriliyor ama hiç gitmeyebilir de çok daha yukarılara da gidebilir.
2020/9 Aylık finansal tablo dipnotlarında şu ifade her şeyi özetliyor.
Yeşil Yatırım Holding A.Ş. bünyesinde sermaye artışı yapılarak şirkete fon girişi sağlanması hususu yönetimimiz
tarafından değerlendirilmektedir. Aynı şekilde gerekli ekonomik konjoktürün oluşması şartına bağlı olarak
Wowwo’nun hisselerinin halka arzedilerek finansman sağlanması seçeneği de yönetimimiz tarafından göz önünde
bulundurulmaktadır
Şimdi nasıl bir uygulama olacak? Akıllarında ne var bilemiyoruz?
Burada öncelikle şirkete fon girişinin sağlanması hedeflenmiş.
Bunun için iki hedef konmuş. Ya bedelli sermaye artırımı ya da wowwo nun halka arzı.
Kayıtlı sermaye tavanının yükseltilmiş olması öncelikle bedelli sermaye artırımınının gündeme geleceğini gösteriyor.
Wowwo nun halka arzı konusu da nasıl yapılacak, yöntem ne olacak.
Ortakların hakları kısıtlanıp, wowwo nun sermayesi artırılıp artırılan kısmın arzı yapılabilir. Bu durumda arzdan gelen kaynak wowwo nun kasasına girecektir. Wowwo nun büyütülmesine yönelik bir arz olur.
Ya da ortakların wowwo daki yüzde 50 şer paylarından bir kısmı arza konu edilir. Bu durumda arzdan gelen para satışı yapılan payı oranında YESİL Yatırım Holding kasasına girer. Yeşil yatırım holding bu kaynakla yeni yatırımlar yapabilir.
Her halukarda bir büyüme operasyonu olduğu anlaşılıyor.
Keşke patronların kafalarından geçenleri bilebilseydik. O zaman hedeflerimizi daha rahat koyabilirdik.
Bu saatten sonra tavan tavan değil sağlam sağlam gitsin yeter. YTD
Ne var ne yok bekliyor muyuz hala.?
Kadro tamam mı?
Beklenti devam ediyor. Sıkıntı yok[emoji846]
Depoyu iyice fulledi 2 haftadır. Bu hafta 83 kırıp yeni yıla girmeden 3 lü rakamları bize göstermesini umud ediyorum. Tamamen kendi düşüncem. YTD