Korona virüs vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle Zonguldak ve Karabük'te bayramlaşma, toplu mezar ziyaretleri ve ve yemek organizasyonları yasaklandı.
Printable View
Korona virüs vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle Zonguldak ve Karabük'te bayramlaşma, toplu mezar ziyaretleri ve ve yemek organizasyonları yasaklandı.
Herkes Halk bankasinin cok ucuz cok dustugunu dusunuyor. Dogrudur. Ama isbankasinin FK ve Pddd Halk bankasindan epey daha dusuk. YKBK da Vakiftan daha ucuz.
Sahsen ucuzluk kriterine gore alim yaparsam Halk bankasi yerine is banki tercih ederdim.
HATIRLATMA
Bugün Temmuz vadeli kontratların son işlem günü.
dow futureler artıda bakalım akşam fed neler yumurtlayacak.
ANKARAB.BLD tarafından iletildi:
Değerli hemşehrilerim,
"Afiyet Ver" kampanyamızla ihtiyaç sahibi ailelerimize paketlenmiş kavurma ve kıyma ulaştıracağız. Amacımız aynı: Hiçbir anne-baba çocuklarına karşı mahcup olmasın, kimse mahzun kalmasın, hiçbir çocuk besinden uzak büyümesin.
Bugüne kadar bizlere güvendiniz, hayırlarınızı esirgemediniz. Bizler de gönülden gönüle köprüler kurarak, iyilik kervanına bir omuz daha vereceğiz. Bulaştırdığınız her iyilik, bir gülümsemeye vesile olsun. Saygılarımla.
www.afiyetver.com
Mansur YAVAŞ - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı B002
Aylardir tavan olan 1000 fk li balonlar yine tavan endeksi bozuyor bunlar mudahele edilmeli artik
Pavıl çıkqr istihdam piyasası iyi değil derse ne olur?
Ben dünkü kapanışa göre bankalar yüzde 2 tepki verir diye düşünüyordum ama vakıf halk bugünün dibinden yüzde 3 , garan yüzde 2 civarı, ak çok düşmediğinden yüzde 1 bile tepki veremedi. Şimdi dow açılana kadar yan yan giderler heralde...
450.000 ky. zarar edince sosyal medyada hemen ORGANİZE OLUYORLAR. SPK-BIST yönetimine şikayette bulunarak düşüşe itiraz ediyorlar.:)
713 : *Almanya Ekonomi Enstitüsü DIW: Alman ekonomisinin bahar aylarında yaşanan krizin etkisini ortadan kaldırması muhtemlelen 2 yılı bulacak
eğer düşüş olursa,düşüşü sertleştirecek öge ,kanımca bu işin OYUN TEORİSİNE GÖRE en büyük dayanağı :masaimaraya gelen ve daha önce hiç timsah
görmemiş,kendine güvenen genç antiloplar olacaktır.bu unsur hareketin derecesini artıracak bir risk.
450.000 ky ortalama 30-50.000 tl arası para getirmiş (resmi açıklamalara göre).ortalama 40.000 tl desek
18 milyar tl. eder.eski paraya göre 18 kattr.iyi para.
kaldıraçta var(kredili işlem). genelde ilk işlemlerden kar elde edilir-GÜVEN OLUŞUR. ve buna binaen aracı kurumdan kredili işlemde yapılır..
Bazı hisselerde güzel gidiyor be % 9-10
Millet gırtlak malda
Nereden biliyorsun dersen forum da yazılan çizilenler de
Bu forum için değil başka sayfalar dan bahsediyorum
BU SENE REZERVASYON YAPMADIM. BAYRAMIN 2. GÜNÜ arabaya atlayıp güneye gideceğiz.Genelde boş yer var diyorlar.umarım sıkıntı olmaz.sonuçta en kötü ihtimalle biraz fazla verdin mi yer bulursun diye düşünüyorum.
Bi arkadaş vardı burda Tanrı bile bu borsayı düşüremez demiş ardından % 33 düşmüş idik. öyle hatırlıyorum hafızam yanıltmıyorsa.
bu lafları görünce TİTANİK AKLIMA geliyor..onun içinde bunu söylemişlerdi. BU GEMİYİ TANRI BİLE BATIRAMAZ, DEMİŞLER.
bir de İNGİLTERE BAŞBAKANI ...covid meselesinde o da beylik laflar etmişti.SONRA CİN ÇARPMIŞA DÖNDÜ..ÖLÜM İLANINI VERMEYE HAZIRLANMIŞLARDI(KENDİ İFADESİ)
Ne adamlar varya
Borsaya allahı bile karıştırıyor hayret vallla
Ne demek allah bile düşüremez arkadeş
Bir felaket verir allah ondan sonra şır şır
Küçük yatırımcılara ellerindeki malı sattırıp alttan topladılar. klasik oyuna geldi yine ky. Bir miktar yabancı da girmiş olabilir bu aralar pastadan görünür veya resmi rakamı mb verir. Borsadan sıfır atılınca uçacak algısı çok yazıldı çizildi, hemen herkes bu yönde düşünmeye zorlandı. Ama tam tersini yaptılar, çoğu yatırımcı veya trader terste kaldı. (Expect the unexpected). Kanaatimce yükseltecekler ama mal toplama için ky yi bezdirme taktikleri devam edebilir. Sabreden kazanır diye düşünüyorum.
Asla ytd...
Dolar 7 euro 8 sterlin 9 masallah
450 bin ky ya matbaa dayanmaz arkadeş
Bunları iyi alıştırdılar
Ulan bizemiydi gareziniz heç bana sahip çıkan olmadı olumsuz şeyler de borsa hayatım da
Bugün eksi kapatsın okunacak bela atılacak twett ben bile tahmin edemiyorum
Bizi baş başa bırak matbaaaa
450 bin kardeşimle 💓💓💓
bıst-100 ENDEKSİ, 100 hissenin belli oranda ağırlığıyla oluşan bir rakamdır.
2 sıfır atıldı diye ben neden 8.00 olan garantiyi ucuz olarak göreyim de alayım..100 hissenin fiyatı değişmeyeceğinden bu sebebe binaen nasıl yükselsin.
hisse fiyatı değişmezse endeks nasıl değişecek?
Dün yedibucuktan aldığım garanı yediotuzbeşten stopladım, büüüle sansın içine tüküreyim, tam mal aldık endeks döndü :drunk:
Vob saglam gocuyor yine