bize de mi corona ?
'' coronaya karşı omuz omuza '' ilk start 32 haziran perşembe yenikapı miting alanı ile.... sonra sırasıyla izmir - ankara - çankırı ... bayrağı kap gel ...
Printable View
bize de mi corona ?
'' coronaya karşı omuz omuza '' ilk start 32 haziran perşembe yenikapı miting alanı ile.... sonra sırasıyla izmir - ankara - çankırı ... bayrağı kap gel ...
Arkadaşlar slm,
Saat 9.00'dan önce bulten çıkaran aracı kurum var mı?
Bana 10, 11 gibi mail atıyolar, hiç bakmıyorum.
Kadir Mısıroğlu: Amerika çok yaşayamaz, 2020 yılında yıkılması başlar.Yahudi servetini Amerika'dan Çin'e taşıdığı an eyaletler arası kavga başlayacak.Ben çok vergi ödüyorum, az hizmet alıyorum gibi kavgalar başlatarak Amerika'yı üçe veya beşe bölecek.Amerikayı süper güç olmaktan çıkarıp yerine Çin'i oturtacak.Yahudi kısa vadeli değil uzun vadeli plan yapar.
Çok sevmem bu adamı ama seneler önce söyledikleri çok tuhaf... Videosuda var bu yazılanların
Keşke Yunan galip gelseydi diyen, Atatürk'e etmediği hakareti bırakmayan şahıs olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Ölmüş gitmiş arkasından bişey demek istemiyorum. Fikirlerinin söylediklerinin değeri sıfır gözümde.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimize kasımda abd seçimleri var... trump seçim kaybetmemek için borsayı düşürmez olayını benimsettiler ( ben dahil )... çok kötü terse getirecekler gibi bir durum var sanki
Yahudileri her fırsatta taşlayan bir tayfa var onları da anlayamayacağım hiçbir zaman. Adamlar tarih boyunca çok fazla dışlandılar eziyet gördüler hatta soykırıma uğradılar ama bunun yanısıra finansal yetenekleri araştırmacılıkları ve çalışkanlıklarıyla çok fazla alanda söz sahibi olmuşlar. Tek yaptığı şey oturduğu yerden laf sallamak verip veriştirmek olan bu kahvehane ağzı tayfası üretim namına hiçbir şey de yapmıyor. Haset mi dersiniz beceriksizlik mi dersiniz ne derseniz deyin ama ırkçılıkla veya belirli bir ülkeyi veya milleti kötülemekle hiçbir çözüme ulaşılmaz.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su an 109 bindeyiz diyelim, yaz sonuna kadar 129 bin mi yoksa 89 bin mi gormemiz daha olasi diye dusunursek ben 129 daha olasi derim. Cok buyuk soklar yasandiktan sonra ayni sokun benzeri kisa vadede tekrar yasanmiyor gibi. 2018 agustostaki dolar sokundan sonra herkes atmaca gibi dolarin cikmasini bekledi bir turlu o beklenen sok gelmedi 2 sene boyunca. Simdi de herkes atmaca gibi borsanin tekrar keskin dususunu bekliyor. Yedirmezler bence boyle bir hareketi kucuklere.
dow yüzde 6 düşerken bist düşmediciler gelmeden muhtemel hedeflerimi yazayım. haftasonuna 127500 den net short giriyorum.
abcd nin c ayağı da oluştu
tp1:124800
tp2:123000
123000 den 1/2 reverse longa dönerim,
https://i.resimyukle.xyz/Ud8cI5.png
dowu cuma günü çok kritik trend desteğinden döndürdüler, ayrıca 22700 den-275000 ünde fibo %50 sine denk geliyordu.
ya hedef 29500 olacak orta vadede yada satışlar hızlanacak.
short için 25300-25000 aralığını takip edeceğim pzt günü
yükselişin devamı içinde 25950 üstüne çıkmalı ve ikili dip çalışıp, hedef 26900 olur.
https://i.resimyukle.xyz/NybGb9.png
Yüce yaradan yahudileri dünya insanlarının hayatları kolaylaşsın, zenginleşsin diye yaratmış, dünyanın her yerine yerleştirmiş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkın %95'inin öyle kendini kapamak gibi bir lüksü yok... ölen ölür kalanlar devam eder... zaten bir yerden sonra öyle sayı mayı da açıklanmaz; bugun kanserden 170 kişi öldü, kalp krizinden 250 kişi göçtü, zatürreden 18 kişi vefat etti diye nasıl açıklanmıyorsa bu da herhangi bir hastalık gibi sayılır ve açıklanmaz... yeter ki günlük ölüm sayılarının günlük yeni vaka sayısına oranı bu şekilde düşmeye devam etsin....
Kapatmaktan kasıt tüketim faaliyetini kesmek. Dışarıda yemek yemek, şehirler arası tatil, avm gezme gibi normalde hayati olmayan süreçlerden bahsediyorum.
