% 2.5 Oranına bağladık, test/vaka sayısını.
Printable View
% 2.5 Oranına bağladık, test/vaka sayısını.
Yoğun bakım hasta sayısı :
5 Haziran 592
6 Haziran 591
7 Haziran 613
8 Haziran 625
%2,5
40 da 1.
Daha önce yazmıştım artık test sayısının bence bir önemi kalmadı abi çünkü eskisi gibi başvuranlara test yapmıyorlar daha çok tarama yapılıyor bu yüzden oranında pek anlamı kalmadı .. Ben sadece vaka sayısına bakıyorum o da standartta bağladı , insanlarda sıcağında etkisiyle kendini iyice saldı bakalım sonuç ne olacak ..
Herkes ben de dahil olmak üzere, Alaman itine dalmaya gittik herif tırstı kaçtı yahu!:kahkah:
Tuik rakamları başta olmak üzere bunların ALLAH BİRDİR dediği haricindeki hiçbirşeye inanmam. İnanan varsa biraz saftır
burasi siyatil
https://i.ibb.co/0yn333Z/EZ-zb2g-Wk-AAw93.jpg
bloomberg'de konu "borsaya neden girdiniz".
İlginç şeyler var.
- Covid sebebiyle işim bozulunca kredi çekip girdim.
- Dövize vergi gelince dövizi bozdurup girdim.
- Tövbeliydim, annemin ısrarıyla girdim.
- Almanyada yaşıyordum, yasaklara istanbulda yakalandım, evde kapalı kaldım, ben borsaya girmeyeyim de kim girsin.
- Büyük büyük şirketlerin çok ucuz olduğunu düşündüğümden girdim.
- Herkes giriyordu ben de girdim, biraz zarardayım, şimdi zararımı çıkartmak için devam ediyorum.
- Her gün yükseliyor diye girdim.
-
insanların çıkması hayatin devam etmesi pek sorun olmayacak gibi görünüyor ama dikkat edilirse.
fakat kimisi nisan yapıyor kimisi üfürükcuye üfürtüyor kimisi de elini iyice yalayıp para sayıyor. son söylediğimi bizzat gördüm.
bunlar yapılmasa hayatımıza devam ederken su an belki de 0 a doğru gidiyor olacaktık.
Erdoğan : Hafta sonu maalesef çok yerde istenmeyen görüntüler vardı , bunlar doğru şeyler değil , bu işin telafisi zor , virüs çok çabuk bulaşabiliyor.
https://cdn.media.gazeteduvar.com/2020/05/bahceliic.jpg
Sen devletin başı olarak, maske çenende görünürsen olacağı o, imamın maskesi çenesinde olursa, cemaatin maskesi de cebinde olur hesabı.:oleyo:
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elini bi kere yala parayı say
Onda sıkıntı yok
Ama unutup ikinci kez yalarsan
Yalayıp yuttuğunun resmidir o
Askerde temiz kaşıkla arkadaşın karavanadan ilk kaşık çorbayı tadardım
Kıyameti niye koparıyon olum derdim
Kaşık temiz
Kase ye daldırdık bi kaşık içtik
İkinci kaşığı daldırmadıktan sonra ne sorun var ki ? :))
Para saymak için tavsiye vereyim .
Lava boya gidilir .
Eviyeye ucuna dokundurarak nemlendirilir öyle sayılır .
TL ve Euro da işe yarar sıfır km olsa ile .
Ama Dolar da denemeyin ama pişman olursanız sorumluluk kabul etmiyorum .[emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine bizim bunak döktürmüş, ulen çarşıdasın bankamatigi barmaklamışın elin temiz kalırmı ağzına götürecek?
İki el var biriyle barmakla bir elle yala .
Ben hiç gitmiyor .
Her yer lağım için delik deşik .
Sakatlanmaya niyetim yok 1.5 ay kazıyorlar gömü bulacaklar sanki alt tarafı bok yahu .
Bankamatiğe ben hiç kullanmam eğer kart takmak zorunda kalırsam manyetik bozuk veya kayboldu diyerek yenisine başvurusu yaparım
Iki el steril bir şekilde çarşıya gidecez, siz bari yapmayın.
Babamın maaşını çekerim ATM'den internet bankacılığı sim kart değişikliği nedeni ile kapandı, şubeye gidemez bankamatigi o nedenle kullanıyorum.
Yoksa diğer tüm para işlemlerim, EFT ve otomatik ödeme ile.
Yeni nesil paralar cillop istediğiniz kadar yalayabilirsiniz...
Olsa da yalasak o ayrı,el zikiynen muhabbet ediyos..:oleyo:
Matbaa çalışıpduru..
Zincir ucuzluk marketler 10 TL den küçük para üstü çok büyük sıkıntı oluyor her gün denk geliyor .
Turistik bakkallar olmazsa o kadar gidilmezde mecburen gidiyorum
Gencecikti, en küçüğü 4,5 aylık bebeleri vardı, öğretmendi, borsazedeydi, yılların hisse.net üyesi idi.
Cumartesi günü yorgun yüreği tekledi, durdu.
Kardeş olmak için aynı karında yatmak gerekmez.
Kardeşimdi.
"Ölüm, adın kalleş olsun..."
Allah Allah efendi genç bir öğretmen olarak, bir tek aklıma Halil64 arkadaşımız geliyor?