Bu iş zaten sayı meselesi değil. Çevrenize virüs ulaştı mı otomatik bakış açınız değişiyor. İster 1 tane ister 1000 tane vaka olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonuçta hayat değişiyor, bazı sektörlerde zaman zaman bu şekilde düşüş olurken bazı sektörlere de daha fazla talep oluyor... lokantalara talep düşerken marketlere talebin artması, her şey dahil otellere talep düşerken butik otellerin tercih edilmesi vs vs gibi... adapte olabilen oluyor, olamayanlar da adapte olanlar tarafından satın alınıyor ve dönüştürülüyor...
Bir yakınına virus bulaşanın hayat tarzı da elbette değişiyor ama bu kalıcı bir değişim değil. Çok büyük ihtimalle o virusu yeniyor o yakınınız veya kendınız ve hayata bir noktada kaldığı yerden devam ediyorsunuz. Yenemeyen için de zaten hayat bitiyor ve artık herhangi bir şeyi dert etmiyor o noktadan sonra...
ben şahsen bu işe kesin çözüm bulunana kadar ne avm'ye giderim, ne dışarıdan yemek sipariş ederim ne de dışarıda oturup bir yerde yemek yerim...
önceden hafta içi ve hafta sonları zaman zaman yemek sipariş ederdim eve...ocak ayından bu yana bir kere bile sipariş vermedim dışarıda da bir yere oturup yemek yemedim...mümkün değil...
Biraz dow bakayım dedim.
önümüzdeki hafta volatil zeanslar olacak gibi.
Acemiler çekilsin.
beni pala ilen baş başa bırakın. :he:
önümüzdeki hafta ki stratecimiz;
13333333 iztoplu
zeanz içinde kademeli şort.
Hedefimiz
123 bin endeks civarı.
Hedefimiz derken, ben ve şortlarım. yannış anlaşılma olmasın. :he:
garanda 8.35 shortlara , 8.14 altı günlük kapanışlarda ilave yapacağım.
stop 8.40 üstü günlük kapanış.
Tp:7.52 abcd nin 1 e kadar uzayacağını düşünmüyorum.
Uzarsa eğer 7 den full artı full longa dönerim.
https://i.resimyukle.xyz/4Ba8b9.png
https://twitter.com/iDealDataHaber/s...750999553?s=19
Hindistan’da #koronavirüs vaka sayısında en büyük günlük artış yaşandı. Rusya’da vaka 520.000’i aştı.Pekin’de kentin en büyük gıda pazarı yeni görülen vakalar nedeniyle kapatıldı. ABD’de “durum yeniden kontrolden çıkabilir” uyarısı geldi.Piyasalar gelişmeleri yakından izliyor.
Ah şortçular ah çok canınız yanıcak...:28:
Ben 115000 bine ikg emirlerimi yazayım da nolur nolmaz. :he:
[QUOTE=metalurjist_88;4521583]garanda 8.35 shortlara , 8.14 altı günlük kapanışlarda ilave yapacağım.
stop 8.40 üstü günlük kapanış.
Tp:7.52 abcd nin 1 e kadar uzayacağını düşünmüyorum.
Uzarsa eğer 7 den full artı full longa dönerim.
bankalar hakkında sizin düşüncenizi bilmiyorum ama olumsuz görüşler görüyorum....
bankaların bu faiz oranları ile para kazanamayacakları ile ilgili.... ben 6.5 yıl önce ev kredisi kullamdım 0.84 ile 0.80 altında kullananlar vardı ..
o zaman bankalar güzel kar ediyorken şimdi daha az maliyetle para bulup neden etmeyecekler merak ediyorum..
borsa ..hisse bazında yükseldi her gün bir kaç hisse ile ... eğer borsa yükselişe devam edecekse sıranın bankalara geldiğini düşünüyorum..
Bankalar haric ucuz hisse parmakla sayilacak kadar bile kalmadi...
Bankalari da sanayi gibi gotururlersr bist nirelere nirelee gider....
bu ülkede her şeyin fiyatı en az iki kat arttı ..... dolar , gıda , otomotiv , hizmet sektörü ,arazi vs ... tl nin alım gücü düştü..o nedenle mb para bastı.
enflasyonu etkilermi etkilemez belki sınırlı olur.. çünkü her şey iki kat arttı zaten ... bunu borsaya uyarlasak borsa bence hala cazip..
hele ki bankalar... benim görüşüm bu...hafta başı duruma göre bankalara giriş yapmayı düşünüyorum... yanlış düşünüyorsam sizlerinde görüşünü görmek isterim...
abd de ülke sokaklara döküldü olaylar yaşandı global palanın umrunda olmadı... işsizlik beklenenin üzerinde eksi gelmişti hatırlarsanız dow takmayıp yükselişe devam etmişti..
bugün habertürkte bilim kurulu üyesini okudum... pik yapmamış ülkelerde vakanın arttığını ifade ediyordu.. avrupada ve bizde sorun görünmüyor ama yinede kurallara uymamız gerektiğini söylüyordu..
sizi tenzih ederim ... burada bu corona haberini ikinci dalga başladı tarzında ifade edenler oldu..